Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
бо тут щіт Європи
Ага, ты самый охуенный щит Европы?:D
В портах так точно.
Вугiлля вручну розгружати?
І пьорднуть старічку невдобно в такіх условіях.
Шо естественно - то не безобразно!(С)

Та шо ж за ***?
На гражданкє пздць, в армії точно не краще буде, в бєжєнствє пздць..
Одинокий трудоспособний мущіна/женщіна 🤷‍♀️ ну і про групи інвалідності всякі сразу забить . У капіталістов такой лафи немає апріорі

Та шо ж за ***?
На гражданкє пздць, в армії точно не краще буде, в бєжєнствє пздць..
Варіанти проживання у нємцов.
Сісти на соціал і годік-два вчити мову. 500 євро+-. Якщо повезе, будуть оплочувать квартіру. Нє - общагу, або номер в готелі.
Можна одразу піти працювать. Але це буде робота, на яку нємцов хєр загониш. Мова необов'язкова, бо там в массє будуть наші.
З жилльом теж саме. Іноді впливають варіанти і може повезти з квартірой. Там хазяїн хати вибирає постояльця, а не навпаки.

Варіанти проживання у нємцов.
Сісти на соціал і годік-два вчити мову. 500 євро+-. Якщо повезе, будуть оплочувать квартіру. Нє - общагу, або номер в готелі.
Можна одразу піти працювать. Але це буде робота, на яку нємцов хєр загониш. Мова необов'язкова, бо там в массє будуть наші.
З жилльом теж саме. Іноді впливають варіанти і може повезти з квартірой. Там хазяїн хати вибирає постояльця, а не навпаки.
Лагерь тіко сначала . На непойнятний срок. А це койко-мєсто /комната в общагі.🤷‍♀️

Прєкращай їсти афродізіаки.
Чому?:eek:
Бо хєр хто мені ту групу продлить, швидше за все.
Не очкуй, все продлять! Слух - це така зараза, ***, що не вiдновлюеться...:( Пройдеш комiсiю, дадуть ще на 2 роки, а через 2 роки - безстроково! Головне - не виябуйся там!:увага:Типа - хулi менi одразу не дасте довiчну?:увага:Тиша та спокiй!:пиво:

Лагерь тіко сначала . На непойнятний срок. А це койко-мєсто /комната в общагі.🤷‍♀️
Так він дядько тертий. Подужає. Алеж кажу - не на йуг. Там пєчальная пєчаль з отими лагєрямі.
Може ще к фінікам. Но там, мабуть на одного фіна три *****а вже.

конечно зависит от таланта и рекламы
Не, я не про то. Реклама - то ясно. Я именно про копеечку за просмотры непосредственно от Тик-Тока, как на Ютубе.
Но уже вроде выяснили, что в Украине такой монетизации нет.

Назад
Зверху Знизу