Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Хай бог милує Фьодор
Та вони такi, можуть й в Бон жовi перевдягтися!:увага: Самi ж кажете -
я була на фальшивих Бон жові
— она ужє в Варшавє
Ага, у Парiже!:D Сидить Лежить на кроватi десь в селi та й шукае **** з баблом, щоб ii в Европу вивiз
А вот "группа Сєктор Газа іграєт только вжівую, в отлічіє от всєх своїх двойніков!"
Вже не грають.... Хой давно вмер, а рокiв декiлька - iхнiй гитарiст.:піп:

лисиной подушку полірую
Я подозрєваю що лисіна у Вас не на голові, а помітно ніжє, і тут Вашє прізнаніє іграєт совсєм інимі краскамі! Главноє: не намочіть подушку сильно - Вам ще на ній спать!
Замєтьтє: самі прізналісь))
Бльо, а я його ще живим помню, як щас, на канцєрті в ККЗ Україна.
Єбать яке ж старезне я пердло..!

А в 2008 Квины приезжали
Кто только не приезжал.
Deep Purple, Nazareth, Dio, Sepultura, U.D.O. (пять раз!), Scooter (два раза), Дитер Болен (два раза - с Blue System и с Modern Talking), Mo-Do.
Даже Брюс Дикинсон пытался, но потом передумал. Вероятно, не выдержал харьковской потужности.

Кто только не приезжал.
Deep Purple, Nazareth, Dio, Sepultura, U.D.O. (пять раз!), Scooter (два раза), Дитер Болен (два раза - с Blue System и с Modern Talking), Mo-Do.
Даже Брюс Дикинсон пытался, но потом передумал. Вероятно, не выдержал харьковской потужности.
вот за Sepultura и DIO не слышал ... (((
от себя добавлю Тарью, Whitesnake, Uriah Heep, Lake Of Tears, "дублёра" Квинов (Marc Martel), ну и весьма странный состав Rainbow, где на афишах было "Blackmore", но оказалось, шо не тот, а типа сын ...

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу