Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Не втримався.
Треба передивитись всі серії доктора Хауса.

Це я про то, шо діагноз точно ніхто з цієї купи лікарів не знає. Лікують від Рожі. Дінаміки на поліпшення нема. А атібіотіки вбивають не лише погані бактерії, а й корисну мікрофлору.

Може треба повернутись до того моменту, як нога почала боліти? Я не відслідковував - може перед цим було якесь лікування чогось іншого, де були задіяні якісь медпрепарати?
Я вже теж Хауса згадував...
Всі так впевнено заявляють, що це саме інфекція і її прояви, але чому ж тоді я не можу рухати вгору пальцями правої ноги, та й правою ступнею взагалі? І чому такий затверділий весь ікроножний м'яз?

До 4 вересня, коли все почалося, я ні від чого не лікувався і ніяких препаратів не приймав
2 вересня повернувся з Дніпра, де з 23 серпня проходив ВЛК в одній з міських поліклінік. Казали, до речі, що я міг саме там і інфікуватися. Але що гадати??

До 4 вересня, коли все почалося, я ні від чого не лікувався і ніяких препаратів не приймав
А ще раніше. За місяць-два? Були випадки, коли пацієнти приймали тетрациклінову групу препаратів, вбивали корисну мікрофлору і через деякий час в них починали набрякати кінцівки з підвищенням температури, наче алергія якась. Ніякі препарати не допомагали, навіть гарячий укол, аж допоки саме не проходило. Але не було дикого болю, як у вас.
Якщо що - я не лікар. Просто був свідком таких випадків.

Всі так впевнено заявляють, що це саме інфекція і її прояви, але чому ж тоді я не можу рухати вгору пальцями правої ноги, та й правою ступнею взагалі? І чому такий затверділий весь ікроножний м'яз?
ну так сильный отёк и температура - это и есть борьба организма с инфекцией.
а при сильном отёке подвижность конечности резко сокращается, поди-ка согни плотно надутый матрац.
PS тоже не врач, но как бы многое пережил ...
PS-2 удачи ... и я не только о лечении ...

Промежуточный итог.
1. С момента появления симптомов до залечивания примерно месяц.
2. Из симптомов только покраснение выше щиколотки величиной с ладонь с растопыренными пальцами. Это не диаметр, а примерная площадь.
Температуры, боли, жжения не было.
3. Лечил флемолог, если я правильно написала, в ОN-клиник на Ярослава Мудрого.
С левой стороны, если идти от метро бывшая Пушкинская. Номер 30 или 31 в глубине от улицы.
4. Причина - стрептококовая инфекция.
5. Начали с УЗИ сосудов на ноге, чтобы отсечь другие диагнозы.
Далее 5 дней инъекции антибиотика и 3-4 вида таблеток
Названия клиент продиктует, как вернется с прогулки
6. Далее пошли мази - одна и другая. Тут появился эластичный бинт. Дня 3, клиент говорит. Схему мазей и названия продиктует
7. В конце дней 10 что-то вроде ультрафиолета на это место. Название процедуры уточнит.
8. Сейчас на этом месте осталось потемнение кожи. Пока все, что записала на бумажку. Продолжение следует.

Из симптомов только покраснение выше щиколотки величиной с ладонь с растопыренными пальцами. Это не диаметр, а примерная площадь.
Температуры, боли, жжения не было.
І набряку теж?
Вам не здається, що це дуже мало схоже на мій випадок??

Ще спитаю.
Там, де ви були на початку вересня - борщєвіка не було? Це такі кущі.
Борщєвік мені показували лише один раз, ще наприкінці 1980х, в підмосков'ї
Про його наявність зараз в Донецькій області мені нічого не відомо

Борщєвік мені показували лише один раз, ще наприкінці 1980х, в підмосков'ї
Про його наявність зараз в Донецькій області мені нічого не відомо
Та він усюди є. Просто можна незадумуючись проперти по целінє десь, випадково задіти цей борщєвік і отримати як сильні опіки, так і алергічну реакцію у вигляді набряків кінцівок і внутрішніх органів.

Та він усюди є. Просто можна незадумуючись проперти по целінє десь, випадково задіти цей борщєвік і отримати як сильні опіки, так і алергічну реакцію у вигляді набряків кінцівок і внутрішніх органів.
Якщо б він реально в нього вліз, була б купа фотоопіків з пухирями. Це не воно.
Треба дочекатися аналізу крові та результати бакпосіву.

• Це лайк!
Реакції: arek
:) Коллективный доктор-Хаус

Треба дочекатися аналізу крові та результати бакпосіву
я херею с наших "врачей".
неделю (или сколько уже?) с умным видом таскать по трем хирургам и не взять анализ крови.
зы: кста температура в районе 37 градусов самая херовая

вечно в таких случаях вспоминаю слова доктора Комаровского - зарплата доктора должна быть минимум 1000 долларов.
схерали??!

Хірургов тре вичєркнуть . Вони діагностують переломи. Може ще ушиби. А дальше їх парафія - шось отрЄзать.
Есть такое гнойный хирург. В 18 году работал в 5цкб. Помог моим родственникам.жаль контактов нет (((

Не помню как лечили .но вроде мазали сильно бетайодом. И не разрешали особо ходить.держать горизонтально ногу

Назад
Зверху Знизу