Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Спишуть з нею чи нє?
Навіть не знаю. Не очікував що дадуть групу, тому не цікавився подальшими перспективами
Клей на Шаран наклейку😁
Я одразу й сам про це подумав))
по ушам чи по ноге? или и то, и то?
Точно не скажу - підписаний документ на руки отримаю пізніше. Но що група - інфа 100%

***ха, це i гарно, з одного боку (що справедливiсть спрацювала), i сам факт iнвалiдностi трохи того, сумно.
Ещё и думал, подавать доки на МСЕК или не стоит. Правильно, что добился комиссии.

Дали ІІІ групу на 1 рік.
Тепер я офіційно інвалід:yahoo:
тепер можеш самостійно вирішувати продовжувати чи ні військову службу, згідно частини 4 статті 26 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”
Військовослужбовці, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період, звільняються з військової служби на підставах: під час дії воєнного стану: б) за станом здоров’я: за наявності інвалідності (якщо військовослужбовці не висловили бажання продовжувати військову службу).

В тцк. Буде расказувати як Бахмут брав
ТС не придумывал болячки. И лишнего себе не придумывал про места нахождения.
Если его направят работать в ТЦК с его диагнозами и группой - значит, направят.

Вiтаю!:пиво: Через рiк дадуть на 2, а через 2 - довiчну, бо сенсоневральна туговухiсть не лiкуеться
Много чего врожденного пока не исправляется . Иногда родители не хотят ребёнку группу с детства оформлять...

Приобретённое тоже, максимум что могут - слуховой аппарат прописать.... С глазами дела обстоят лучше, там и хрусталики меняют, и сетчатку лазером приклеивают, и ещё много чего. А вот с ушами - беда:незнаю:
Так никто и не оспаривает. 😕

Просися на тилову посаду в Закарпатську область. Бо жити за щось треба.

Просися на тилову посаду в Закарпатську область. Бо жити за щось треба.
Та хз як її або щось подібне нарішать..
Бо навіть по Харкову пробігтися поки що можливості немає - командіри топають ножками і вимагають негайного повернення в розташування.. СЗЧ мого бояться, мабуть :)
Хоча, як сказав мені ординатор нашої медслужби, бойові завдання я тепер можу виконувати тільки після надання письмової згоди. А я взагалі не горю бажанням її давати. Бо якщо тепер можна законно не їздити на повільному неповоротлівому уйобіщі без РЕБу туди, де шастають ворожі фіпівішки, я їбав їздити! Нічого лічного - just business.

Їду сьогодні з Харкова у напрямку Дніпра. Майже одразу після з'їзду на бетонку пічка почала дути холодним. Заєбісь, думаю: знову забилося десь...
Далі стає цікавіше: вже за Красноградом система волає ворнінг, датчик температури майже на максимумі. Розумію що це щось *****тіше (пробита прокладка?), навіть капот боюся піднімати. А там: антифризу повний бачок, патрубки тверді як камінь.
До Новіграду 63 км. Там СТО, знайомі хлопці. З горем пополам, дотягнув.
Від'їбнула помпа на пічку. Викинули її, патрубки з'єднали штуцером. Сказали що буде заєбісь. І я таки доїхав до располаги без перегрівів.

Вкладення

• 1000030121.webp
    1000030121.webp
    1.1 MБ · Перегляди: 30
Останнє редагування:
Бай зе вей, в АТБ з'явилася новинка - джин Козацька Рада, 200 грн за 0.5.
Купив на пробу - збс, не гірше імпортного. З тоніком по акції - взагалі екстаз!
Но ціна ахуєвша всьо же, спорить не буду...
20250108_082007.jpg

Назад
Зверху Знизу