Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Командири просять залишитися, хоча б до виходу на відновлення
А що робити у цивільному житті?
Будемо відверті, такі гроші не заробите як у ЗСУ.
На парковку, бухати , добу через три.

Чи знову будете плакатися і жалітися пані Айсберг ?!)

Термін добровільного повернення з СЗЧ продовжують до 01 березня 2025 року, — Рада підтримала законопроєкт
Ти ще встигнеш непогано відпочити ;)
1000027164.webp

Командири просять залишитися, хоча б до виходу на відновлення
а мають право моральне?
Бо своїх я би *** послав. Хай самі єбуться, вони вперто роблять все, щоб примусити мене звалити - чому я повинен їм допомагати потім?

Ти ще встигнеш непогано відпочити ;)
справа не в відпочити. Хоча я звичайно ж заєбався та хочу відпочити, бо вдома був без двох тижнів як рік, хоч один вихідний мав останній раз у квітні.

Коль я вже в армії, то я згоден служити, але логічно хочу адекватних умов. Я маю скіли, щоб робити важливу висококваліфіковану роботу сидячи в оперативному тилу з виїздами на полігони та інколи на позиції дронщиків, а відповідно маючи можливість відносно нормально існувати - це я і хочу. Якщо моє теперішнє командування не цінує моїх скілів чи не може їх використати, а зайобує мене низькокваліфікованою роботою, то я логічно з ними служити не хочу. От і все.

Важко після багатьох років інженерної роботи на фрилансі працювати на *****ьного дяду, що примушує робити тупу *****ьну роботу. Ще й вперто порушує кзот, устав та здорову логіку, до яких так любить апелювати, коли йому це вигідно.

Останнє редагування:
А що робити у цивільному житті?
Будемо відверті, такі гроші не заробите як у ЗСУ.
На парковку, бухати , добу через три
Таваріщ замполіт, нє надо мнє пєть воєнниє пєсні!

Я таки непоганий монтажник ОВІК, а в цій сфері платять пристойно, і робота є завжди. Будівництво підземних школ в Харкові, наприклад. І в Києві зв'язки залишилися. 50к, може, й не зароблю, но точно більше 30к. Головне - не наїбнутися зі стрємянки або риштувань!
ХТМ або їх підрядники мене візьмуть залюбки, але в те болото я не хочу.
Взагалі, зараз серед роботодавців великий попит на людей, яких не чіпатиме ТЦК, у багатьох сферах. Не пропаду, і не бідуватиму!

Останнє редагування:
а мають право моральне?
Бо своїх я би *** послав. Хай самі єбуться, вони вперто роблять все, щоб примусити мене звалити - чому я повинен їм допомагати потім?
Просить як раз той, хто право має!
Я його знаю з перших днів служби, рік був під його командуванням в батальйоні, тепер тут, в арті. Нормальна, адекватна людина. До нього питань немає!

Звісно, і затянуті тут в наявності також, але я мало з ними контактую. Робота відділення налагоджена, ніч через ніч я на кабачках, нічим іншим не зайобують..

Це типова пєснь армєйского дуба, який думає що ми, темні та ні на що не способні, на гражданкє грошей в руках ніколи не тримали і світу білого не бачили. І що без армії нас кури загребуть.

Останнє редагування:
хай готовлять тобi на дембель пару виплат! Дембельский акорд!:клас:
Ось тут зразок рапорта на звільнення, з переліком того, що мають виплатити.на день виключення зі списків військової частини.:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Плюс окремо - виплата за отриману інвалідність, за обов'язковим особистим страхуванням військовослужбовців

Плюс окремо ще щира вдячнiсть вiд командування повинна бути, за вIдмiнне виконання обов'язку по захисту Батькiвщини!
-Он ми вчора на городі у картоплі рились
А сусідки Галька й Валька за курей сварились.
Так сварились, ледь не бились – руками махали
Й одна одній цілий вечір під ніс дулі пхали.
Тепер можеш собі, друже, таке уявити:
Шоб усі за вечір дулі та в одну стулити?
Уявляєш, яка б дуля здоровенна вийшла
Ото й нам така подяка, а може ще й більша!!!

©Павло Глазовий

Я таки непоганий монтажник ОВІК, а в цій сфері платять пристойно, і робота є завжди. Будівництво підземних школ в Харкові, наприклад. І в Києві зв'язки залишилися. 50к, може, й не зароблю, но точно більше 30к. Головне - не наїбнутися зі стрємянки або риштувань!
Взагалі, зараз серед роботодавців великий попит на людей, яких не чіпатиме ТЦК, у багатьох сферах. Не пропаду, і не бідуватиму!
Багатій думкою )))

ПиСи, у війську я, але я ніяк не відношусь до когорти морально-психологічного забезпечення

Реалії.
Мій близький , непоганий сантехнік, каже ,що він не знає чим буде займатися , якщо умовно завтра його демобілізують.
Щоб сантехнік не знайшов собі пристойний заробіток - це нонсенс просто!

Кстати да, зараз важко найти людину, котру не буде чіпати ТЦК, так що в тебе є всі шанси, тільки не в Харкові.

Твій чувак непристосований до життя. Якщо **** підніме, заробить. Сантехнік ніколи без роботи не буде.
За своїх чуваків відповідайте, до чого вони пристосовані. Ок?

ПисИ нормальний ХТЗевський, футбольний вболівальник, а зара в арті в 82
Пристосований більше ніж гадаєте.

Назад
Зверху Знизу