Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
А на Адептіка нашого нападать за його геніальне творчіство це норм було? 🤷‍♀️
Это другое. Хлопцу в ЗСУ дали инвалидность. Без всяких...Рассказывать ему, что он будет бухать на парковке, когда спишут, - это не норм....
Р. С. ТС с руками и головой , почему только сторож сутки-трое, ну такое...

Это другое. Хлопцу в ЗСУ дали инвалидность. Без всяких...Рассказывать ему, что он будет бухать на парковке, когда спишут, - это не норм....
Оно то навроді дрУге, но склочний карахтєр і отсутствіє ЧЮ видно аж отсюдова😳

Я так подозрєваю, що з інвалідністю і за кордон можна буде виїхати...

Полдєнь, полдєнь, лєтній воздух нєподвіжен
Ходім, ходім па Паріжу, па Паріжу
Там міняют шото постоянно, но вроді должні впускать і випускать.

Ну у Поріжу стіко неблагополучних елємєнтов, шо Гданськ кажецця райським раєм🤷‍♀️

у Поріжу стіко неблагополучних елємєнтов, шо Гданськ кажецця райським раєм🤷‍♀️
Наверно, я погиб: глаза закрою — вижу.
Наверно, я погиб: робею, а потом
Куда мне до неё — она была в Париже,
И я вчера узнал — не только в нём одном!

Агов. Я кажу що то грошове яке він отримує в ЗСУ, він наврядчи отримує у цивільному.
Автор тему цю теорію спростував. Нехай буде не інакше.

Агов. Я кажу що то грошове яке він отримує в ЗСУ, він наврядчи отримує у цивільному.
Автор тему цю теорію спростував. Нехай буде не інакше.
одно дело - получать, а другое дело - сколько на себя там же и тратить.
имхо, как бы ...

Я так подозрєваю, що з інвалідністю і за кордон можна буде виїхати...

Полдєнь, полдєнь, лєтній воздух нєподвіжен
Ходім, ходім па Паріжу, па Паріжу
не автоматом там шото ТЦК должно сделать

Таваріщ замполіт, нє надо мнє пєть воєнниє пєсні!

Я таки непоганий монтажник ОВІК, а в цій сфері платять пристойно, і робота є завжди. Будівництво підземних школ в Харкові, наприклад. І в Києві зв'язки залишилися. 50к, може, й не зароблю, но точно більше 30к. Головне - не наїбнутися зі стрємянки або риштувань!
ХТМ або їх підрядники мене візьмуть залюбки, але в те болото я не хочу.
Взагалі, зараз серед роботодавців великий попит на людей, яких не чіпатиме ТЦК, у багатьох сферах. Не пропаду, і не бідуватиму!
Так ото ж. На зв'язку! Коли отримаєш висновок, подивимося, чим зможу допомогти.

Таваріщ замполіт, нє надо мнє пєть воєнниє пєсні!

Я таки непоганий монтажник ОВІК, а в цій сфері платять пристойно, і робота є завжди. Будівництво підземних школ в Харкові, наприклад. І в Києві зв'язки залишилися. 50к, може, й не зароблю, но точно більше 30к. Головне - не наїбнутися зі стрємянки або риштувань!
ХТМ або їх підрядники мене візьмуть залюбки, але в те болото я не хочу.
Взагалі, зараз серед роботодавців великий попит на людей, яких не чіпатиме ТЦК, у багатьох сферах. Не пропаду, і не бідуватиму!
З хорошими будівельниками зараз дуже складно. Якщо профі в своїй справі - усе буде ок.

Автор тут неодноразово невідмовлявся від грошової допомоги, бо поточні витрати перевищували доходи. Чому б це?
Пропоную хоча б собі відверто відповісти, чи дійсно багато зайвих грошей лишається з того підвищеного грошового? (ні, я звісно і таких знаю. і навіть серед адекватних є. але здебільшого баланс надходжень-витрат не надто позитивний.)
І чи достатнє при цьому МТЗ військовослужбовця. Тобто чи не потребує збільшення витрат на часткове МТЗ внаслідок специфіки.
Ну і звісно основне, про що чомусь забувають. специфіка місця роботи, умов і робочого графіку при тих збільшеннях оплати. +специфіка взаємовідносин з "роботодавцем-начальником"

Оставлю тут формулу місячної оплати військовослужбовця погодинно.
Берем по максимуму. 120000. Ділимо на 30 днів. 4000 ділимо на 24. 166,66 грн. ***.
Тим, хто отримує 30000 на місяць - кращє не вираховувати погодинно. :(

Берем по максимуму. 120000. Ділимо на 30 днів. 4000 ділимо на 24. 166,66 грн. ***.
Тим, хто отримує 30000 на місяць - кращє не вираховувати погодинно. :(
Та да. Я, коли перший раз звільнився, пішов на завод і прихуїв від такого перерахунку

ну це інший бік пересмикувань, відверто.
там не постійно-цілодобова робота. а в складних і погано_нормованих умовах.
тобто за пару років він же спав хоч іноді? умовні вихідні були?
діливши на ті 24 можна позначити не як оплату, а як компенсацію за ті умови. тоді да. і от залежно від умов за ті гроші далеко не всі при можливих варіантах оберуть долю військовослужбовця задля грошей.

діливши на ті 24 можна позначити не як оплату, а як компенсацію за ті умови. тоді да. і от залежно від умов за ті гроші далеко не всі при можливих варіантах оберуть долю військовослужбовця задля грошей.
Бачте. Все вірно. Тільки відпустка поза формулою. А сон військовослужбовця, всеодно належить міністерству оборони.

Некоторые спят с гранатой. И вообще с ней не расстаются. Если это считать за сон...

Назад
Зверху Знизу