Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
буду вйобувать в сзч скоро походу
Я і сам сьогодні ледь не з'їбнув. Хоча ще зранку нічо не предвєщало. Прилетіло звідки взагалі не очікував.
На щастя, все розпєтляли, уладнали.
(Все через це їбане рабовласницьке "нє пущать!")

може комусь треба інженер-електронщик розробник? в ідеалі в роту й вище ударників. З дронами, їх модифікацією, додатковим обладнанням для них вже працював. З чим ні - опаную легко. В додаток моторолки та харіси вам зашию. Зараз 420 вос морська піхота.
Заберіть мене хоч хтось. Бо з'єбусь ***** в сзч.
В мене друг в морпехах, здається в 38. Можу спитати, чи не потрібен йому такий спєц.

Я і сам сьогодні ледь не з'їбнув. Хоча ще зранку нічо не предвєщало. Прилетіло звідки взагалі не очікував.
На щастя, все розпєтляли, уладнали.
(Все через це їбане рабовласницьке "нє пущать!")
так воно так і виходить.
найбільш звалити хотілось не тоді, коли ми в торецьк обісрані приїхали, а коли від командира виходиш, коли тебе черговий раз не пустили нікуди. Навіть на вихідні в найближче місто раз на місяць.
Зараз от з бата 15 людей в відпустку - після виходу з нуля на відновлення, коли взагалі всіх треба відправляти, бо півтора місяця лишилось, а більшість навіть першу половину не була.
заєбало це рабство

інженер-електронщик розробник? в ідеалі в роту й вище ударників. З дронами, їх модифікацією, додатковим обладнанням для них вже працював. З чим ні - опаную легко. В додаток моторолки та харіси вам зашию.
1000024762.jpg

може комусь треба інженер-електронщик розробник? в ідеалі в роту й вище ударників. З дронами, їх модифікацією, додатковим обладнанням для них вже працював. З чим ні - опаную легко. В додаток моторолки та харіси вам зашию. Зараз 420 вос морська піхота.
Заберіть мене хоч хтось. Бо з'єбусь ***** в
Що з тобою не так , шо тобою Айся не цікавицця ? 🙄

Заберіть мене хоч хтось. Бо з'єбусь ***** в сзч.
/
/// яка хоч бригада?
напиши в особисті

так то не мені писала
але загалом я й тут можу написати
150
зараз в морпіхи перевели, хз чи зміниться номер

Останнє редагування:
Сегодня смотрел Онистрата он был прикомандирован к этой бригаде в Торецке (выкладывал в соседней теме) говорит комбриг каждый день отправлял около 50 человек в никуда. Вроде сняли с его слов. Дурачек даже боялся письмо подписать на помощь мэру Ровно вроде бригада там сформирована. Начальник ПВО с его слов погиб когда людей на позиции заводил и так накрылась попытка Онистрата наладить сбитие воздушных целей дронами т..к больше никому ничего не нужно было

да *****ьства вистачало. всі КП в торецьку були, навіть бригади 🤦‍♂️
то загальновідомий факт вже ніби, бо я від лівих людей вже чув не раз

не буду напевно писати весь єбанізм, але там неміряно та рівень його епічний

Останнє редагування:
говорит комбриг каждый день отправлял около 50 человек в никуда.
хз куди й скільки, але бригада закінчилась за місяць та була виведена, лишились окремі її підрозділи. Це теж загальновідомий факт.

Останнє редагування:
хз куди й скільки, але бригада закінчилась за місяць та була виведена, лишились окремі її підрозділи. Це теж загальновідомий факт.

как я понял на виртуальную не контролируемую линию в ОСУВ мимо прорвавшихся *****ов. КП ЕМНИП по указке старшего начальника по факту должен был быть в 2 км от прорвавшихся *****ов

Может быть это вам поможет. Кажется хорошая новость для вас.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Может быть это вам поможет. Кажется хорошая новость для вас.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Там обов'язково потрiбен рекомендацiйний лист вiд iншої частини ще.

в начале большая предыстория (около получаса)
правила эти экспериментальные все может поменяться
командира не спрашивают если: вы не офицер и в позаштате или из тыловой части в боевую или между учебными центрами
нельзя спамить переводами, только раз в год можно перевестись, кто служит меньше 6 месяцев пролетает мимо, это только внутри ЗСУ остальные пролетают мимо (но спикер не уверен)
постанова гдето на сайте кабмина
на этапе бзвп не работает
те кто числится в части но в ней не находится например прикомандированы куда то, то время на перевод стартует только по возвращению

так воно так і виходить.
найбільш звалити хотілось не тоді, коли ми в торецьк обісрані приїхали, а коли від командира виходиш, коли тебе черговий раз не пустили нікуди. Навіть на вихідні в найближче місто раз на місяць.
Зараз от з бата 15 людей в відпустку - після виходу з нуля на відновлення, коли взагалі всіх треба відправляти, бо півтора місяця лишилось, а більшість навіть першу половину не була.
заєбало це рабство
Напишіть на VD, впевнена там вас одразу хтось забере

Олег что - вообще не спит? ну так не бывает. Хотя именно о нём, в плане феноменальной работоспособности - я слышал много, ещё до войны.
офігеть.
теж саме сказав мій товарищ.
такий каже. сьогодні вперше за три місяці я розбудив пана Ляшка. звонив в 5 ранку. хоча той тут же спохватився.
а до того мені казалось шо він не спить взагалі. тому шо і в любий час доби він активний.

:незнаю:

Назад
Зверху Знизу