Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тарья да, Тарья даот себя добавлю Тарью
по мере воспоминаний пост обновляю )))Тарья да, Тарья да
Ніхуясє! А коли??Sepultura
Він співати не збирався - тільки книгу свою презентувати. Здається, ковідні обмеження завадили.Брюс Дикинсон пытался, но потом передумал. Вероятно, не выдержал харьковской потужности.
Квітень 2019 р., Арт-завод Механіка. Ще за ПорошенкаНіхуясє! А коли??
Саме так. Але приїхати таки збирався.Він співати не збирався - тільки книгу свою презентувати
Жадібність завадила. Дікінсон не віддупляє взагалі, де той Харків і в якій він країні. Йому менеджери склали попередній графік, ткнули пальцем - їдимо сюдой, а та подивимось. Ближче до справи роздуплилися, що йобу дали, та й скасували. До речі, тієї ж Тар'ї ніякі обмеження не завадили - майже у той же час вона таки приїхала у ДС Юракадемії, де повинен був читати свою лекцію Брюс.Здається, ковідні обмеження завадили
Відомий. У певних колахPungent Stench, в клубі Fort. Гурт не широко відомий
Одно другому - совєршєнно нє трьєтьє!Ви ж лiсапед начебто купили, трьохкольосний, катайтеся на ньому, а не лисину полiруйте!
Понятно чому я їх проїбав - в Польщі тоді працювавКвітень 2019 р., Арт-завод Механіка. Ще за Порошенка![]()
та ж сама ***ня!! брав в 2 фан-зону.Перед війною я придбав квиток на Iron Maiden у Києві, сподівався помститися старому за його кидок, але, нажаль, не склалося.
Аналогічнобрав в 2 фан-зону
Був такий!А я згадала рудого патлатого мужика з 2 поверху магазина Динамо, який касети продавав)
Мабуть, це було трохи раніше, ніж мене батьки стали у центр самого відпускатиА я згадала рудого патлатого мужика з 2 поверху магазина Динамо, який касети продавав)
Я студентом пасся в "От вінта". Трохи пізніше - в "Талісмані". До Серівського "Роджера" так і не дістався, мені вистачало щонедільної балки на Лучє.Я студентом тільки там і пасся
У мене "Viva La Muerte" улюблена:Ну шо ти будеш робити - банщік примусив мене таки переслухати класичний For God Your Soul... For Me Your Flesh
В Палаці праці пам'ятаю Мішу Крайніна та його студію звукозапису. А до цього Крайнін організовував сейшени у Music People Club, де був й Music People Shop. Біля Металісту в общагє.во Дворце труда