Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Я тут поначиталась в инете про рожу, мне кажется, все зависит от свойств каждого отдельного пациента. У вас, видимо, очень острая реакция организма на неё. Это как с укусом комара - у одного точка, у другого раздует до шишки.
Лечитись и снимайте стресс, организму будет легче бороться. 😊

hide-the-pain-harold.webp

memi-klev-club-cx5r-p-memi-ulibayushchiisya-chelovek-31.webp
large_p19d7nh1hm1i37tnuim11ebqo5c1.webp

Треба робити аналіз крові на специфічні патогени і антибіотики колоти вже з урахуванням цього. А місцево набряк лікувати маззю із всмоктуючим (гіперосмолярним) ефектом. Але доктори не люблять, коли ти дуже вумний. Звісно, якщо ти з ними не знайомий багато років.

юрасик прав, нужно проверить кровь обязательно, организм не справился, значит где то сбой.
может кстати печень, так что никаких 0.5 нельзя.

Я больше про интернет- дядьку с красными глазами. Никогда близко его глаз не видела, только оскал....
Извините за глупости.

Я тут поначиталась в инете про рожу, мне кажется, все зависит от свойств каждого отдельного пациента. У вас, видимо, очень острая реакция организма на неё. Это как с укусом комара - у одного точка, у другого раздует до шишки.
1000018893.webp

Дійсним доповідаю: на больнічном фронті без змін
1000018997.webp

1000018998.webp
Набряк якщо і поменшав, то зовсім незначно, біль і запалення також. Температура 37.1-37.3 протягом дня
Лікування все те саме. Ввечері приїздив брат, привіз смаколиків та фруктів.

Люди в палаті змінилися. Поклали двох цивільних дядьків з аналогічними проблемами, але у них воно вже хронічне, виглядає дуже і дуже сумно. Без набряків, але з язвами та наростами. Я ще з ними особливо не спілкувався, бо їм не дуже добре(
Завтра -післязавтра вихідні, обходів не буде. То ж до понеділка навряд чи щось зміниться

Дійсним доповідаю: на больнічном фронті без змін
1000018997.jpg

1000018998.jpg
Набряк якщо і поменшав, то зовсім незначно, біль і запалення також. Температура 37.1-37.3 протягом дня
Лікування все те саме. Ввечері приїздив брат, привіз смаколиків та фруктів.

Люди в палаті змінилися. Поклали двох цивільних дядьків з аналогічними проблемами, але у них воно вже хронічне, виглядає дуже і дуже сумно. Без набряків, але з язвами та наростами. Я ще з ними особливо не спілкувався, бо їм не дуже добре(
Завтра -післязавтра вихідні, обходів не буде. То ж до понеділка навряд чи щось зміниться
Ви ото чім вавкИ розглядувать лучче мені отвічайте. А вавкИ хай дохтори розгядуют, они на то вчоні. А нам от цього тіко депресія розвиваєцця тоісь не тре😳

Доброго дня! Який стан на сьогодні?
Та й таке....
Сьогодні вранці мотали еластичним бинтом набряклу ступню, не туго. Я витримав трохи більше години - почався біль. Відтоді розболілася ще сильніше, поколює, свербить. І температура піднялася (
Класичні мєрзкі 37.2

Та й таке....
Сьогодні вранці мотали еластичним бинтом набряклу ступню, не туго. Я витримав трохи більше години - почався біль. Відтоді розболілася ще сильніше, поколює, свербить. І температура піднялася (
Класичні мєрзкі 37.2
***ха. Спитай у доктора, чи не варто компреси із димексидом робити. Треба ж набряк знімати!

Та й таке....
Класичні мєрзкі 37.2
При рожистом воспалении мотают эластичный бинт?
Вас могут направить в другую больницу, в крупном городе, а то как стрельба по воробьям...
Следов укуса нет на ноге? Может, что укусило , а вы не поняли?
Если что, скажите, удалю. 😟

При рожистом воспалении мотают эластичный бинт?
Вас могут направить в другую больницу, в крупном городе, а то как стрельба по воробьям...
Следов укуса нет на ноге? Может, что укусило , а вы не поняли?
Если что, скажите, удалю. 😟
Позавчора ж возили обстежувати. Нічого не знайшли

если улучшений нет, то надо пробовать альтернативу!
как вариант онлайн консультацию в Хэлси

Отже, сьогодні мене возили на оглядини.
Оглядали три хірурги (загальний, гнійний, судинний), травматолог, невропатолог. Робили купу рентгенів, УЗД судин, м'язів. Мацали, тикали, смикали, крутили - і ніхy@

Ця хрінь з моєю ногою - злоєбуча інфекція, рожисте запалення, і тільки))
Його й будуть продовжувати лікувати, можливо, тепер з деякими корективами.

А кістки, зв'язки, м'язи цілі, судини чисті, тромбів немає, абсцесів та інших болячок також.

Вчора я почувався відносно непогано, і нога боліла дуже помірно, і температури не було. Але минулої ночі біль повернувся, тому спав я погано і мало. Зазвичай вранці капають і колють після 6:00, але сьогодні на мене чомусь забили. Дозу отримав аж після 11:00, а до цього встиг сповна насолодитися пекучим болем на поверхні набряклої ступні та мєрзкою температурою 37.2

Зараз трохи відпустило. Ходячі сусіди по палаті пішли на шопінг, я їм замовив трохи наркозу. Сподіваюся, сьогодні спатиму краще ;)
Я завтра позвоню одному родичу и спрошу про симптомы и лечение. Он в этом году заимел этот диагноз. Но вроде прошло, то есть, помогло. Лечился амбулаторно. Спрошу, где именно в Харькове его лечили и чем.

Не втримався.
Треба передивитись всі серії доктора Хауса.

Це я про то, шо діагноз точно ніхто з цієї купи лікарів не знає. Лікують від Рожі. Дінаміки на поліпшення нема. А атібіотіки вбивають не лише погані бактерії, а й корисну мікрофлору.

Може треба повернутись до того моменту, як нога почала боліти? Я не відслідковував - може перед цим було якесь лікування чогось іншого, де були задіяні якісь медпрепарати?

Назад
Зверху Знизу