Статус: Офлайн
Повідом.: 1194
Повідом.: 1194

Таксо?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мутно очень )))но тебе виднее ))))Ми на онліку з пані Агнєшкою на пару більше намутім!
Вона - по тищі за те, щоб побачили її розмір D
Я - по 5 тищ, щоб не побачили мій розмір S
Минималка 8 . И смотря что сторожитСторож 20т, не смішить. Мінімалка.
Абсолютно согласная!😳Ми на онліку з пані Агнєшкою на пару більше намутім!
Вона - по тищі за те, щоб побачили її розмір D
Я - по 5 тищ, щоб не побачили мій розмір S
Ми ще огород заведем і курочок яких... на спокойну жизнь с маслом фате 🤷♀️Мутно очень )))но тебе виднее ))))
Мені завжди імпонувала Ваша холодная ращьотлівость і цінічная прагматічность!Абсолютно согласная!😳
money for nothing and chicks for freeогород заведем і курочок яких.
Тіко ж родітєлям правду ніззя буде сказать. Не поймут 😳Мені завжди імпонувала Ваша холодная ращьотлівость і цінічная прагматічность!
money for nothing and chicks for free
Ніззя, там діди дорогущіТаксо?
Як це?Ніззя, там діди дорогущі
На дорозіЯк це?
Питань стало ще більше.На дорозі
Та пост-воєнного шарана навіть в ультраеконом не запишуть.Ніззя,
Так а нам тут розповідають що ми озуіли і по кабакам чалимся. Дизельний шаран дорогий в обслуговуванні треба щось більш народне брати , щоб після сто на дієту не сідатиНавіть тупо вдома сидіти - дорого.
Шановні, це ****а((
А прі януковічє 200 баксов біло в срєднємЦЕ секта сучасних українських пенсіонерів -в якій і я теж. Було 2700 і найвеличніший нелох з барського плеча добавив 300 грв.
...шаран у цій схемі явно зайвий 😁... під Хлібний Дар. Стало заєбісь!
Подушки двигуна, коробки не порвало?Шаран ремонтують, начебто, все получаєцця, завтра-післязавтра можна буде забирати.
Металокераміку чи диоксид цирконію?Будуть мост робити.
Ніщеброд, на хф тіки з провєсной тюлькой. Спасібо71з балтійською кілєчкою-прянкою
Нє. Я спочатку механікам машину показав - ті сказали що все ок по їх частині.Подушки двигуна, коробки не порвало?
Казали що можна металокерамікуМеталокераміку чи диоксид цирконію?
Та звідки бабло на такі делікатеси??Ніщеброд, на хф тіки з провєсной тюлькой. Спасібо71