Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Чтобы "детальнее" - это нужно там быть и на своей шкуре понимать, шо по чём. А я тут, поэтому не могу за других говорить.
Но, если кратко, то из всех моих знакомых, что уехали (а это почти все) - никто не живёт даже приблизительно той жизнью, что в Украине. Да, безопасно. Да, комфортно. Но вприглядку и впритирку. Какой может быть бюджет на пособии? Есть такие, что даже откладывают с пособий и оставшейся здесь родне помогают, но не жирует никто. Все хотят домой, все чего-то ждут.
Мій зам з цивільного життя, жінка з двома дітьми, вдова, живе десь у передмісті Манчестера. Знайшла через ФБ якусь програму, переїхала, перевезла батька туди ж. Повертатися?! Вона ще вагається, а діти і батько геть не хотять повертатися.

Мій зам з цивільного життя, жінка з двома дітьми, вдова, живе десь у передмісті Манчестера. Знайшла через ФБ якусь програму, переїхала, перевезла батька туди ж. Повертатися?! Вона ще вагається, а діти і батько геть не хотять повертатися.
Опьєть за рибу гроші 🤦‍♀️ А їх хтото спрашуватиме?

никто не живёт даже приблизительно той жизнью, что в Украине. Да, безопасно. Да, комфортно. Но вприглядку и впритирку.
***ть, можна подумати, я тут ніібаццо жив, свєтскім лєвом-алєгархом!
Більшу частину дорослого життя - по з'йомних хатах, заробітках, довгих командіровках, від зарплати до зарплати. Гроші на подорожі витрачав.

1000045480.webp

десь у передмісті Манчестера
Манчестер - то побагатому. Ми тут ТСу місце поближче підшукуємо, десь плюс-мінус Фрайбург або Зіген. І шоб із пособієм було стабільно, хай платять, вони винні, бо тут щіт Європи

Манчестер - то побагатому. Ми тут ТСу місце поближче підшукуємо, десь плюс-мінус Фрайбург або Зіген.
На Манчестер я согласєн. Бо англійську я хоча б в пєрвом прібліжєнії знаю, і два слова до купи зв'язати можу, а от німецьку, якщо що, з нуля вчити доведеться

Манчестер - то побагатому. Ми тут ТСу місце поближче підшукуємо, десь плюс-мінус Фрайбург або Зіген. І шоб із пособієм було стабільно, хай платять, вони винні, бо тут щіт Європи
**** Європі :збентежений:

До речі. А шо там у бріттов з пособієм? Плотют хоч шось, чи сам собі режисер?
Просто в мене там нікого нема, шоб спитати. А етім вашим інтернетам я не довіряю.

Так, там якась програма була, сім'я "спонсори" і на перших кроках знімали будинок, потім вони самі. Вона десь у магазинчику підробляє, сина через англійців влаштували в аеропорт Манчестера працювати, мала вчиться , батько кайфує і отримає пенсію.
Станом на зараз якось так.

***ть, можна подумати, я тут ніібаццо жив, свєтскім лєвом-алєгархом!
Більшу частину дорослого життя - по з'йомних хатах, заробітках, довгих командіровках, від зарплати до зарплати. Гроші на подорожі витрачав.
С вашим бекграундом у бєжанцах вам світе тіко комната у общагі чи койко-мєсто🤷‍♀️ ну і навроді Нідерланди-Бельгія уже в такі соціальні міста не бере, тіко якшо сйомна хата уже єсть.

Я ж і кажу - мілфи наше всьо
там дома для етого специальные построили . в Кельне самый большой в Европе .
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

я обичні люблю... чехли
По колiна з начосом внутрi?
З причепом чи без?:збентежений:
Фьодор, твой выход!
Та вже!:пиво:
А Фьодор шо - не серьйозно???
і батько геть не хотять повертатися.
Оце цiкаво! батько й не хоче повертатися?

Смотрітє на мір рєальнєє. Ждьом отвєт от опітних бєжанцов, шо там в ЮКей. І тогда будєм рєшать, куда запускать Бєрлагу
Англия вроде бы все . туда и раньше тчжело было попасть . нужно было поручительство типоткак в Америку

Землі Вєстфалії вродє приймають. І інтєрнат там бившиє казарми, добротний. Бо южнєє там ****а. Чуть лі нє под одкрити нєбом пропонують жити. Занавєскамі одгородівшись от подєльніков. І пьорднуть старічку невдобно в такіх условіях.

На Манчестер я согласєн. Бо англійську я хоча б в пєрвом прібліжєнії знаю, і два слова до купи зв'язати можу, а от німецьку, якщо що, з нуля вчити доведеться
Англічанє окуклілісь і будуть випихувать народ обратно. Даже хочуть випхать тих, хто в них працює вже. Я таке чув.

Назад
Зверху Знизу