Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
На додачу до машини, що поламалася (стартер приїде завтра), вночі почався жар і лихоманка. Зранку було 38.3, зараз 39.3
Випив ремантадин, аміцитрон, взводний викликав начмеда...
Щось, ****а, доля вставляє палки в колеса, щодо поїздки в Харків на МСЕК.
І перенести на іншу дату засідання не можна. У разі неприбуття документи повернуть сімейному, і далі хз що робити..
Мефанамінову попробуй, понижає добре

Послє 39'5, якщо збити до 37'5 - можна сміло йти на мсєк. Організм звикне до підвищеної температури і самопочуття буде норм.

Ну так, але Тс вже прийняв аміцітрон, де парацетамол є.
Це добре. Але в дорогу не завадить парацетамол і вітамін С. Бо температура буде ще підвищуватись кілька разів, після закінчення дії таблєток.

Начмед не приїде. Сказав щоб мене везли в медпункт. А це марна трата часу, вважаю. До ранку завтра якось спробую протриматися, а далі подивимося

Це добре. Але в дорогу не завадить парацетамол і вітамін С. Бо температура буде ще підвищуватись кілька разів, після закінчення дії таблєток.
На меня парацетамол, например, не действует. От слова - вообще.

Начмед не приїде. Сказав щоб мене везли в медпункт. А це марна трата часу, вважаю. До ранку завтра якось спробую протриматися, а далі подивимося
Може уколят чим. Р аньше аналгін с дімедролом херачили

Ну, так до Харкова 5 годин їхати.
Але машина ще не справна, тому щось рано планувати. Сподіваюся, завтра дам їй раду. Бо якщо не дам, треба буде громадським транспортом добиратися, з пересадкою у Дніпрі, а це нуйогонах

Ну, так до Харкова 5 годин їхати.
Але машина ще не справна, тому щось рано планувати. Сподіваюся, завтра дам їй раду. Бо якщо не дам, треба буде громадським транспортом добиратися, з пересадкою у Дніпрі, а це нуйогонах
На фост комуто падать шоб подвезли

Хіба не цитрамону?

Склад​

діючі речовини: парацетамол, фенілефрину гідрохлорид, феніраміну малеат, кислота аскорбінова;
1 саше містить парацетамолу 500 мг, фенілефрину гідрохлориду 10 мг, феніраміну малеату 20 мг, кислоти аскорбінової 50 мг;
допоміжні речовини: сахароза, барвник жовтий захід FCF (E 110), кислоти лимонної моногідрат, натрію цитрат, ароматизатор лимонний натуральний.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Есть еще "детская" форма в виде свечек в ****. Так прямо и называется, анальдим. Где "****" от анальгина, а не от способа применения.
Я знаю.Тіко ж там і дозіровка соотвєтствующа

Шото я ніпонєл. А **** тут прі чом? Людині треба збіть тємпєратуру. :)

Шото я ніпонєл. А **** тут прі чом? Людині треба збіть тємпєратуру. :)
Шотам нипанятного - всё делается через ****, авто так ломается, мсек так проходится, до мсека так надо добираться так почему бы и температуру, через ее родимую, не сбить

Назад
Зверху Знизу