Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шаран нада? Хароший, надьожний, жре мало! Тільки не заводиться з ключа.Волонтерів немає ,машину придбати ?
шестерни или электрика?Стартер зняв, розібрав. Йому пздць. Завтра буду шукати новий.
в мирний час можна булоб и поєбацца в гаражі... А так да, прощє купитиЙому пздць.
І якомога швидше, терміново пздць як!прощє купити
Збiр давайте, шось накидають люди.І якомога швидше, терміново пздць як!
Щойно телефонували лікарі, вже з ОКЛ, сказали що розгляд моєї справи на МСЕК 7 січня, а не 27, як місяць тому казала сімейний.
Командири вимагають підтверджуючий документ, без нього відпускати відмовляются. Лікарня каже що вони такого не можуть надати. Мовляв, дані є в системі. От тільки вона закрита для широкого загалу, доступ у лікарів і СБУ. Скріншот надати теж відмовилися - кібербезпека. Врешті, домовилися що скинуть запрошення на електронну пошту.
Спочатку зі мною розмовляла, мабуть, секретар, потім слухавку взяв директор ОКЛ Руслан Врагов, домовилися що я ввімкну запис розмови. Він ще раз представився і під запис повідомив те, про що вище я написав.
Запис скинув командирам, вони прослухали і сказали: ок, подивимося завтра що там тобі надішлють. Сподіваюся що все складеться добре.
Ну а тепер треба кров з носу щоб 6 числа машина вже була відремонтована!
В стартпості вже давно висять номери карток, для бажаючих допомогти. Щойно їх оновив, бо у грудні вони змінилися, через закінчення терміну дії старих.Збiр давайте, шось накидають люди.

Дякую, але своя людина на Автограді пообіцяла завтра кров з носа знайти робочий і вислати⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Парацетамол, мабуть не завадить.На додачу до машини, що поламалася (стартер приїде завтра), вночі почався жар і лихоманка. Зранку було 38.3, зараз 39.3
Випив ремантадин, аміцитрон, взводний викликав начмеда...
Щось, ****а, доля вставляє палки в колеса, щодо поїздки в Харків на МСЕК.
І перенести на іншу дату засідання не можна. У разі неприбуття документи повернуть сімейному, і далі хз що робити..
Що начмед сказав?На додачу до машини, що поламалася (стартер приїде завтра), вночі почався жар і лихоманка. Зранку було 38.3, зараз 39.3
Випив ремантадин, аміцитрон, взводний викликав начмеда...
Щось, ****а, доля вставляє палки в колеса, щодо поїздки в Харків на МСЕК.
І перенести на іншу дату засідання не можна. У разі неприбуття документи повернуть сімейному, і далі хз що робити..
Він складова аміцітронуПарацетамол, мабуть не завадить.
І ні в коєм случає нє подавать віду, што ві с 39,3, как огурчік.І очі, тобто голос жалісний зробити
Начмед - це вам не карета ЕМД, його ще дочекатися требаЩо начмед сказав?