І нафуя ото переводитися з такої служби?
У нас би вже на 70+ встряв, за бухло ганяють немилосердно
бо я інженер, а не офісний працівник - я тут деградую тотально. Й професійно, й морально, бухаю от, живу між стільцем та ліжком, набираю вагу.
начальник зв'язку та командир взводу - мудаки, які роблять все, щоб не робити нічого. В результаті я ***рю за всіх, плюс ще й в нарядах сиджу. І паралельно ***рю, і вигрібаю за те, що ***ово сиджу в наряді, ще й прирікаюсь бо всі зі всіх сторін щось хочуть різне одночасно.
Постійно вигрібаю бо зв'язок в нас працює ***ово. Що я на це не можу вплинути бо нічим не командую( не можу ретранслятори перенести, систему зв'язку розробити, нормально локалку навіть налаштувати з декількома ресурсами інета тощо), нікого не єбе. А тим двом подобається, що їх єбуть.
Плюс я просто так не можу - бо не зробив же я, з мене пацани питають. Я розумію, чим то все закінчиться.
І хай би воно ще убезпечило від позицій - так легко відправлять навіть розуміючи, що все наєбнеться. В торецьку два рази їздив потусить та два рази все найобувалось очікувано. Дивно що й тут мене винним не призначили. В них антенний кабель ретранслятора уламками перебило, їм суміжники скрутили якось, доповіли - ті за два тижні так ніх і не зробили, я живим ретранслятором ***рив цей час без сну бо зі скрученим коаксіалом логічно половина позицій відвалилась, а з резервного ще гірше добивало. І його теж ніхто не подумав де поставити.
Взагалі ми там як бомжі постійно до когось нав'язувались, щоб свій ретр поставити, але ніх не допомагати його обслуговувати - бо ті мудаки не хотіли займатись цим. І зараз стоїть він не там, де треба, замість дві штуки поставити де треба, й так - доглядати, обслуговувати, забезпечити живлення. Але зв'язок би був нормальний.