Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я йому її ***** відірву
Шо тут говорить, если человеку с одним глазом пришлось платить, чтобы оформили инвалидность, а без этого вообще ни в какую. Переименования сделали, но система не изменилась. Только скандалить и давить через сми, если сами все не сделают.Явно просятся чтобы клиент пришел к ним навстречу лично с обычным пневматом (они то нихера не разбираются все равно), поговорить по душам
Не на гарячую линию по принятию взяточников опиши и скажи шо хочешь микрофон поносить и "куклу"Пздць. Просто пздць)))
Сьогодні отримав "дооформлене" рішення МСЕК. Скріплені степлером 6 аркушів. На першій сторінці проставили номер рішення, на сторінці з підписами і печаткою "Для документів" поставили не гербову печатку, а печатку з назвою закладу охорони здоров'я.
Відпросився у командира, приїхав в Покровське до нотаріуса, щоб зробити завірені копії документів, необхідні для додавання до рапортів на виплату і демобілізацію. Державний і приватний нотаріуси рішення завірити відмовилися - не прошите, не скріплене як слід, і відсутня гербова печатка. Ідітє, бродітє!
Телефоную в Харківську ОКЛ, запитую що за знущання відбувається. Відповідь: нуу.. співчуваємо! Навіть більше скажемо: Ви не перший військовий, хто з цим зіткнувся. Але, нажаль, так... Не знаю як допомогти - я просто повідомляю людей про призначення засвдань. Приїжджайте - можливо, щось вирішите. З керівником з'єднати знову відмовилися - начебто, на обході...
Чесно кажучи, я вже навіть не знаю в які дзвони бити, що робити, щоб перемогти це кончене болото. Урядова лінія? Розголос в ЗМІ? Залучення громадських організацій, депутатів? Граната і взяття заручників??
Просто божевілля якесь...
1) Ви знавєте як це зробити? Я - ні. І інструкцій ніде немаєЕсли все уже в электронном реестре, то может заказать из реестра эти бумаги ? Возможно бред пишу, но а если потеряется бумажный вариант, то как?
Так а точно копии должны быть заверені нотариально? Может просто "у встановленому порядку" . В ТЦК как доки подаю так, на каждой копии своей рукой - Згідно з оригіналом. Ім'я Прізвище, підпис дата. ото и все завєреніе
Пздць. Просто пздць)))
Сьогодні отримав "дооформлене" рішення МСЕК. Скріплені степлером 6 аркушів. На першій сторінці проставили номер рішення, на сторінці з підписами і печаткою "Для документів" поставили не гербову печатку, а печатку з назвою закладу охорони здоров'я.
Відпросився у командира, приїхав в Покровське до нотаріуса, щоб зробити завірені копії документів, необхідні для додавання до рапортів на виплату і демобілізацію. Державний і приватний нотаріуси рішення завірити відмовилися - не прошите, не скріплене як слід, і відсутня гербова печатка. Ідітє, бродітє!
Телефоную в Харківську ОКЛ, запитую що за знущання відбувається. Відповідь: нуу.. співчуваємо! Навіть більше скажемо: Ви не перший військовий, хто з цим зіткнувся. Але, нажаль, так... Не знаю як допомогти - я просто повідомляю людей про призначення засвдань. Приїжджайте - можливо, щось вирішите. З керівником з'єднати знову відмовилися - начебто, на обході...
Чесно кажучи, я вже навіть не знаю в які дзвони бити, що робити, щоб перемогти це кончене болото. Урядова лінія? Розголос в ЗМІ? Залучення громадських організацій, депутатів? Граната і взяття заручників??
Просто божевілля якесь...
ага, побачів. Тогда остается шукать нотаріуса...⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Офіційний портал МО. Офіційний зразок рапорта. Чорним по білому
отримав "дооформлене" рішення МСЕК. Скріплені степлером 6 аркушів. На першій сторінці проставили номер рішення, на сторінці з підписами і печаткою "Для документів" поставили не гербову печатку, а печатку з назвою закладу охорони здоров'я.
Відпросився у командира, приїхав в Покровське до нотаріуса, щоб зробити завірені копії документів, необхідні для додавання до рапортів на виплату і демобілізацію. Державний і приватний нотаріуси рішення завірити відмовилися - не прошите, не скріплене як слід, і відсутня гербова печатка.
нотаріус не схибив. схибили тисячі держслужбовців які затверджують та/або створюють документи. у нас в Україні є мільйони документів, мільярди сторінок які щоденно створюються і ніхто їх не тільки не виконує, але й не читає. ці докумети суперечать один одному.В мережі насипали інфи на перевірку:
У лікарень не буває гербових печаток. У всіх медичних закладів печатки з назвою закладу охорони здоровʼя. Схибив нотаріус
Якщо ти військовий то командир частини має право завірити . Мені завіряли так, довідку МСЕК (зелена, двостороння, формату А5), копію паспорту, довідку ВЛК, коли я звільнявсь.
Та, власне, це і йожику понятно!нотаріус не схибив.
в чому проблема з нотаріусом - раніше була Довідка до акту огляду МСЕК на кольоровому бланку де була серія номер - цю довідку нотаріуси робили копії завіряли, вона була на одному аркуші паперу. до речі, у Харківської обласної лікарні може є гербова печатка, а може немає, обидва варіанти можливі. але в тебе не один аркуш довідки, а в тебе Витяг з рішення експертної команди з оцінювання повсякденного функціонування особи на багатьох аркушах який скріплений неналежним чином. (щодо печатки вище писав, може бути, може не бути). цей витяг не завірить жодний притомний нотаріус, бо він ненормально оформлений (як повинні оформлюватись декілька аркушів документу подивіться на рішення суду як прошиваються та скріплюються печаткою).
зараз експертна команда з оцінювання повсякденного функціонування особи надала тобі документ який повністю відповідає наказу МОЗ №2067 від 10.12.2024 року. тут вони зробили все так як і зобов'язані. раніше ця експертна команда до тебе поводилась падлючно, але при видачі цього документу вони чітко виконали наказ Міністерства. зараз проблема не в них. тому витрачати на них енергію ти можешь, але з невідомим результатом. вище написав, куди можна спрямувати гнів щодо *****ських довідок, це ПФ, на підставі яких норм вони вимагають стільки документів. ось офіційний додаток до наказу МОЗ в тебе ж такий документ? якщо так то, нічого іншого вони не видадуть, бо це непердбачено наказом МОЗ.Та, власне, це і йожику понятно!
На руки видали всрату портянку, яку ні до чого не прикладеш - і єбісь ти коньом.
В лікарні щось по телефону блєялі, що всі дані є в реєстрі, "вони" можуть туди звернутися (схуялі взагалі військова частина має повірити мені фактично на слово і утруждати себе якимись зверненнями?).
Виходить взагалі сюр: можна оформити посвідчення інваліда і пенсію, а списатися і одноразову виплату від держави+ ні.
Є надія що вся ця ситуація загостриться на загальнодержавному рівні, бо кількість військових з цими недопаперами тільки зростатиме, но це ж все якщо і буде, то повільно і туго .
Ну, знайшли крайнього.. Світить 15 років?В Україні офіцера судили за недбале оформлення журналів
Начальника зв’язку піхотного батальйону новоствореної 156-ї бригади судили через незадовільний стан службової документації, зокрема, непрошиті журнали, а також виправлення та помилки при заповненні. У січні 2025 року у батальйоні була проведена перевірка, яка виявила, що службова документація підрозділу перебуває у незадовільному стані.
Зокрема, були виявлені такі недоліки:
у журналах обліку особового складу рот батальйону частково відсутні поіменні списки особового складу;
відсутні відомості про початок і закінчення журналів;
журнали обліку особового складу не прошиті та не пронумеровані;
у списках особового складу виявлено чимало виправлень та помилок;
журнали бойової підготовки батальйону належним чином не заповнені.
Зназначається, що «наслідками недбалого ставлення офіцера до своїх обов’язків стало те, що батальйон стикнувся з такою проблемою, як “самовільне залишення військової частини” військовослужбовцями: солдати почали тікати з батальйону».
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
вони в армії існують? десь окрім ****ежа замів комбата й комбригаЗаохочень також немає
У мене немає ні часу, ні бажання, ні потреби щось там качати з ПФ - вони, приаймні, мене не відфутболили, заявку взяли в роботу. Сподіваюся що призначать пенсію, видадуть посвідчення, і можна буде його показати стройовикам. Хоча, знову ж таки, до рапортів його не прикладеш.експертна команда з оцінювання повсякденного функціонування особи надала тобі документ який повністю відповідає наказу МОЗ №2067 від 10.12.2024 року. тут вони зробили все так як і зобов'язані. раніше ця експертна команда до тебе поводилась падлючно, але при видачі цього документу вони чітко виконали наказ Міністерства. зараз проблема не в них. тому витрачати на них енергію ти можешь, але з невідомим результатом. вище написав, куди можна спрямувати гнів щодо *****ських довідок, це ПФ
Недбалість та прочу фігню доказати наші клоуни не зможуть, бо ручкі із жопкі, з бумажкамі простіше.Ну, знайшли крайнього.. Світить 15 років?