Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сміливий і мужній вчинок! Бажаю щоб все закінчилося добре, з потрібним тобі результатом.Все, я сзчешник
Може, всеж такі, не спонтанне рішення, а просто самовільний перехід в іншу бригаду..Сміливий і мужній вчинок! Бажаю щоб все закінчилося добре, з потрібним тобі результатом.
За можливості, не зникай з ефіру, будь ласка!
Власне, tifo так і планувавМоже, всеж такі, не спонтанне рішення, а просто самовільний перехід в іншу бригаду..
з "Сумм" точно нікогоА из Сумм никого нет?
Я про то, шо спочатку знайшов бригаду, а не просто сзч в невідомість.Власне, tifo так і планував
Он намекал. Лишнего не разъяснял, думаю, это было неспонтанно.Я про то, шо спочатку знайшов бригаду, а не просто сзч в невідомість.
Волнительно.Все, я сзчешник
Пожалуйста, закрепите тему. Она жизненная и без прикрас.Думала вы сами попросилитолько что увидела
Сейчас Димокса позовем... возможно, ошибка какая-то
@Dimoks
Война - не оперативная информация назвать.Низзя. Тут СЗЧ пропагандируют.
Это только Димокс может сделать, я напишу ему, возможно "позвали" не увидел.Пожалуйста, закрепите тему. Она жизненная и без прикрас.
А то получается, как парень стал с инвалидностью, так и не нужен...
Бажаю успіху, в реалізації вашого планув мене домовлено з частиною, недалеко
Якщо гроші є - винаймай хату поряд з домом. Бо попадесся, єслі в своїй.в мене домовлено з частиною, недалеко - заведуть за руку на всп, рез бат, на поруки візьмуть та можна буде жити на хаті поки вирішується питання.
Але то треба 4 дні чекати поки буду сзч вже офіційно.
Додому хочу поїхати, днів 10 потусить, рік без відпустки та навіть вихідних, але чуть очково - щоб не попастись.
Ще думаю напишу парі частин поки, куди мені б хотіло більше, з якими вже спілкувались колись - а раптом щось вийде
А яка була бригада?воно було й спонтанно, й ні одночасно
я планував, на днях би воно сталось все одно.
Вчора останні речі на пошту відніс, ще до остаточного рішення.
А потім мене вирішили відправити на чудову передову позицію чинити зв'язок, який херово працює.
Мене й начальника зв'язку.
Його бо він показово ніх не робить, щоб той зв'язок був - ретранслятор у нас стоїть хер зна де бо інакше треба щось робити йому вирішуючи питання його розміщення та забезпечення. Ніякого навчання для людей нема, в результаті вони не можуть іноді навіть рацію вімкнути заблоковану, ну або під'єднати та розмістити зовнішню антену нормально, як в данному випадку. Еталонний єблан. Командир взводу туди ж.
Мене - бо по факту все роблю лише я. І вигрібаю за все лише я відповідно.
Не те, щоб я так очканув та звалив - після торецьку то таке. Але розслабився, так, давненько під ФПВіхами не катався та під ноги не дивився. А ще я знаю як їхні реби працюють. Не хочу туди їхати. Заєбало вигрібати за бездіяльність інших.
Тож просто підштовхнуло
Сожгі казарму і останєшся виплачівать. Долго. (Полєзниє совєти).Такшо все тут уже попереводились в другие пидроздилы?
Заберите меня после БЗВП к себе в какие-нибудь инженерные войска в Харькове, смогу ремонтировать беспилотники (научите), пайка, радиомонтаж без проблем, (с феном научите)