Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Ну, моя приглухуватість не лікується.
А якщо, раптом, з'ясується що слух у мене все ж покращився, це, мабуть, буде Нобелівська премія з медицини ;)
То есть демобилизация не рассматривается с вашими показателями?...

Р.с. нафига вас на эту комиссию гоняют, только нервы тратите. Я так понимаю.

То есть демобилизация не рассматривается с вашими показателями?...

Р.с. нафига вас на эту комиссию гоняют, только нервы тратите. Я так понимаю.
Та звісно що не світить мені дємбєль!
На комісію погнали відповідно до вимог закону, який набрав чинності у травні цього року. Всі обмежено придатні мають заново пройти ВЛК.

В принципі, має залишитися те саме формулювання, що зараз є в попередньому висновку: придатний до служби у частинах (підрозділах) забезпечення, ТЦК та СП, установах, організаціях, навчальних закладах.

Та звісно що не світить мені дємбєль!
На комісію погнали відповідно до вимог закону, який набрав чинності у травні цього року. Всі обмежено придатні мають заново пройти ВЛК.

В принципі, має залишитися те саме формулювання, що зараз є в попередньому висновку: придатний до служби у частинах (підрозділах) забезпечення, ТЦК та СП, установах, організаціях, навчальних закладах.
Понятно.

З перспективою і поглядом у майбутнє був придбаний фольцваген ))))
Но так, коли їду містом, деякі люди скоса поглядають. А як заїхав на парковку ТЦ Аполло в Дніпрі, то чоловіки там трохи нервували :)

ты им улыбайся даже если в тцк переведут
Та хоч би в піхоту не перевели...
Бо я подав рапорт стосовно невиплати грошової винагороди - командіри обіженок включатимуть. Можна очікувати якоїсь мєрзості від них.

Назад
Зверху Знизу