Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Плохо что в армии сохранился до сих пор совковый *******изм
Я, Фьодор, чєрєз КПП ввалілся послє вєчєрнєй повєркі, с отпуска, с чємоданом водкі. Прямо в штаб, шоб нє посчіталі тізіртіром. Двє бутилкі замполіту, двє бутилкі дєжурному по часті, двє бутилкі ротному. І остаток в казарму.
Всє осталісь довольни. Кромє нашого старшини-прапора, котрий мєня ****іл чуть раніше за то, шо я в нарядє на тумбочкє спал на коєчкє.

Я такх iсторiй нслухався за свое життя чимало - як усi на хую крутили свое командування, але чомусь служили в армii, а не вiдмазалися вiд неi одразу:D
Так я нє отмазивался. Просто опаздивал с отпуска. А вотку хоть так, хоть так треба було везти. Подпісі на отпуск ставяцца охотнєє. Я за два года ТРІ раза в отпускє бил. Опщім сроком 60 суток.

Так я нє отмазивался. Просто опаздивал с отпуска. А вотку хоть так, хоть так треба було везти. Подпісі на отпуск ставяцца охотнєє. Я за два года ТРІ раза в отпускє бил. Опщім сроком 60 суток.
Так ось як корупція починалась🙄

***ть, ***** я поспішав ремонтувати машину?
Якби знав що затянуті камандіри не дозволять виїхати на Харків сьогодні (ніззя - тіко завтра, ініібьот!), стояла б вона ще без стартера до мого повернення.
А я б спокійно поїхав сьогодні зранку маршрутками, з пересадкою у Дніпрі. Бо інакше не встиг би ніяк на 12:00 завтра
І не раніше ранку післязавтра виїхав би назад. І дві ночі вдома. А так... Я не здивуюся, якщо вони закукурікають щоб завтра й назад повертався. Ну ото вже хєр їм буде - назад поїду в середу маршрутками. І хай потім зустрічають на АС і везуть в село.
***ть, в батальйоні було чимало всякого довбоєбізму, но такого "дойобування до мишей" не пригадую. Все спокійно вирішувалося, завжди йшли назустріч.. І додаткову винагороду за день-два поїздок на больнічку (та навіть за 1.5 тижня на ВЛК!) ніхто ніколи не зрізав. Тут за копійку горобця в полі заганяють - ледь не погодинно перебування в секторі вираховують((

Кароч, тепер виїзд завтра о 4:30, щоб хоча б на годину встигнути заїхати додому, а не одразу "с корабля на бал".
Кабзда ти душний.
І так йому не так і едак)))

Знатоки, увага, запитання.

Офіцер може тимчасового виконувати, або тимчасово займати сержантську посаду начальника служби?

А шо з темпой ?

Если вам не разрешили выехать сегодня на авто , то на маршрутке можно сегодня? Вообще шопопало...
Хіба що до Дніпра встиг би доїхати, і там до ранку чекати бус на Харків
Абажаю цю отмазку - любий долбоєбізм виправдовує.
Кабзда ти душний.
І так йому не так і едак)))
Вот такоє я гавно! (с)
Знатоки, увага, запитання.

Офіцер може тимчасового виконувати, або тимчасово займати сержантську посаду начальника служби?
Шо це за служба, де начальник - сержант, а не офіцер (не ніже майора, і з ніхуясєбє короною)? У нас, начебто, таких немає..
37.0

Особенно абажаю,что это совковый *******изм.Совка,***,уже больше 30 лет нету,а *******изм его всё живет:ги:
А знаєш як реагують оці "Єта жє армія!", коли ти їм відповідаєш "Нє, це добойоби в армії!"? Як вони кумедно топають ножками і бульби з носа пускають))

А знаєш як реагують оці "Єта жє армія!", коли ти їм відповідаєш "Нє, це добойоби в армії!"? Як вони кумедно топають ножками і бульби з носа пускають))
Ну ти і Америку відкрив:DЯ це знав ще років 40 тому.А для тебе це виявилось дивиною.І довбойоби в армії починаються з самого низу.Ще з рядових.Як і в цивільному житті.Просто в армії це більш помітно

Ну ти і Америку відкрив:DЯ це знав ще років 40 тому.А для тебе це виявилось дивиною.І довбойоби в армії починаються з самого низу.Ще з рядових.Як і в цивільному житті.Просто в армії це більш помітно
Откровєніє. Оказуєцца, пріказ - Сьодня копаєтє от забора і до обєда, ето так рядовиє развлєкаюцца. І асфальт гуталініть. І траву фарбувати. :)

Откровєніє. Оказуєцца, пріказ - Сьодня копаєтє от забора і до обєда, ето так рядовиє развлєкаюцца. І асфальт гуталініть. І траву фарбувати. :)
Ну уже какой-нибудь сержантик может и заставить все єто делать.Не знаю,как сейчас,а в мои времена легко.Как бы и генерал такое не заставит.Оно ему и ***** нужно.Но к приезду генерала,заставят аж бегом.А вообще походу армия со времен совка не изменилась сильно.А может еще и со времен царя Гороха.В армии не нужно правильно.В армии нужно,чтобы ты зае...ся

А почему бы и не поразвлекаться рядовым первого и второго года службы?

Ну уже какой-нибудь сержантик может и заставить все єто делать.Не знаю,как сейчас,а в мои времена легко.Как бы и генерал такое не заставит.Оно ему и ***** нужно.Но к приезду генерала,заставят аж бегом.А вообще походу армия со времен совка не изменилась сильно.А может еще и со времен царя Гороха.В армии не нужно правильно.В армии нужно,чтобы ты зае...ся
Ето да. Но - НІКОГДА рядовий добровольно нє будєт страдать такой хньой, як покраска трави і подмєтаніє плаца ломом. Ротниє получають заданіє от комбата. Потом оні зайобуют взводних. А тє ужЕ лічний состав.

Ето да. Но - НІКОГДА рядовий добровольно нє будєт страдать такой хньой, як покраска трави і подмєтаніє плаца ломом. Ротниє получають заданіє от комбата. Потом оні зайобуют взводних. А тє ужЕ лічний состав.
Згоден.Добровільно-ніколи

Назад
Зверху Знизу