Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Screenshot_12.png

Медичними питаннями (якщо не лікують, не дають направлення на ВЛК)
займаються Командування Медичних сил ЗСУ – 044 230 73 64.

Що робити, якщо військова частина не дає направлення на лікування?
Якщо начальник по медичній частині (заступник головного лікаря) відмовляється направляти армійця на ВЛК, треба звертатися до Командування медичних сил на їхню «гарячу лінію»: +38 044 230 73 64.

зателефонуй на гарячу лінію Командування Медичних Сил ЗС України (044 522 83 58)
та/або Міністерства оборони України (0 800 500 442) та поясніть свою проблему.

Screenshot_13.png

Останнє редагування:
Зараз допитувався

В принципе, если уж совсем коса-на-камень - обычно достаточно просто упомянуть-озвучить,
что вы будете обращаться на гарячу-лінію.
(не озвучивайте на какую именно, просто - буду вынужден обратиться, если вы не... и далее - то, что вам нужно)

Быстро попускает всех ничонезнаюничонепонимаю,
сразу и лекарства находятся, и язык не немеет объяснять, что положено быть объяснено.

Добавлено

На короткий номер 1512 - все обращения записываются/фиксируются, автоматически, проигнорить не могут

Из того, что я вижу/что вы озвучивали, "список" :
- требовали деньги на лекарства
- забывали брать анализы
- забывали/пропускали выполнять назначения врача (бинтование)
- не разъясняли по ходу, методам лечения
...

Непрошенный совет:
когда/если соберетесь звонить на г/линию - лучше иметь в руках написанный список вопросов-моментов,
чтобы ничего не упустить, чтобы не сбивали/не сбивались на встречные вопросы и т.п.

Останнє редагування:
*не мовчиш*
"ахуєл ***ть?!" -> "заєбать етого ахуєвшего!!"
*починаються проблеми*
(Це я не про лікарів, звісно)

Зараз допитувався про підвищену температуру.
- Це в тебе "сосудіста" температура.
- І шо?
- І нічого. Ти ж понімаєш шо там інфекція? Зразу нормально не пролічиш - буде он як у дєда-сусіда. [показує на ****єц]
- Но ми ж нормально лічим?
[немає чіткої відповіді]
- Так а шо з аналізом крові?
- Сьогодні взяти у тебе аналіз забули - візьмемо завтра, зробимо з поміткою "cito!", і після 11 ранку виписуватимемо на шпиталь.
То они не на того нарвались. Помню, что вы порядочный интеллигент.

Из того, что я вижу/что вы озвучивали, "список" :
- требовали деньги на лекарства
- забывали брать анализы
- забывали/пропускали выполнять назначения врача (бинтование)
- не разъясняли по ходу, методам лечения
Не вимагали, а казали що треба придбати. По факту, придбав тільки еластичний бинт, яким 1 раз замотали ногу.
Решта пунктів відповідає дійсності.
Але я поки що все одно не бачу гострої необхідності телефонувати на гарячу лінію. Можливо, пізніше.

я поки що все одно не бачу гострої необхідності телефонувати на гарячу лінію.
:пиво: Вам по месту, безусловно, виднее, что и как, не сомневаюсь, что поступите как лучше, именно для вас :)

PS. Эти номера-контакты - не дай Бог, конечно - могут пригодиться кому-то еще,
вы не будете против, если эти телефоны останутся тут, в теме ??
Или убрать в контакты-волонтеры лучше :незнаю:

"в гостях у пьяных музыкантов
играющих тяжелый рок
руками трогал инструменты
и подцепил алкоголизм"

***ха, волаю несамовито))
Радіо ОБС на серйозних щах, з посиланням на абсолютно компетентні джерела, вєщає, начебто, це я навмисно заразив себе, щоб закосити..
Дна немає, його просто не існує...

"в гостях у пьяных музыкантов
играющих тяжелый рок
руками трогал инструменты
и подцепил алкоголизм"

***ха, волаю несамовито))
Радіо ОБС на серйозних щах, з посиланням на абсолютно компетентні джерела, вєщає, начебто, це я навмисно заразив себе, щоб закосити..
Дна немає, його просто не існує...
Доведіть зворотнє!)))

У нас, начебто, ще діє презумпція невинуватості
наебывать тоже не должны, обеспечивать згидно видповидно должны. Это про армию.
А если про правовое поле то те законы выполняем а те нет и некоторые граждан при отлове отого вашего матюка не признают и говорят шо ухилянти если умничают. Законы и постановы не должны ухудшать положения граждан а нас например закон про зарплаты учителям не выполняется десятилетиями кабмином (если норму про % от зарплаты не отменили что не конституционно но малоли кто судей конст суда танцует тот и конституцию толкует)

наебывать тоже не должны, обеспечивать згидно видповидно должны. Это про армию.
А если про правовое поле то те законы выполняем а те нет и некоторые граждан при отлове отого вашего матюка не признают и говорят шо ухилянти если умничают. Законы и постановы не должны ухудшать положения граждан а нас например закон про зарплаты учителям не выполняется десятилетиями кабмином (если норму про % от зарплаты не отменили что не конституционно но малоли кто судей конст суда танцует тот и конституцию толкует)
Вот! Все чётко и понятно изложено.

Або це лікування до сраки, або я тут ще щось підчепив((
Бо сьогодні температура доповзла від 37.4 вранці до 38.0 зараз, почуваюся геть розбитим. Викручує суглоби, постійно мерзну, кутаюся в ковдру, п'ю чай, гріюся в душі..
Лікарі порозходилися, медсестри на похуях пишуть папери. Підійшов на пост, кажу: "Ви хоч зафіксуйте десь, а то завтра виписуватися, якось воно стрьомно!"
Дали одразу два термометри, виміряли - 38.0
Отримав таблетку парацетамолу.
- Пий!
- І все?
- Ну да...

Вибачте, якщо що, що я про все це пишу! Просто робити більше нічого..
Розумію, що ці мої негаразди багато кому можуть здатися нікчемними. У порівнянні з ситуаціями багатьох бойових 300 це дійсно хєрня.
Але все ж зараза ця доволі специфічна, і дуже неприємна. Можливо, комусь історія мого лікування стане в нагоді!

Зараз ковід розгулявся, легко чипляється.

Або це лікування до сраки, або я тут ще щось підчепив((
Бо сьогодні температура доповзла від 37.4 вранці до 38.0 зараз, почуваюся геть розбитим. Викручує суглоби, постійно мерзну, кутаюся в ковдру, п'ю чай, гріюся в душі..
Лікарі порозходилися, медсестри на похуях пишуть папери. Підійшов на пост, кажу: "Ви хоч зафіксуйте десь, а то завтра виписуватися, якось воно стрьомно!"
Дали одразу два термометри, виміряли - 38.0
Отримав таблетку парацетамолу.
- Пий!
- І все?
- Ну да...
У заграницях оту корону тоже так лічат єслі нема ніц серйознішого по симптомам😳

Болел в августе им. Были симптомы боль/першение в горле, головная боль, температура, нос.
та же фигня, за 5 дней вылечил гомеопатией.
родства аналогично, но нюх пропал.
у всех своя симптоматика

Назад
Зверху Знизу