Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Сьогодні врешті зателефонував на МСЕК.
Канєшно, ніхто й не збирався мені телефонувати, надсилати рішення. Тупо: приходьте забирайте!
Надіслати поштою не вийшло вмовити. Домовились що рідні заберуть і потім мені надішлють.

***ть, а нахуя ж було ****єть "с вамі свяжуцца"?!
Надо было к ним звонить сразу, как на место вернулись. Меня очень удивило, что вам пообещали связаться,выслать почтой. Просто исходя из жизненного опыта. 😊

є в когось фідбеки по поверненню з сзч?
бо в інеті дуже мало
У меня есть. По опыту скажу - такая себе идея переводиться через сзч, ибо с резервной нашей роты забирали в такие бригады, в которые я явно бы добровольно не перевелся.. и ***** всем было на отношения, записи, восы.. в 32 в итоге попал.. интересно цифры поигрались 23-32)

У меня есть. По опыту скажу - такая себе идея переводиться через сзч, ибо с резервной нашей роты забирали в такие бригады, в которые я явно бы добровольно не перевелся.. и ***** всем было на отношения, записи, восы.. в 32 в итоге попал.. интересно цифры поигрались 23-32)
Дякую що вийшов на зв'язок, бо ми тут вже хвилювалися за тебе!
Як, що в новій бригаді?

Якби тобі сказали: "пішов *****", ти б образився. А так, наче все культурно, а зміст той же самий:пиво:
Це як в білоцерківському шпиталі, терапевт, виписує направлення на узі, знаючи що та лікарка в відпусці
У ГКВГ те ж саме. УЗД виписують, а у реєстратурі пишуть 2(!) людини на день

Як, що в новій бригаді?
так а відношення було? представники тієї частини намагались забрати?
Бо якщо ніхто не хоче брати, то логічно сплавлять хоч кудись.

Як, що в новій бригаді?
Вiтаю зi списанням) поруч зi мною зараз 2 хлопця списуються, Але по влк, квест не дуже веселий, Але воно того варто :) честно, окрiм номеру бригади нового нiчого..

так а відношення було? представники тієї частини намагались забрати?
Бо якщо ніхто не хоче брати, то логічно сплавлять хоч кудись.
В мене не було, Але дзвонив у 72 i у нашу 127 тро, не забрали, хоча казали що навiть по восу я iм потрiбен.. у хлопцiв були вiдношення i з 92 i з 93 Але попали один у 32 другий у 110.. нашу роту взагалi в основному розкидали у 32, 110 i 58. Були деякi випадки що у iншi забирали, но я не знаю як так в них сталося..

МСЕК *****аси!

Сьогодні людина від мене поїхала забирати рішення. Приїхала.
- А чо приїхали, йому ж рішення видали?!
- Так то ж, ви самі сказали: врємянка, без номеру і печатки гербової, а повністю оформлене маєте віддати!
- Нє, нічого не знаємо. Нехай назад присилає свій екземпляр - шльопнемо печатку, проставимо номер.
- А нахуя було ****єть шо зателефонуєте, оформите, надішлете?
- Нічого не знаємо, то не ми!

Крайніх *** знайдеш. Всі в черзі за рішеннями казали що всім обіцяли зателефонувати - і хєр там.
До рішення додається екземпляр якихось рекомендацій. Його також ніхто й не думав підписувати/пропечатувати - довелося чекати.

*****ийжежвротсукапіздєц! Два тижня тупо просрано...

А если семейного терапевта спросить по телефону, уточнить, какая должна быть бамажка и правильно ли посылают с глаз долой?....Какие времянки, что за пурга...

А если семейного терапевта спросить по телефону, уточнить, какая должна быть бамажка и правильно ли посылают с глаз долой?....Какие времянки, что за пурга...
Та вона до них ніяким боком в цій ситуації

Та вона до них ніяким боком в цій ситуації
А ваш человек может сказать, что времянки нет. Не получал, пропала, забрали командиры и не отдают или ещё чего то. Она же без печати, её ценность какая? Пусть распечатают заново и все проставят. У них что писчей бумаги мало?....

А ваш человек может сказать, что времянки нет. Не получал, пропала, забрали командиры и не отдают или ещё чего то. Она же без печати, её ценность какая? Пусть распечатают заново и все проставят. У них что писчей бумаги мало?....
Я просив дати мені щось, щоб показати командирам. Вони мені на тупому віддали екземпляр рішення, з підписами комісії, але недооформлений. Собі залишили другий екземпляр, з якого, пізніше повністю оформленого, зняли ксерокопію, а оригінал передали в ПФ. Така у них лєгєнда

В мене не було, Але дзвонив у 72 i у нашу 127 тро, не забрали, хоча казали що навiть по восу я iм потрiбен.. у хлопцiв були вiдношення i з 92 i з 93 Але попали один у 32 другий у 110.. нашу роту взагалi в основному розкидали у 32, 110 i 58. Були деякi випадки що у iншi забирали, но я не знаю як так в них сталося..
Якщо та частина не ворушитиметься, то звичайно ж туди не попадеш. Керівництву рез бату пох, тебе в них точно заберуть в будь-якому випадку

Я просив дати мені щось, щоб показати командирам. Вони мені на тупому віддали екземпляр рішення, з підписами комісії, але недооформлений. Собі залишили другий екземпляр, з якого, пізніше повністю оформленого, зняли ксерокопію, а оригінал передали в ПФ. Така у них лєгєнда
С бюрократами надо до последней буквы все расспрашивать, когда вы дозвонились на днях до них, они не говорили , привозить назад второй экз.? Теперь конечно, если с подписями отдали, то если новый экз.распечатать, то все подписи опять собирать и ваша там наверно есть? типа на руки получил...Значит Новой почтой отправите?...Наделайте себе ксерокопий. Хотя бы что-то сейчас на руках будет.
Ну это моё мнение, хз...

Та всьо, відправив новою поштою.
З ними щось намагатися зараз качати - тільки час марнувати

На гарячій лінії МОЗ прийняли скаргу - відповідь очікуйте протягом місяця!
Там сакзали що МСЕК мала або одразу повністю оформлене рішення видати, або вислати поштою.

Останнє редагування:
Я ж о чеми говорю. Видят, что ты не пенс-бездельник, которыйих будет заебывать каждый день до последнего,
Девочки, АУ!
На сейчас - Жалоба на горячую линию ТСом направлена. Документы отправлены Новой почтой после похода и разбирательства ,,посыльного,, от ТС.
Их получат и налепят печати наконец-то, это главное. Документы сейчас в пути, насколько я поняла.
Если вы настаивает на скандале именно в этот момент - зачем?

Назад
Зверху Знизу