Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
хто знає, підкажіть
якщо через сзч "переводитись" - реально в "тилову" частину типо бпак полку попасти чи знову буде хня, що навіть звідти повністю придатного туди не переведуть?
Я чув що повертають в 14 бригад з переліку мо.

Ех, з посилками за 1 грн від НП ми в прольоті, бо стоїмо в Дніпропетровській області (і пох що до фронту всього нічого).
Но за знижку 3 грн на літр пального від Укрнафта в Армія+ спасіба, канєшно! Інших заправок тут поруч і немає.

Я чув що повертають в 14 бригад з переліку мо.
Мова про ті що новостворені?
Ніби Мадяр наприклад казав що потрібних СЗЧшників вже забирали собі.
ну тобто можливо воно виглядає як повернувшихся забирають в старі або новостворені підрозділи (напевно ж здебільшого штурмами і іншими схожими посадами).
але якщо хтось дуже бажає забрати собі, то може і забрати.

загалом по відгуках, да й по свойому бату - виходять через знайомих чи напряму на ті резервні бати, домовляються, бронюють.
Проблема - негарантований результат. Тобто завжди керівництво того бату може залупитись та при наявності відношення засунути тебе до знайомого якогось, який дуже просить.
Як з рекрутингом коротше, коли можна попасти взагалі не туди, куди хочеш і домовився.

Це шо мо дудочки закуповує замість кабачків і дронів ? 🙄
Воно є у ротного медика і він має це робити, зазвичай за поданням командира або МПЗ-шника (по старому замполіта). Або відправляють у профільний медзаклад.

Ех, з посилками за 1 грн від НП ми в прольоті, бо стоїмо в Дніпропетровській області (і пох що до фронту всього нічого).
Но за знижку 3 грн на літр пального від Укрнафта в Армія+ спасіба, канєшно! Інших заправок тут поруч і немає.
А я другу надіслав, він зрадів, бо має купу майна, яке з собою не дуже хотілося б таскати. І стоїть тут поруч.

А є хто добре шарить в MS Word? Потрібна допомога.
На порталі Турбота розміщено зразок рапорта на одноразову грошову допомогу:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Там більша частина тексту захищена, і я не можу нормально відредагувати його під себе. Хто знає як зняти цей захист? У Гугла запитував - не допомогло.

Галочку прибрати треба, наче все тепер редагується. Файл з знятою галочкою додав.

Screenshot 2025-01-21 at 14.14.38.png

Вкладення

Там більша частина тексту захищена, і я не можу нормально відредагувати його під себе. Хто знає як зняти цей захист? У Гугла запитував - не допомогло.
Ось так (інтерфейс свій подивіться)

1737462027367.webp

А оте синеньке підсвічування треба якось вимикати, чи воно на роздрукованому буде відсутнє?
Оте синеньке на роздрукованому буде видно, але я не пам'ятаю, як його вимкнути, можна просто видалити синенькі приклади та написати звичайним шрифтом.

Краще все ж залишати підсвітку полів по наведенню миші, щоб було зрозуміло, де потрібно щось змінити.

Вкладення

Тобі треба було пдф версію натиснути. Вона одразу в браузері відкривається, просто заповнюєш свої дані і все
У мене якось так вийшло
1737467173236.webp

А як воно взагалі прибирається? Можна дізнатися, для общєго развітія?
Бо там ще декілька потрібних мені зразків з тією ж ***ньою
1. Вимикаєте захист від редагування, перемикаєтесь уверху на вкладку "Home" (у вас буде мовою інтерфейсу) - це друга вкладка зліва.
2. Виділяєте мишкою одну чи декілька строк БЕЗ підсвічених полей і клацніть кнопку з пензликом. В цей момент Ворд запам'ятовує форматування того, що було виділено.
3. Просто виділяєте інші строки лівою кнопкою миші і відпускаєте кнопку - виділени строки відформатуються так, як були форматовані ті, що були виділені раніше.

При потребі повторюєте кроки 2 та 3.

Вкладення

• 1737467095069.webp
    1737467095069.webp
    142.9 КБ · Перегляди: 33
Тобі треба було пдф версію натиснути. Вона одразу в браузері відкривається, просто заповнюєш свої дані і все
Я рапорти спочатку покажу командирам в електронному вигляді - і потім ще хз скільки разів мені їх повернуть на переробку. В Ворд редагувати якось звичніше. А пдф у половини тих з погонами навіть не відкриється

Назад
Зверху Знизу