Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Будеш розформіровивать ТЦК? Бо шось таке плануєцця.
Ніт!
У мене планується інше.
Одне трохи прикро - з відпусткою не склалося. А хотілося як на картінці нижче, і ще STALKER 2 в день релізу побігати...
1000024590.jpg

Одне трохи прикро - з відпусткою не склалося. А хотілося як на картінці нижче, і ще STALKER 2 в день релізу побігати...
Послє такой дАми на Сталкєр вже не фатить здоровля. Чи ти б прикинувся, шо спиш? :) Як на картінкє.

Там с 15 листопада типа запускают процесс перевода через приложение.Думаю ,что ни хера не заработает ,вернее там легче из тыла попасть в боевую бригаду ,а вот а 4 подпункте ограничено годные могут наоборот ,но алгоритм сложный и не хера не сработает .Или пробовать?

хтось тут питав за Ляшка, як за комбата.
так от
тепер є шо сказати.
мій товариш зараз з ним працює у суміжниках. каже що здивован.
є засоби, потужні екіпажі, пан Ляшко постйно на звязку 24на7, працює дуже добре.
екіпажі відзиваються за нього гарно.
ось так.:збентежений::збентежений:

хтось тут питав за Ляшка, як за комбата.
так от
тепер є шо сказати.
мій товариш зараз з ним працює у суміжниках. каже що здивован.
є засоби, потужні екіпажі, пан Ляшко постйно на звязку 24на7, працює дуже добре.
екіпажі відзиваються за нього гарно.
ось так.:збентежений::збентежений:
Добре, коли так.

тут є танкісти? 0_о
чи то так, для прикладу
он раньше написал шо он танкистом стал...
нас з танкової школи після одержання фаху повернули в бат ,зараз на полігоні взаємодії відпрацьовуєм.Казали до кінця листопада ,та вже чутки що пару тижнів всього.Але машини ще не готові активну броню ще не поставили.А без броні хай сами сідають і їдуть.

Там необходимо найти командира,кто тобой заинтересуется,а кому нужен ограничено годный на 54 году .
Но и вытянут лямку танкиста взводного ,у меня сил не хватает,все таки и гипертония и сахарный дают да и помимо этого и суставы и позвоночник.Ущемило в спине нерв ,вроде и прокололся ,но **** вторую неделю боль до конца не прошла.Правая рука немеет.Как загрузить снаряды если рука одна полу рабочая.

если у тебя влк написало годен для службы в тцк, тыловом обеспечении и бла бла то какого хрена ты в экипаже танка?:confused:
Да потому что ****утая система ,брать нахрапом и есть приказ и ****уй ,учись.

****ец танкисты ,ну в бате я не самый старый ,но в 5 вхожу.Есть старлей в 58 лет ,но он то военный ,но на танкиста ни дня не учился .

Да потому что ****утая система ,брать нахрапом и есть приказ и ****уй ,учись.
если тебе скажут с крыши прыгнуть прыгнешь или БР это другое? Если есть запись ВЛК
Придатний до служби у військових частинах забезпечення, ТЦК та СП, ВВНЗ, навчальних центрах, закладах (установах), медичних підрозділах, підрозділах логістики, зв'язку, оперативного забезпечення, охорони.
ищи юриста и сьебуйся с той посады
ЗЫ заставка для привлечения внимания

Останнє редагування:
если тебе скажут с крыши прыгнуть прыгнешь или БР это другое? Если есть запись ВЛК ищи юриста и сьебуйся с той посады
ЗЫ заставка для привлечения внимания

У меня влк февралем .Думаю если сейчас рапорт написать на влк ,как того закон предусматривает ,меня годным полностью признают

Назад
Зверху Знизу