Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Мєню на самом дєлє разнообразноє. Но, да - пєрловка основноє. Потом гречка, рис, свиняча печінка, курячі шлунки на котлєти, шиї на суп. Ісключіть мучне і солодке. Два місяці і мінус 15 кг. А, забув. Треба при цьому 4-5 разів на тиждень ходити по 15 км і гратися по дві години з штангою, гантелями і гірями.
Років 10 назад кинув пити. Їв все що завгодно: піца, шаурма, солодке, мучне. Спортом не займався, їздив на авто. За 6 місяців -20кг. З того часу як був дрищем, так ним і залишився

Не демонізуйте продукти. Ніякі. Звісно можна намарафонити бажаний результат на перловці, але рано чи пізно ручник відпустить і понесеться плов руками, морозиво в спеку, сарделі з макаронами на вечерю та інші улюблені страви :) Як говорить моя подруга: "просто жрі на піввідра менше" :)

Років 10 назад кинув пити. Їв все що завгодно: піца, шаурма, солодке, мучне. Спортом не займався, їздив на авто. За 6 місяців -20кг. З того часу як був дрищем, так ним і залишився
Це шось надприродне.:)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Хтось подавався/отримував таке , або щось подібне?

але рано чи пізно ручник відпустить і понесеться плов руками, морозиво в спеку, сарделі з макаронами на вечерю та інші улюблені страви
до тієї миті, коли тобі вручать тонометр і глюкометр. Потім прийдеться вигадувати нові улюблені страви

Ну хз, допоможе чи ні. Побачимо.
Але оце пробздівся під музику до Стрєлки і назад. Ноги витримали, і поясниця не виїбнулася. Завтра ще кудись прогуляюся

1000040733.webp

Сьогодні придбав кухонні ваги, і встановив додаток для підрахунку калорій. Треба ж з чогось починати :)
Все это хрень.
Первое - набивай желудок травой (капуста/морковка)
Второе - если позволяют ноги, ходи по 5-10 км в день.
Третье - сладкое-жироное, максимум раз в день.

Все это хрень.
Первое - набивай желудок травой (капуста/морковка)
Второе - если позволяют ноги, ходи по 5-10 км в день.
Третье - сладкое-жироное, максимум раз в день.
правильно пусть орзанизм сьест свои мышцы т.к. белка в травке нет :сарказм:

правильно пусть орзанизм сьест свои мышцы т.к. белка в травке нет
а где я говорил - "не ешь мясо"?
Я тонко намекаю, что забитый травой желудок уменьшит количество ходок к холодильнику. А счет колорий и взвешивание чипсов - это для самоубеждения и самообмана.

а где я говорил - "не ешь мясо"?
Я тонко намекаю, что забитый травой желудок уменьшит количество ходок к холодильнику. А счет колорий и взвешивание чипсов - это для самоубеждения и самообмана.
Я видел как колега в командировке заправлял салатик из травки и ел целый тазик этой травки нихера это ему не помогло т.к. ваша травка по умолчанию не вкусная

Я видел как колега в командировке заправлял салатик из травки и ел целый тазик этой травки нихера это ему не помогло т.к. ваша травка по умолчанию не вкусная
Ну, если заправить банкой майонеза - то да. :-) Но это идет в разрез с пунктом 3.
Ну а по поводу "вкусности" - давай будем честными, здоровый образ жизни требует некоторых напряжений.

Ну, если заправить банкой майонеза - то да. :-) Но это идет в разрез с пунктом 3.
Ну а по поводу "вкусности" - давай будем честными, здоровый образ жизни требует некоторых напряжений.
ну так самодисциплина с калориями то оно и есть, а еще предлагают дневной рацион кушать за побольше число раз что бы больше был расход на переваривание

Сьогодні виписали з больнічки.
Вчора там зробили ЕНМГ (електронейроміографію). Знову больно ****или током обидві ноги. Я думав, що наміряють покращення на хворій правій, але, несподівано, діагностували "виражений парез малогомілкових нервів правої і лівої кінцівок". Лікувався, відновлювався - і от маємо!
Хз як так, але, принаймні, тепер я не дивуюся, чому мене, під час піших прогулянок, першою зайобувати важкістю і болем починає ліва нога, а не права, стандартно онімівша.

А ще почав зайобувати зубний протез. Перший час було вшистко заєбіщє, а потім він став дуже відчутно реагувати на гаряче і холодне. Більше - на гаряче. Пити каву тепер - ще те задоволення((
Продолжаю наблюдєніє, і сподіваюся що воно якось пройде.
З зубами, якщо від гарячого б"є током і одразу припиняється, то ще чутливі обпиляні зуби і метал. Якщо буде триматися біль довго, то таки може давати запалення одного зуба. А ще буває, як на вулиці холодно, то всі зуби неначе мерзнуть. У мене таке було від металокераміки. Так, треба вести наблюдєніє.

правильно пусть орзанизм сьест свои мышцы т.к. белка в травке нет :сарказм:
А ще для печінки-жовчного міхура обов"язково потрібен жир. Тобто сало і жирне м"ясо. І можна без хліба...

Назад
Зверху Знизу