Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
я собі взяв балістику повну
бронік от такий
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

і до нього шию, бедра та плечі.
Але тим, хто хоче теж таке, саме цей не раджу. Звичайно ж в ньому є можливість вставити плиту стандартну, але карман для неї всередині, не накладний, тож коли суєш ту плиту, то матеріал броніка натягується, бронік дуже погано гнеться назад, важко застібати. Якщо опція ставити плити потрібна, то карман під них повинен бути зовнішній.
.

Заїбали ці медики. Проходжу ВЛК, кажу скарг нема, нічо не болить, пиши "годен"... Ні, ***ть, куча аналізів, куча обстежень, куча грошей... ****
Нехай обстежать. Якщо проблем нема - це класно, якщо спіймають щось на ранній стадії - теж добре.
А з грошима - то не проблема, то можна вирішити.

Заїбали ці медики. Проходжу ВЛК, кажу скарг нема, нічо не болить, пиши "годен"... Ні, ***ть, куча аналізів, куча обстежень, куча грошей... ****
Ай не ****і. За часом дуже довго. Також пройшов за свої гроші. А ось висновку не маю. Оце х.. ня

а шо ти хотів після цієї фрази, все дуже логічно
куча аналізів, куча обстежень
а взагалі, коли я в госпіталь попала і потім просила не писати мені обмежено годна, а просила написати годна, до мене викликали психіатра.
і потім я ще 10 діб була у закритому відділенні дніпровського госпіталя :D

а шо ти хотів після цієї фрази, все дуже логічно

а взагалі, коли я в госпіталь попала і потім просила не писати мені обмежено годна, а просила написати годна, до мене викликали психіатра.
і потім я ще 10 діб була у закритому відділенні дніпровського госпіталя :D
Так, може, ти цілеспрямовано хотіла на зайві 10 діб в больнічкє зашариться?

госпиталь если проездом или зашарился то это курорт **** тут грить
Так часто і густо на ВЛК народ возять бусіками, щоденно, з разполаг і назад! Тут вже не зашаришся((

Я таке спостерігав колись. Привезли хлопців на 8 ранку, а у багатьох запис до лікарів аж на другу половину дня. І їблують вони половину дня у дворі шпиталю, під наглядом сержанта..
А другу половину їблують ті, хто зранку відстрілявся.

****ець, як же мене бісить це єбєйше бездоріжжя в чергових донбасянських єбєнях(((
Просто нескінченні їбучі скАчки по ямах, глибочезних, як ***** ****озірки категорії "20-дюймовий ділдак". Хз що не витримає раніше, ходова шарана чи мої нєрви(((
А їздити доводиться, щодня і немало, бо наш бухандос нещодавно вчергове здох, конкрєтно...

Ну, сьогодні заїхав в Краматоровку і забрав з НП куплену на олх індукційну плиту. Бо заїбалися ми готувати їдло на всяких дроч-таганках..
20240816_193648.webp

плитка вроде норм
Махровейший китайский закос под Германию. С электрическими "автоматами" этого "брэнда" возиться доводилось. И выключателями-розетками.

Но мать их так. Абы работала. Смачних страв!

кто то слышал о данном напитке?
на Торецком и ЧАсов Ярском направлении вроде бы такое происходит.

Останнє редагування:

Так точно, доводили нам про це пойло.

Но найепічніше попередження було на початку року, здається, про отруєний коньяк Україна, начебто, зпижжений зі спеціального складу СБУ в Краматорську. Ми тоді своїх хронів частенько підйобували пропозиціями купити класний коньяк за недорого ;)

Махровейший китайский закос под Германию. С электрическими "автоматами" этого "брэнда" возиться доводилось. И выключателями-розетками.

Но мать их так. Абы работала. Смачних страв!
Знаєш, я переглянув купу подібних плит на Розетці, Ел.мірі та ОЛХ, в бюджеті до 2000 грн. Приблизно однакові негативні відгуки є про всі! І кількість їх приблизно однакова.

бачив таку водичку. хз. нам довели всім не пити це ще давненько, тиждень точно

але я енергетики й не вживаю взагалі.

Знаєш, я переглянув купу подібних плит на Розетці, Ел.мірі та ОЛХ, в бюджеті до 2000 грн. Приблизно однакові негативні відгуки є про всі! І кількість їх приблизно однакова.
та взяв би звичайну електричну тоді
а тепер до спец посуду прив'зані. В звичайному буде ***ово

Назад
Зверху Знизу