Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Коли я був Банщіком, цю Книгу завів і прошив

1000030387.webp

Цiкаво - оцей совдепiвсько-КДБшний маразм в нашому вiйську колись закiнчиться?
Ні-ка-гда!
вроде была новость шо мыльный журнал сократили с еще какимито
В червні минулого року на відновленні почали зайобувати порядком в паперах і заставили завести купу журналів. У тому числі і той.
Я робив робив картки заохочень і стягнень ОС взводу, журнал інструктажів з техніки безпеки (щоденних, і, канєшно, сам там за весь взввод розписувався), журнал бойових дій (тупо переписував туди всі БРки від командування, які до цього просто лежали в окремій папці).
Він набирає обертів
Щас набинає обертів Армія+,і, канєшно, через ****!
Спочатку від командирів надійшла вимога всьому рядовому особовому складу надати свої АрміяID. Нахєра комусь потрібно знати ID якогось солдата чи сержанта, який не є навіть командиром відділення - *** його знає...
Потім все ж посадові особи повідомили свої ID і сказали подати через додаток рапорти на оздоровчі. Не пройшло і трьох годин, як розіслали голосовуху від (коє-кого), який волав матюччям: та попустіцця з рапортами - у мене тєлєфон жужжить як шахід, а гроші ще всьо равно хз коли будуть)))

В червні минулого року на відновленні почали зайобувати порядком в паперах і заставили завести купу журналів. У тому числі і той.
погуглил до мыльного прогресс еще не дошел вроде
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

1736619379297.webp

Треба зробити пiд №13
Додаток №13 давно існує - це книга обліку наявності та руху військового майна. Єбєйше стратегіческій талмуд, з яким командиру підрозділу або його заму щомісяця треба гасати по звірках зі службами, підписи збирати, потім рапорт про успішне проходження подавати. Проїбав - догана і командірська ****юліна!

1000027866.jpg

Останнє редагування:
З харків'ян, здається, тільки екс-депутат міськради Ігор "какой-то змєй" Чєрняк, та ще декілька йому подібних медійних модніків ходять у відпустки за заздалегідь відомим графіком, 2х15 діб на рік, ще й на дорогу туди/назад по 2 доби на ходку отримують. Звичайна нонейм-солдатня, вродє мене і тіфича, смокче цицю дохлої киці.
У мене за 2 роки 45 діб невикористаної, це приблизно 30к грн компенсації при дємбєлі

Щодо ГЗ: воно все більш-менш харашо і ровно, поки ти на бойових і не хворієш довго.
Черняк профі юрист-адвокат, депутат, то було по-сумісництву. Знає, як використовувати закони. І то, жаліється на бардак у всьому.

Черняк профі юрист-адвокат ... Знає, як використовувати закони
І що з того? В армії дохєра таких розумних. Але якщо на "положено" комбата *** наложено, то до сраки ті закони!
Один з моїх командирів - також успішний адвокат. У відпустці був рівно стільки ж, скільки і я.
Ми з паном Черняком колись дискутували з цього приводу в фб. Зійшлися на тому, що просто служимо в різних ЗСУ ;)

Назад
Зверху Знизу