Рапорт на виплати подає не командир відділення, а командир взводу.Сьогодні всі наші отримали бойові за липень, а моє відділення - ні.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Рапорт на виплати подає не командир відділення, а командир взводу.Сьогодні всі наші отримали бойові за липень, а моє відділення - ні.
Тай хер з ними.Обіцяної державою виплати УБД по 1000 грн до дня незалежності також немає, хз чому. Настрій максимально святковий![]()
Та то зрозуміло!Рапорт на виплати подає не командир відділення, а командир взводу.
) Слипнется.домой прийдешь .а тут подарочек 10к жене на тортик
вчора прийшла від в/ч. Трохи раніше від собезу приходилаОбіцяної державою виплати УБД по 1000 грн до дня незалежності також немає
седня бухать можно всем!!!
будьмо!!!
Все ж таки сходив. Теж не сподобалося. Стосовно циган згоден повністю. Халтура. Просто халтура((ето походу цыгане снимали . не ходи . я еле досмотрел
І вас зі святом, дядьку!а я печеревка з яйками пожарил ще ******* красненьки и синеньки
з святом дядьку вас!
начебто [B]@lien[/B]Здається, в цій темі хтось ділився, що купив теплу накидку-пончо
Ну, ти там не шикуй давай 😁Сьогодні УБДшні 1000 грн отримав:
![]()