Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Ще й з тіліфонами!
До речі. Нещодавно Iron Maiden звернулися до фанатів не використовувати телефони у фан-зонах саме з цієї причини. Люди приходять на концерт подивитися на банду, а бачать лише чиїсь айфони. Що цікаво: фанати дослухалися. Я дивився якесь відео з туру Run For Your Lives - там фан-зона дійсно без телефонів. Навіть у відео автор, що його виклав, зробив приписочку: я був на балконі, якщо шо, мені можна!

Olde Hansa
Ресторан середньовічної кухні в старому Таллінні, на Ратушній площі. Наче потрапив в корчму з Відьмака-3.
Дуже атмосферно, дуже смачна традиційна їжа, цікаве фірмове пиво на травах, дуже еееестонннськіііі офіціанти, в традиційних вбраннях, і дорого *****. Но класно))
1000045416.webp

Друзі влаштували мені незабутню прогулянку/екскурсію старим містом (воно прекрасне!). Сам би я нізащо так не погуляв!

Olde Hansa
Ресторан середньовічної кухні в старому Таллінні, на Ратушній площі. Наче потрапив в корчму з Відьмака-3.
Дуже атмосферно, дуже смачна традиційна їжа, цікаве фірмове пиво на травах, дуже еееестонннськіііі офіціанти, в традиційних вбраннях, і дорого *****. Но класно))
1000045416.jpg

Друзі влаштували мені незабутню прогулянку/екскурсію старим містом (воно прекрасне!). Сам би я нізащо так не погуляв!
Вам тре блохєром у тікток який встрояцця...😳 ще б і копійчат срублювали на контенті

Вам тре блохєром у тікток який встрояцця...😳 ще б і копійчат срублювали на контенті
Продусєром моїм не хочете стати?
Бо я якось раму не соберу, як і де тут можна шото срубіть. Поки що одні лише витрати((
1000045392.webp

Продусєром моїм не хочете стати?
Бо я якось раму не соберу, як і де тут можна шото срубіть. Поки що одні лише витрати((
1000045392.jpg
ТА я сама тіко зрітєль пока шо... це тре якихось смм-щицов споймат 😳

Анжела, а чому Ви досi на ХФ, а не на онлiфанс? Там би не копiйчата, а лями зелених рубали би вже давно!

Простiтуток харкiвських завезти туди, ось й буде копiечка!
Федор, так нужен же инвестор с идеями.под єто все.
Для раскрутки.
У вас чувствуется опытная жилка, в онлифансе и всем остальном.
Чтоб не было это как бредогенератор хаотичных идей - берите все в свои руки под своё руководство! 😳

Скiльки? Косар-два, чи три, зелених?
€130 квтиок
€200 дорога Харків - Таллінн - Харків, плюс проїзд по місту (€0.50 за 1 поїздку)
€120 житло, 3 ночі
€170 витратив там, з них на €35 купив додому 1 л Vana Tallinn, сири і магнітік

отримав контузiю!:увага:
Дякувати богу, були тільки акустичні травми.

Дивуюсь що ЗСУ так льогко з ним розпрощалися
Ой, ***ть, та харош уже!! Дуже льогко...

P.S. Тему від похабного флуду трохи підчистив

Ой, ***ть, та харош уже!! Дуже льогко...
Гроші мають здатність закінчуватися, пенсія уйня, в цивільному житті працювати не буде і не хоче, скоріше за все думає і буде підписувати контракт.

Гроші мають здатність закінчуватися, пенсія уйня, в цивільному житті працювати не буде і не хоче, скоріше за все думає і буде підписувати контракт.
Про варіант зібратися і виїхати за кордон, бєжєнством зайнятися, не подумав?

Назад
Зверху Знизу