Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Часто на день города Кернес
приглашал. Мне как то так запомнилось. Бесплатные выступления. На платные не ходили. 😁

Bad Boys Blue на парковке возле Каравана :кручусь:

Ніхуясє! А коли??
Вперше чую..
Брюс Дикинсон пытался, но потом передумал. Вероятно, не выдержал харьковской потужности.
Він співати не збирався - тільки книгу свою презентувати. Здається, ковідні обмеження завадили.

Ще були австріяки Pungent Stench, в клубі Fort. Гурт не широко відомий, но це death-лєгєнди моєї патлатої юності

Квітень 2019 р., Арт-завод Механіка. Ще за Порошенка :)

Він співати не збирався - тільки книгу свою презентувати
Саме так. Але приїхати таки збирався.

Здається, ковідні обмеження завадили
Жадібність завадила. Дікінсон не віддупляє взагалі, де той Харків і в якій він країні. Йому менеджери склали попередній графік, ткнули пальцем - їдимо сюдой, а та подивимось. Ближче до справи роздуплилися, що йобу дали, та й скасували. До речі, тієї ж Тар'ї ніякі обмеження не завадили - майже у той же час вона таки приїхала у ДС Юракадемії, де повинен був читати свою лекцію Брюс.
Перед війною я придбав квиток на Iron Maiden у Києві, сподівався помститися старому за його кидок, але, нажаль, не склалося.

Ви ж лiсапед начебто купили, трьохкольосний, катайтеся на ньому, а не лисину полiруйте!
Одно другому - совєршєнно нє трьєтьє!
Классіка сінєматографа тому наглядний прімєр!!

d29860293679458abb7385b83099.webp

хф "Шалунья", реж. Тінто Брасс. Правда, там був знатний пуховік))

Квітень 2019 р., Арт-завод Механіка. Ще за Порошенка :)
Понятно чому я їх проїбав - в Польщі тоді працював

Перед війною я придбав квиток на Iron Maiden у Києві, сподівався помститися старому за його кидок, але, нажаль, не склалося.
та ж сама ***ня!! брав в 2 фан-зону.

Ну шо ти будеш робити - банщік примусив мене таки переслухати класичний For God Your Soul... For Me Your Flesh

А я згадала рудого патлатого мужика з 2 поверху магазина Динамо, який касети продавав)
Був такий!
А братков з Music Box на О. Яроша пам'ятаєте?
Я студентом тільки там і пасся, лише інколи рарітєти в Лірі замовляв

А я згадала рудого патлатого мужика з 2 поверху магазина Динамо, який касети продавав)
Мабуть, це було трохи раніше, ніж мене батьки стали у центр самого відпускати :D
Втім, пам'ятаю касети у тролейбусі напроти Дитячого світу. На виході з Дитячого продавали ще плакати різноманітних груп, трохи пізніше там же продавали білети на концерти. На лотку я там вперше побачив мейденовський плакат Aces High та був так вражений цим витвором сучасного мистецтва, шо ані спати, ані їсти не міг. Але ціна у п'ять радянських карбованців зводила на нівець дитячі мрії. Згодом я таки придбав собі цей плакат на балці в ДК Луч (чи Промінь, хз).

Муж во Дворце труда, во дворе, справа в маленьком магазинчике ,,музыку,, покупал. Видео диски с концертами. 😊

Я студентом тільки там і пасся
Я студентом пасся в "От вінта". Трохи пізніше - в "Талісмані". До Серівського "Роджера" так і не дістався, мені вистачало щонедільної балки на Лучє.

Назад
Зверху Знизу