Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Через ліс рук хрєн шо побачив би там. Знаю, проходили. Краще трохи далі, але краще, як казав класик.пекло фанатів
Ще й з тіліфонами!ліс рук
До речі. Нещодавно Iron Maiden звернулися до фанатів не використовувати телефони у фан-зонах саме з цієї причини. Люди приходять на концерт подивитися на банду, а бачать лише чиїсь айфони. Що цікаво: фанати дослухалися. Я дивився якесь відео з туру Run For Your Lives - там фан-зона дійсно без телефонів. Навіть у відео автор, що його виклав, зробив приписочку: я був на балконі, якщо шо, мені можна!Ще й з тіліфонами!
Вам тре блохєром у тікток який встрояцця...😳 ще б і копійчат срублювали на контентіOlde Hansa
Ресторан середньовічної кухні в старому Таллінні, на Ратушній площі. Наче потрапив в корчму з Відьмака-3.
Дуже атмосферно, дуже смачна традиційна їжа, цікаве фірмове пиво на травах, дуже еееестонннськіііі офіціанти, в традиційних вбраннях, і дорого *****. Но класно))
![]()
Друзі влаштували мені незабутню прогулянку/екскурсію старим містом (воно прекрасне!). Сам би я нізащо так не погуляв!
Продусєром моїм не хочете стати?Вам тре блохєром у тікток який встрояцця...😳 ще б і копійчат срублювали на контенті
ТА я сама тіко зрітєль пока шо... це тре якихось смм-щицов споймат 😳Продусєром моїм не хочете стати?
Бо я якось раму не соберу, як і де тут можна шото срубіть. Поки що одні лише витрати((
![]()
А в Украине Тик-Ток монетизируется? Я просто не в курсеВам тре блохєром у тікток який встрояцця...😳 ще б і копійчат срублювали на контенті
ЮтубА в Украине Тик-Ток монетизируется? Я просто не в курсе
Ютуб да. А Тик-Ток?
погуглил. напрямую - нет. остановка поддержки денежных сервисов с 2022 года в связи с войной.Ютуб да. А Тик-Ток?
Федор, так нужен же инвестор с идеями.под єто все.Анжела, а чому Ви досi на ХФ, а не на онлiфанс? Там би не копiйчата, а лями зелених рубали би вже давно!
Простiтуток харкiвських завезти туди, ось й буде копiечка!
Питав. Пані ще спить 🥱У анжели спитай
В принципі, достатньо буде грошей взяти.що брати в Талiн на концерт АС-ДС
€130 квтиокСкiльки? Косар-два, чи три, зелених?
Дякувати богу, були тільки акустичні травми.отримав контузiю!![]()
Ой, ***ть, та харош уже!! Дуже льогко...Дивуюсь що ЗСУ так льогко з ним розпрощалися
Гроші мають здатність закінчуватися, пенсія уйня, в цивільному житті працювати не буде і не хоче, скоріше за все думає і буде підписувати контракт.Ой, ***ть, та харош уже!! Дуже льогко...
Про варіант зібратися і виїхати за кордон, бєжєнством зайнятися, не подумав?Гроші мають здатність закінчуватися, пенсія уйня, в цивільному житті працювати не буде і не хоче, скоріше за все думає і буде підписувати контракт.
Шоп бути правільним бєжанцом, а нє шопопало - на то теж гроші потрібніПро варіант зібратися і виїхати за кордон, бєжєнством зайнятися, не подумав?