Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
а где её нет в машинах 2000х?
так спокойно могу Лачик Универсал порекомендовать. ездит и ездит. и цена ремонта - "штука гривен - ведро болтов". )))
Та багато гдє многоричажка і спєрєді і ззаді.

хз ... может у вас так. я в маленьком городке в ПО - вообще Лачиков 2-3 раза видел )))
а такси - Альмеры да Авео, вот такой странный набор ...
У нас всьо, шо до двух літров об'єм - в тачкє пєрєбивало. А щас уже і прєміум автівки втуда же понапіхалі.

Вахтьору привіт!

Вкладення

• 1000033540.webp
    1000033540.webp
    8.8 MБ · Перегляди: 21
Я на пробєг не дивлюсь. Мене цікавило б в першу чергу, шо за двигун-коробка, стан кузова. А потом вже остальноє.
Кузов так, якщо з ним є проблеми - то це дорого та головняк.
Окрім двигуна - коробки є ще купа речей, які можуть винести мозог та попросити грошей. Чим більше пробіг, тим більше вірогідність що щось відвалиться.

Кузов так, якщо з ним є проблеми - то це дорого та головняк.
Окрім двигуна - коробки є ще купа речей, які можуть винести мозог та попросити грошей. Чим більше пробіг, тим більше вірогідність що щось відвалиться.
а я бы на кузов особо не смотрел.
машины таких годов всё равно с проблемами.
главное - двиг и ходовая + резиночки ...
а так, хоть картоном обклей - ездить будет ... и ржаветь будет, да ... но такое количество времени, шо дай Бог прожить.

а я бы на кузов особо не смотрел.
машины таких годов всё равно с проблемами.
главное - двиг и ходовая + резиночки ...
а так, хоть картоном обклей - ездить будет ... и ржаветь будет, да ... но такое количество времени, шо дай Бог прожить.
Там такіє лушпайкі гнілиє могут бить, шо **** проваліцца на якомусь лежачому поліцаї. Треба дивитись.
Французи непогано оцинковують свої відра. Рєно в часності. Шкоднікі тож, в отлічії от фольцов. Хз, чому.

Там такіє лушпайкі гнілиє могут бить, шо **** проваліцца на якомусь лежачому поліцаї. Треба дивитись.
Французи непогано оцинковують свої відра. Рєно в часності. Шкоднікі тож, в отлічії от фольцов. Хз, чому.
ну я ж не говорю за терминальные стадии ...
просто те же пороги меняются на раз-два, если охота ...
крылья - хуже, там раз в 3-4 года чинить ...
или забить на это ...

тут вопрос "сколько и куда ездить" ...

І да. Якщо гризе черв'ячок за закордон на пмж, до Німеччини - то бажана німецька тачка. І без нашого улучшайзінга, тіпа газ вкорячіть, вирєзать каталізатори, перепрошить мозгі і т.д.
есть ньюанс шо они к себе не любую примут даже без улучшайзинга т.к. эко нормативы суровы. Легче в самой Германии купить чем везти:D

Перед покупкой авто на сто .

мне нравятся американские авто до 10 года типо джип , jmc но расход топлива слишком большой

По мицику отбой.
Брат з'їздив, подивився. Не сподобався звук двигуна - бензиновий гуркотить як тракторний дизель, виявилися "незадекларовані" нюанси кузова, продаван мутний - сказав що забув техпаспорт, і в Дії відмовився його показати.

Ще з мінівенів сітроени пікассо, С3 поменьше, С4 побільше. Гадки не маю що там по надійності двигуна і т.п., але влазить в трійку дофіга, хоч зовні і не скажеш.

Згодна, 13 років їзжу на С3, взиму і влітку, без гаража )) От як раз зараз перша велика поломка, чекаю на заміну блока щеплення, в мене робот і пробіг майже до 100 тис добрався. А так були заміни расходників, по ходовій час від часу, якийсь ремінь здається, давно було, і глушник приварювали. Сидіти особисто мені дуже зручно - високо сижу, далеко гляжу ))

Назад
Зверху Знизу