Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
від'їбнула клята радіола, ще в Новоекономічному.
так може простой FM-приёмник в тачку и FM-трансмиттер?
я у себя так заипался ремонтировать 2-DIN магнитолку (не видит карты памяти уже), шо тупо купил FM-трансмиттер и через Bluetooth на магнитолке спокойно слушаю всё, шо на флеш накатал.

пєнсії ледь вистачить навіть на таку

так може простой FM-приёмник в тачку и FM-трансмиттер?
я у себя так заипался ремонтировать 2-DIN магнитолку (не видит карты памяти уже), шо тупо купил FM-трансмиттер и через Bluetooth на магнитолке спокойно слушаю всё, шо на флеш накатал.
Там була штатна 2-DIN магнітола, і трансміттер до неї, але вона заблокувалася під час заміни аккума в авто, і я не зміг її розблокувати, через зламаний джойстик. Прибав китайську, на Андроїді, - вона пропрацювала якийсь час, а потім перестала завантажуватися.

Там була штатна 2-DIN магнітола, і трансміттер до неї, але вона заблокувалася під час заміни аккума в авто, і я не зміг її розблокувати, через зламаний джойстик. Прибав китайську, на Андроїді, - вона пропрацювала якийсь час, а потім перестала завантажуватися.
бумажки с кодом разблокировки, понятно, нет?
там довольно часто надо выждать несколько суток, пока даёт вводить заново код.
у меня так от электрички Фиата лежит магнитола, кудой её впереть - ума не приложу. этих электричек по Украине "фиг да фиг да медный пряник" ... а на других она работать не будет. (((

Прибав китайську, на Андроїді, - вона пропрацювала якийсь час, а потім перестала завантажуватися.
тоже в своё время брал китайскую (другие типа Kenwood лол по дороговизне).
брал лет 12 назад. в принципе, работает. только карт не поставить нормальных и вот только год назад отвалилось чтение карт памяти. но брал в Штатах, не в Украине. может тут и есть разница ...

бумажки с кодом разблокировки, понятно, нет?
Є. Але був поламаний джойстик на магнітолі, за допомогою якого код треба було вводити
надо выждать несколько суток, пока даёт вводить заново код
дапєсди

но брал в Штатах, не в Украине. может тут и есть разница ...
я брав на Аліекспрес, за дуже недорого. Працювала харашо, но дуже недовго.
Потім з блютуз-колонкою на торпєді катав - збс тєма, якщо закріплена нормально

Назад
Зверху Знизу