Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Волонтерів немає ,машину придбати ?

Волонтерів немає ,машину придбати ?
Шаран нада? Хароший, надьожний, жре мало! Тільки не заводиться з ключа.
Самовивоз з єбєнєй.

А якщо серйозно: складно вам буде, швидше за все. Якщо ви не модні, медійні, "на полном гос.обєспєчєнії". Або не маєте знайомих умовних аграріїв чи силовиків на гражданці, які можуть підігнати по-братскі. Канєшно, якогось корча можете і з бойових купити - це недорого відносно. Але якщо потрібне щось серйозніше... Кажуть що збори зараз йдуть погано. Я вірю.

З волонтерів харківських знаю тільки Валіка Бистріченко, але у нього давно своя атмосфера і своя клієнтура...

І якомога швидше, терміново пздць як!
Щойно телефонували лікарі, вже з ОКЛ, сказали що розгляд моєї справи на МСЕК 7 січня, а не 27, як місяць тому казала сімейний.
Командири вимагають підтверджуючий документ, без нього відпускати відмовляются. Лікарня каже що вони такого не можуть надати. Мовляв, дані є в системі. От тільки вона закрита для широкого загалу, доступ у лікарів і СБУ. Скріншот надати теж відмовилися - кібербезпека. Врешті, домовилися що скинуть запрошення на електронну пошту.
Спочатку зі мною розмовляла, мабуть, секретар, потім слухавку взяв директор ОКЛ Руслан Врагов, домовилися що я ввімкну запис розмови. Він ще раз представився і під запис повідомив те, про що вище я написав.
Запис скинув командирам, вони прослухали і сказали: ок, подивимося завтра що там тобі надішлють. Сподіваюся що все складеться добре.

Ну а тепер треба кров з носу щоб 6 числа машина вже була відремонтована!

І якомога швидше, терміново пздць як!
Щойно телефонували лікарі, вже з ОКЛ, сказали що розгляд моєї справи на МСЕК 7 січня, а не 27, як місяць тому казала сімейний.
Командири вимагають підтверджуючий документ, без нього відпускати відмовляются. Лікарня каже що вони такого не можуть надати. Мовляв, дані є в системі. От тільки вона закрита для широкого загалу, доступ у лікарів і СБУ. Скріншот надати теж відмовилися - кібербезпека. Врешті, домовилися що скинуть запрошення на електронну пошту.
Спочатку зі мною розмовляла, мабуть, секретар, потім слухавку взяв директор ОКЛ Руслан Врагов, домовилися що я ввімкну запис розмови. Він ще раз представився і під запис повідомив те, про що вище я написав.
Запис скинув командирам, вони прослухали і сказали: ок, подивимося завтра що там тобі надішлють. Сподіваюся що все складеться добре.

Ну а тепер треба кров з носу щоб 6 числа машина вже була відремонтована!
Збiр давайте, шось накидають люди.

Збiр давайте, шось накидають люди.
В стартпості вже давно висять номери карток, для бажаючих допомогти. Щойно їх оновив, бо у грудні вони змінилися, через закінчення терміну дії старих.

Я, хоч і ***ню отримав за вересень-листопад, через больнічкі/аозаштат, но поки що все ж в плюсі. На стартер вистачить :)

Останнє редагування:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Отримав на Моно 2500 грн від пана А.К.
Дуже вдячний!

Останнє редагування:
На додачу до машини, що поламалася (стартер приїде завтра), вночі почався жар і лихоманка. Зранку було 38.3, зараз 39.3
Випив ремантадин, аміцитрон, взводний викликав начмеда...
Щось, ****а, доля вставляє палки в колеса, щодо поїздки в Харків на МСЕК.
І перенести на іншу дату засідання не можна. У разі неприбуття документи повернуть сімейному, і далі хз що робити..

На додачу до машини, що поламалася (стартер приїде завтра), вночі почався жар і лихоманка. Зранку було 38.3, зараз 39.3
І перенести на іншу дату засідання не можна. У разі неприбуття документи повернуть сімейному, і далі хз що робити..
Парацетамол, мабуть не завадить.

Що начмед сказав?
Може варто зв'язатися ще й з сімейним лікарем? Ну типа "Лікарю, це я, ваш особистий боєць ЗСУ, зі мною така халепа сталася, така халепа, що мені прийняти такого, щоб зміг доїхати на МСЕК своїм ходом?" І очі, тобто голос жалісний зробити

Так начмед може щось і порадить, щоб людина доїхала.
У мене мати колись німесилом температуру збивала (((

Назад
Зверху Знизу