Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
У меня влк февралем .Думаю если сейчас рапорт написать на влк ,как того закон предусматривает ,меня годным полностью признают
Можеш нічого не писати - тебе і так мають направити на переогляд. До 4 лютого наступного року, здається, ще є час

если тебе скажут с крыши прыгнуть прыгнешь
Я на БЗВП говорил ,вот это я могу сделать ,а этот не могу ,хоть стреляйте.После одног умершего и одного полу умершего на нас ослабили давление.

Можеш нічого не писати - тебе і так мають направити на переогляд. До 4 лютого наступного року, здається, ще є час
В мед части сказали твое дело ,можем направить ,можешь отказаться

У меня влк февралем .Думаю если сейчас рапорт написать на влк ,как того закон предусматривает ,меня годным полностью признают
по армии+ тебя без записи ВЛК не переведут в тыл

В мед части сказали твое дело ,можем направить ,можешь отказаться
Нє!
З 4 травня нові норми, і всі, хто проходив ВЛК раніше і був визнаний обмежено придатним, мають пройти ВЛК повторно. Це обов'язково.
Я пройшов в кінці серпня, тоді нас всіх скеровували обмежених. Став придатним, тепер знову не зовсім

по армии+ тебя без записи ВЛК не переведут в тыл
У меня запись в военнике 39б.Меня куча учебное всю весну откидывал.А эта ****ая бригада ,подобрала всех инвалидов.Может и к лучшему ,что в танкисты послали учится ,а так пехоту нашу уже побили .

Вот и я думаю ,что придатним зроблять.
Хотя людей ,что вылечили гипертонию или сахарный ,как то не встречал .Только таблетками поддерживать ,приемлемый уровень.

Хотя людей ,что вылечили гипертонию или сахарный ,как то не встречал .Только таблетками поддерживать ,приемлемый уровень.
Нє, ну, заради справедливості, маю сказати, що наші раніше обмежені гірертоніки всі так і залишилися обмеженими.

Це по слуху зараз всі придатні, якщо не глухі. Сьогодні саме бачив пациків, які недочувати стали, але сподівалися на обмеження. Ех, як вони збудилися, коли дізналися, що придатні повністю. На оскарження рвалися...

Нє, ну, заради справедливості, маю сказати, що наші раніше обмежені гірертоніки всі так і залишилися обмеженими.

Це по слуху зараз всі придатні, якщо не глухі. Сьогодні саме бачив пациків, які недочувати стали, але сподівалися на обмеження. Ех, як вони збудилися, коли дізналися, що придатні повністю. На оскарження рвалися...
Ну буду рапорт ,наверное подавать ,как вернёмся в располагу ,динамику вешать,а то нас сейчас по Украине катают.

У меня родной брат 1973 года, мочекаменная, дробление камней, соответственно гипертония, ничего), командир танка.

Кого уже нет, кто то сбежал, кто то без брони на броне, других нет.

на МСЕК, якщо щось не вийде як треба (до 31.12.2024 ще старі норми) завжди можна сказати що це корупційні старі експерти винні та подати повторно після 1 січня 2025
Цікавий логнрід на тему:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Цитата:
"корупційні ризики перейдуть з МСЕКів у лікарні, де можливі домовленості вже не з лікарями МСЕК, а з лікарями у лікарні під керівництвом директора медзакладу"

доречі по годиннику - ОБОВ'ЯЗКОВО компас та жпс.
100500 проблем було тому, що люди не можуть зорієнтуватись навіть по сторонах світу. В невідомій місцині то важко, в хмарну осінню погоду, в розхераченому місті - анрил взагалі.
ЖПС дає координати, які можна передати своїм. Хто очкує - жпс можна вирубити завжди. Хоча жпс лише приймає та нічого не випромінює.

буду вйобувать в сзч скоро походу
Після торецьку я однозначно зрозумів, що в цій бригаді я єбав служить однозначно. Намагаюсь якось працювати з переводом, але настільки глухо, що ппц. Тих, хто ладен взяти - вагон, а от організувати той перевод анрил фактично. Плюс тепер же я вже морська піхота, ***.
Не переведусь - сзч.

доречі по годиннику - ОБОВ'ЯЗКОВО компас та жпс.
100500 проблем було тому, що люди не можуть зорієнтуватись навіть по сторонах світу. В невідомій місцині то важко, в хмарну осінню погоду, в розхераченому місті - анрил взагалі.
ЖПС дає координати, які можна передати своїм. Хто очкує - жпс можна вирубити завжди. Хоча жпс лише приймає та нічого не випромінює.
Доброго дня. А можна посилання на такий годинник.
Дякую.

• Це лайк!
Реакції: Ah
всілякі гарміни - інстінкт як базова "спортивна" модель, фенікс як сама жирна, ще кілька моделей
полар гріт
suunto vertical

може комусь треба інженер-електронщик розробник? в ідеалі в роту й вище ударників. З дронами, їх модифікацією, додатковим обладнанням для них вже працював. З чим ні - опаную легко. В додаток моторолки та харіси вам зашию. Зараз 420 вос морська піхота.
Заберіть мене хоч хтось. Бо з'єбусь ***** в сзч.

Останнє редагування:
Доброго дня. А можна посилання на
грн.5,683.68 19%OFF | KUMI U5 PRO 1.43″ AMOLED Screen GPS Smart Watch Bluetooth Call Heart Rate Measurement Oximetry Outdoor 100+ Sport SOS Men Women
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Дивився обзори, наче норм апарат. Якщо що, в мене є для цієї моделі купон на знижку на 40-52$(40 точно, 12 може не спрацювати). Собі замовив менш брутальний і менш наворочений U6.

Назад
Зверху Знизу