Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
ЧАСТЬ ВТОРАЯ!
Хирурги рожистое воспаление не лечат.
Врач называется флеболог.
1. Антибиотик - гепацеф комби для инъекций. Колоть 2 раза в день с промежутком 12 часов 5 дней.
2. Одновременно с антибиотиком:
- тайгерон 500 мг №10. Таблетки.
- диклофенак для инъекций.
- детралекс 1000 мг №30 таблетки 30 дней.
- контролок 10мг №14 таблетки 14 дней. Это пробиотик от диареи антибиотической.
3. Фототерапия (кварц) 12 сеансов.

Вот такое записала под диктовку.
Конечно проконсультироваться с врачом!!!.

Лікарі не люблять розумніших за них пацієнтів.

МАЗИ:

1. ДИКЛАК-ГЕЛЬ 5%
2.Целестодерм-В.

Первой мазать несколько дней.
Это на основе того же диклофенака.
Второй можно и пару недель.
Вот здесь и применяется эластичный бинт. Мазь жирная и не впитывается. А бинт все равно сползает, сказал клиент.
В общем, здесь главное названия препаратов.

І набряку теж?
Вам не здається, що це дуже мало схоже на мій випадок??
Мало похоже, а диагноз тот же
Этот флеБолог сразу распознал свое у клиента. Разные организмы просто.

Сьогодні вимушено пройшовся пішки з відділення до найближчого АТБ (850 м в одну сторону, якщо вірити гугллкартам). Це було дещо амбіціозно, канєшно...
На все витратив півтори години, з них у самому магазині перебував хвилин 15-20.
Ну, принаймні, набряк не збільшився після походу.
Компреси, які мені накладають щовечора, його потроху зменшують. Одразу після зняття компресу нога виглядає майже здоровою, потім, щоправда знову наганяє. Кажуть, у складі рідини, якою пропитують бинт, декілька компонентів, вона у них називається "болтушка", міксується вручну.

Этот флеБолог сразу распознал свое у клиента.
Хм..., ну, якщо бешиха - це флеболога, то чому ж мене у інфекціоністів тримають, разом з іншими такими ж?
Може, все ж у Вашого знайомого був тромбофлебіт чи якась трофічна виразка?

Я трохи придивився до місцевих пацієнтів з рожистими запаленнями різних видів та ступеней тяжкості. Найжахливіші - у поважного віку жінок. Просто моторошно дивитися, хз як у них до такого дійшло...
У чоловіків виглядає помітно краще, хоча у порівнянні з моїм - теж нуйогонах((
На фото нижче - ноги дядька, у якого ситуація явно гірша за мою, але все ж краща, ніж у інших чоловіків тут.

Вкладення

• 1000019106.webp
    1000019106.webp
    413.7 КБ · Перегляди: 29
Останнє редагування:
Хм..., ну, якщо бешиха - це флеболога, то чому ж мене у інфекціоністів тримають, разом з іншими такими ж?
Полізла почитати про цю заразу. Має кілька форм. За три дні не лікується. Але статтю знайшла на сайті інституту вен у флебологів. Народні методи в інтернеті виглядають дивними та небезпечними. Думаю, варто дотримуватися офіційної медицини. Одужуй, наш дорогий Банщик :)

Я трохи придивився до місцевих пацієнтів з рожистими запаленнями різних видів та ступеней тяжкості. Найжахливіші - у поважного віку жінок. Просто моторошно дивитися, хз як у них до такого дійшло...
У чоловіків виглядає помітно краще, хоча у порівнянні з моїм - теж нуйогонах((
На фото нижче - ноги дядька, у якого ситуація явно гірша за мою, але все ж краща, ніж у інших чоловіків тут.
Мой знакомый, он же родственник, знает, от чего его лечили.
Обратился сразу к врачам.
Тем более я написала про контрольное УЗИ на этот самый тромбофлебит, который не был обнаружен.

Полізла почитати про цю заразу. Має кілька форм. За три дні не лікується. Але статтю знайшла на сайті інституту вен у флебологів. Народні методи в інтернеті виглядають дивними та небезпечними. Думаю, варто дотримуватися офіційної медицини. Одужуй, наш дорогий Банщик :)
Мій родич спочатку пішов до хірурга, а той сказав - шукайте флеболога. ШУКАЙТЕ! Бо вони не всюди є.
Інститут вен теж на Ярослава Мудрого, тільки з правого боку, як іти від метро бувшого П.

МАЗИ:

1. ДИКЛАК-ГЕЛЬ 5%
2.Целестодерм-В.

Первой мазать несколько дней.
Это на основе того же диклофенака.
Второй можно и пару недель.
Вот здесь и применяется эластичный бинт. Мазь жирная и не впитывается. А бинт все равно сползает, сказал клиент.
В общем, здесь главное названия препаратов.
Диклофенак - НПВС, который на рожистое воспаление толком не действует, разве подсушит чутка (почти половина состава - изопропиловый спирт).
Целестодерм - кортикостероид на вазелиновой основе, разумеется, не впитывается.
Болтушку, как я понимаю, готовят из антибиотиков, кортикостероидов (гидрокортизон или преднизолон) и димексида, который одновременно противовоспалительное и усилитель проникновения для остальных компонентов. Все это дает комплексное действие.

Диклофенак - НПВС, который на рожистое воспаление толком не действует, разве подсушит чутка (почти половина состава - изопропиловый спирт).
Целестодерм - кортикостероид на вазелиновой основе, разумеется, не впитывается.
Болтушку, как я понимаю, готовят из антибиотиков, кортикостероидов (гидрокортизон или преднизолон) и димексида, который одновременно противовоспалительное и усилитель проникновения для остальных компонентов. Все это дает комплексное действие.
Я просто озвучила один из сценариев преодоления болезни.
От медицины по счастью очень далека. Хотя пораженную тромбофлебитом женскую ногу однажды видела. Жах.
Кстати, знакомый родич лечился амбулаторно. Ездил на уколы и консультации. Но эту хрень начал лечить сразу, как пояаилось устойчивое покраснение.
Говорит, за месяц управился.

Я просто озвучила один из сценариев преодоления болезни.
От медицины по счастью очень далека. Хотя пораженную тромбофлебитом женскую ногу однажды видела. Жах.
Ну, а я в этом примерно четверть века. Поэтому в случае рожистого воспаления не могу что-то рекомендовать наверняка, а вот варианты предложить могу, но все нужно согласовывать с лечащим врачом, ему на месте виднее. ТС в курсе.

Його не можна нерозбавленим на шкіру, бо токсичний
Це я ще другу фотку не запостив. Вже без шкіри.

Але двигуни вичищає на ура. Тільки треба робити по інструкції. Пофарбовані піддони вичищує від фарби і вона забиває маслонасос. Тре вручну вичищати піддон, а вже потім чистити.
Вибачте за подробності.

Ну, а я в этом примерно четверть века. Поэтому в случае рожистого воспаления не могу что-то рекомендовать наверняка, а вот варианты предложить могу, но все нужно согласовывать с лечащим врачом, ему на месте виднее. ТС в курсе.
Так ви дерматолог? А як я вам свою вавку покажу опредІлите шо оно таке?

Назад
Зверху Знизу