Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
та взяв би звичайну електричну тоді
а тепер до спец посуду прив'зані. В звичайному буде ***ово
Посуд - то не головне, емаль або чавун працюють відмінно. Там головне, що інвертор не буде працювати, коли напруга не 220 В. Звичайний бомж-таганок за 300 грн працює від усього, в тому числі від сонячних панелей напряму.

Посуд - то не головне, емаль або чавун працюють відмінно. Там головне, що інвертор не буде працювати, коли напруга не 220 В. Звичайний бомж-таганок за 300 грн працює від усього, в тому числі від сонячних панелей напряму.
а можно подробнее про бомж таганок работающий от солнечных панелей ?

тепер до спец посуду прив'зані. В звичайному буде ***ово
Та все майже збс!
Всі три наших каструлі завелися без проблем, чайник також. Зі сковородами трохи гірше - запрацювала лише одна з трьох, найменша. Ну, на зажарку до супа чи борща її вистачить, а вже на одну велику сумісну доведеться скинутся (якщо не намародьоримо) - не обідніємо.

Гадаеш, якщо солдат, то знає кожну частину? 🙂
Хіба що найбільш одіозні ;)
Мене перед мобілізацією 53-ю бригадою лякали. Близько півроку тому чув що новобранців лякали вже нашою ;)
Яка там зараз вважається "топовою" - хз

Мене перед мобілізацією 53-ю бригадою лякали. Близько півроку тому чув що новобранців лякали вже нашою ;)
Та зараз, схоже, триває "битва відосиків" 🙂 - хто крутіше назнімає - того і капці 🤷‍♂️.
Погано, шо багато командирів занадто захоплюються цим і навіть готові пожертвувати солдатами заради кросівих кадрів 😡.
Я бачив багато роліків свого підрозділу і скажу відверто - не все так добре, як там показують (коли бачив це з першого місця, так мовити). І не завжди справжні герої ті, кого показали...
А скільки вояк просто роблять свою роботу і про них ніхто не знає...

Та зараз, схоже, триває "битва відосиків" 🙂 - хто крутіше назнімає - того і капці 🤷‍♂️.
Погано, шо багато командирів занадто захоплюються цим і навіть готові пожертвувати солдатами заради кросівих кадрів 😡.
Я бачив багато роліків свого підрозділу і скажу відверто - не все так добре, як там показують (коли бачив це з першого місця, так мовити). І не завжди справжні герої ті, кого показали...
А скільки вояк просто роблять свою роботу і про них ніхто не знає...
Я за братком дуже переживаю
Вибачте

Вибачте хлопці, що за 157 скажете.
Бо там брат!
Поки створюють.Зараз це вже не піхотна ,а механізована .Зараз активно шлют вчитися на фах.Артилерія,танки,ббм.Могут формувати як ще рік так і за пару місяців закінчити1&1 бригаду формували 8 місяців ,кажуть зараз розбита на 70 відсотків і вже не є бригадою.1&4 бригаду вже рік формують
Командирів середньої ланки дуже мало взвод ,рота.
Зараз вже так не роздають покупцям особовий склад ,ну і віковий склад бригади близько 50 .
Хай брат йде кудись на фах ,якщо досі в піхоті.
.

53 **** ,наших кого туда взяли лишились одиниці.
Також у82 брали хлопців тоже є вже 200 на курщині

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу