Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Його не можна нерозбавленим на шкіру, бо токсичний
А його ніхто у чистому вигляді не застосовує. Окрім 30 % йодного розчину в димексиді, але це дуже специфічна річ, на оніхомікози.
Розводять за інструкцією з медичного використання, процентів 15-30.

Він кристалізується нижче +20 градусів. Кажись.
Да, заморожується при +16. В нас таке було, коли близько до стінки, що відокремлює приміщення від коридору, ставили: в коридорі було десь +10, а теплоізоляцію всередині будинку якось не робили.

Прочь свої похотліві підкати к пані Агнєшкє - у мене нащьот неї далєко ідущіє намєрєнія ( якшо, канєшно, тераз вишле пак цілющої макрели через DHL, бо інакше я помру)

Прочь свої похотліві підкати к пані Агнєшкє - у мене нащьот неї далєко ідущіє намєрєнія ( якшо, канєшно, тераз вишле пак цілющої макрели через DHL, бо інакше я помру)
Шо це за макрела така?

Шо це за макрела така?

Агнєш, ну мені аж трохи соромно за Вас(
Скєп на букву Б знаєте, інших ним тестуєте, а самі тест на макрелу з тріском провалюєте(((
Польська копчена макрела - це найкраща риба в світі! Не риба навіть - музика сфєр!!
Ви можете самі в цьому переконатися, якщо в Б придбаєте рибину в вакуумній упаковці від Marinero, або вагову, у будь-якому рибному відділі будь-якого більш-менш пристойного маректу. Остання зазвичай набагато смачніша, до речі!

І якщо по макрелі у нас станеться match, то, вважайте, всьо, судьба прєдрєшена!

Агнєш, ну мені аж трохи соромно за Вас(
Скєп на букву Б знаєте, інших ним тестуєте, а самі тест на макрелу з тріском провалюєте(((
Польська копчена макрела - це найкраща риба в світі! Не риба навіть - музика сфєр!!
Ви можете самі в цьому переконатися, якщо в Б придбаєте рибину в вакуумній упаковці від Marinero, або вагову, у будь-якому рибному відділі будь-якого більш-менш пристойного маректу. Остання зазвичай набагато смачніша, до речі!

І якщо по макрелі у нас станеться match, то, вважайте, всьо, судьба прєдрєшена!
Записала у блокнот купити копчону макрелю. Она на скумбрію с виду похожа, помню... А вапще я сільодку жирнєньку люблю 😳

Сьогодні був якийсь трохи дивний день.
Після обходу тричі підходив до медсестер, просив щоб замотали ногу еластичним бинтом, як наполягала лікар. Тричі мене проігнорили, хз чому.
Протягом дня нікуди не виходив, більшу частину часу лежав. Почувався відносно непогано, все як звичайно. Ввечері поміняли температуру - 37.6
Це взагалі рекорд за весь час мого перебування тут! А я навіть не відчув жодних ознак її підвищення...
Прийшли ввечері накладати компрес: " А де Ваш дімексид?'
- Здрасьтє!! А до цього звідки ви його брали, і чому раніше не попередили, що треба придбати?? - Нууу, невдобно получилося..

На завтрашній ранок призначили нові аналізи крові та сечі (по Нечипоренко).

Я тут сьогодні міцно залип на доволі непогану фантастику "Демон Максвелла" Стівена Холла. Ця книга - найкраще, що трапилося сьогодні за день))

Останнє редагування:
На завтрашній ранок призначили нові аналізи крові та сечі (по Нечипоренко).
Пусть по кому другому сделают.
Фамилия Нечипоренко токсичная.
Кстати сечу еще по Зеленскому берут. :)
Суточный анализ.

Назад
Зверху Знизу