Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
З харків'ян, здається, тільки екс-депутат міськради Ігор "какой-то змєй" Чєрняк, та ще декілька йому подібних медійних модніків ходять у відпустки за заздалегідь відомим графіком, 2х15 діб на рік, ще й на дорогу туди/назад по 2 доби на ходку отримують. Звичайна нонейм-солдатня, вродє мене і тіфича, смокче цицю дохлої киці.Тільки відпустка поза формулою
деякі звичайні підполковники також стоять на забезпеченні у цієї киціЗвичайна нонейм-солдатня, вродє мене і тіфича, смокче цицю дохлої киці.

Пане, а Ви точно не зальотчік? 😉деякі звичайні підполковники також стоять на забезпеченні у цієї киці![]()
Від частини, та посади залежить. В мене знайомий дронщік в 92 живе зараз в Харкові, на квартирі, у відпуску відпускають регулярно.З харків'ян, здається, тільки екс-депутат міськради Ігор "какой-то змєй" Чєрняк, та ще декілька йому подібних медійних модніків ходять у відпустки за заздалегідь відомим графіком, 2х15 діб на рік, ще й на дорогу туди/назад по 2 доби на ходку отримують. Звичайна нонейм-солдатня, вродє мене і тіфича, смокче цицю дохлої киці.
У мене за 2 роки 45 діб невикористаної, це приблизно 30к грн компенсації при дємбєлі
Щодо ГЗ: воно все більш-менш харашо і ровно, поки ти на бойових і не хворієш довго.
точно.. даже видвіженєц на висчестоячу... Правда, там тарифна сітка трохи менш, ніж зараз, ала для пенсіонера ті 4-5 тищ плюнуть і ростерти. Зато стану настоячим киянином, а не тільки по пропіськіПане, а Ви точно не зальотчік? 😉

Берці Belleville відпрацьовують свою ціну на всі 100%.
Холод, вода, багнюка, бите скло, цеглове крошево... Тримає все. 👍💪
Ні краплі не жалкую, що взяв їх.
Зимні:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Літні:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ну ніби той єдиний що казав за себе і товарища що у війську гарні гроші за то платять, принаймні каже що у війську.Самое "смешное", что проохуенохкакую зарплату в ЗСУ
рассусоливают те, кто туда ни за какие деньги даже из бусика не пойдут.
По перше, казав, що більше ніж зараз у цивільному.Ну ніби той єдиний що казав за себе і товарища що у війську гарні гроші за то платять, принаймні каже що у війську.
У війську, но не замполіт. А рєчі толкає як замполіт.у війську, факт

****ец стыдоба .Отработали отказалась от нас дшб .Наша ****нская бригада ,точнее руководство уебки

Та не переймайтеся - ви й так довгенько у них протрималися приданими.****ец стыдоба .Отработали отказалась от нас дшб .Наша ****нская бригада ,точнее руководство уебки

Ну мы и месяц не пробыли .Коробки поломались .Тем, ремонтом занимается не когда ,а наши не могут ,не хотят.Та не переймайтеся - ви й так довгенько у них протрималися приданими.
Від нас вони колись відмовилися набагато швидше![]()
В данном случае не так.Работали мы как и ихние взвода и отношение мне понравилось,никто нас на убой не пускал.Я к ним попросился .Но у них штат заполнен ,да и в 72 мне не особо нравится.Придаными вообще затыкают те дырки, куда штатные всеми силами стараются не попасть.
Ти тут інфо самка, але не плутай береги.У війську, но не замполіт. А рєчі толкає як замполіт.
Who are you warrior?![]()
Ти тут інфо самка, але не плутай береги.