Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
оцэ вы садюгы((((
стописят сема водки полчайной ложки черного перца и стока же красного розмешай и выпей и в тепло
либо выживешь либо нет
главное мокрый на холод не выбегай
мед с компотом тема пить еще б ***** ******** откашляться и вырубится
главное шобы не воспаление легких(((
Тоже норм

...я не врач,але із особистого досвіду, навряд до терміну вдасться збити таку температуру,треба домовлятися про перенесення комісії і не втрачати час

Шото я ніпонєл. А **** тут прі чом? Людині треба збіть тємпєратуру. :)
Юність. Кабінет стоматолога. Дико болит зуб. Боюсь сесть в кресло. Доктор:
- садись
- а можно мне укол?
Доктор - юморист:
- куда укол?
Округляю глаза с мыслью "шо это за доктор, который не знает куда делают укол", краснею и тихо подсказываю:
- в попу
Доктор с серьёзным лицом:
- так что всё таки болит? :)
Садізм- це лой, банки і гірчичники.
А от картохою можна і подихати, тільки домашньою
І компрес з домашньої самогонки на горло
Якщо температура, не бажано компреси, дихання, тощо :збентежений:

Где он вечером найдёт малину, мёд и спирт?

Где он вечером найдёт малину, мёд и спирт?
Отож!
Можна подумати, спеціально на такий випадок тримаю оковиту, пакетики з перцями, мед та інше
Айсберг подгонит 😎
Атлічная шутка, Євгєній Ваганич!

щіро дякую дінозавру ХФ за босяцкий підгон. Наразі маю плюс у особистому складі...авжеж торкнеться і нас сезонні завхорювання. Але, дякуючи, небадужим, все буде добре. хто в темі, той розуміє. дякую, друже

а как чухаешь себя?
Температура, голова болить, очі. І суглоби ломить. Кашлю, нежиті немає, принаймні, поки що.
Весь час в горизонтальне положення хилить. І кидає то в жар, то в холод.. Зараз трохи відпустило, температура 37.7

Дохватив, мабуть, після того як трохи полежав під машиною, хоча й одягнений, і на карематі. Та й наш продуваємий всємі вєтрамі всратий ACMAT, на якому ми їздимо ніч через ніч, здоров'я не додає(

Температура, голова болить, очі. І суглоби ломить. Кашлю, нежиті немає, принаймні, поки що.
Весь час в горизонтальне положення хилить. І кидає то в жар, то в холод.. Зараз трохи відпустило, температура 37.7

Дохватив, мабуть, після того як трохи полежав під машиною, хоча й одягнений, і на карематі. Та й наш продуваємий всємі вєтрамі всратий ACMAT, на якому ми їздимо ніч через ніч, здоров'я не додає(
Завтра-післязавтра організм вже не звертатиме уваги на 37.7. Звикне.

Оце валяюся і читаю веселу і дотепну фантастику "Міккі-7" Едварда Ештона.
Про хлопця, який працює в космічній експедиції на посаді "витратний матеріал". Йому доручають всілякі завдання без шансів вижити, і кожен раз після загибелі відновлюють з резервної копії. Книга дуже позитивна, і гарно підіймає настрій. Раджу!

...я не врач,але із особистого досвіду, навряд до терміну вдасться збити таку температуру,треба домовлятися про перенесення комісії і не втрачати час
Слушна відповідь! ++ Головне розуміти із-за чого. Вірусна інфекція, бактеріальна або запальний процес в організмі (

Как себя чувствуете?
Вчора ввечері було 37.2, вночі піднялася до 38.5, пив ібупрофен. Годину тому 36.6 була, але відчуваю що знову підвищується. З іншого - трохи горло болить і в вухах, коли ковтаєш. І всьо.

Вчора ввечері було 37.2, вночі піднялася до 38.5, пив ібупрофен. Годину тому 36.6 була, але відчуваю що знову підвищується. З іншого - трохи горло болить і в вухах, коли ковтаєш. І всьо.
Если бы не намечающаяся поездка....

Назад
Зверху Знизу