Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Я ношу на себе 6 штук. Для себе, для довбойоба, у якого нема и на всяк випадок.
Два для себе - на плитоносці. Ще один, про всяк випадок, в аптечному підсУмку.
А ти як 6 шт тягаєш?

А ти як 6 шт тягаєш?
в кишенях бокових на штанах два. Це як мінімум.

А так, при бажанні, навішать не проблема - на плечі, на розгрузку, при необхідності. Місця вагон.

в кишенях бокових на штанах два. Це як мінімум.

А так, при бажанні, навішать не проблема - на плечі, на розгрузку, при необхідності. Місця вагон.
А багато таких що без турнікетів ходять?

А ти як 6 шт тягаєш?
Левое плечо 1 шт, левый камербанд 1 шт, правый камербанд 2 шт, нижние карманы на штанах, правый/левый, 1+1шт.

А багато таких що без турнікетів ходять?
Ми часто працюємо поряд зі суміжниками-ЗСУ - у тіх дідів часто не має. Або десь 1 шт засунута хз де і мені просто ніколи шукати той турнікет у нього по кішенях - тож, використовуємо свій, бо дід помре.
І скоріш це не від того, що їм не видають ті турнікети, а через те, що просто кладуть болт на свою безпеку. 🤷‍♂️
Бачив воїнів взагалі без аптечці.

Панове експерти-ножевікі, потрібна ваша допомога!
Порекомедуйте, будь ласка, пристойний ніж! Щоб не важкий, компактний, з надійним механізмом складання і лезом довжиною від 9 см. Різати мотузки, сало, ковбасу, інколи стругати дерево. Можливо, зрідка відкривати консерви (хоча для цього у мене є мультітул). Хайтек-вундервафля не потрібна, буде достатньо щось вмєняєме з бюджетного сегменту.
я ще запропоную цей ніж
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

я ще запропоную цей ніж
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
норм варіант, якщо без виєбосів треба. І ковбасу поріже, й постругає. 2.3мм клинок - більше *** не треба, якщо не рубить дрова ним.

Ми часто працюємо поряд зі суміжниками-ЗСУ - у тіх дідів часто не має. Або десь 1 шт засунута хз де і мені просто ніколи шукати той турнікет у нього по кішенях - тож, використовуємо свій, бо дід помре.
І скоріш це не від того, що їм не видають ті турнікети, а через те, що просто кладуть болт на свою безпеку. 🤷‍♂️
Бачив воїнів взагалі без аптечці.
Це пздц якись. Так нехтувати своїм життям та побратимів. Не напрогулці ж.

ну так..оказьівается у нас масса фаталистов..мол: прилитит, значит судьба такая..

діди фаталісти, які нехтують своїм життям - в цивільному житті такого теж вистачає))
а хіба командири підрозділів не повинні за цим слідкувати?
я думав, що в кожному підрозділу є обов'язковим визначенні місця, де мають бути причеплені турнікети, що б коли когось поранять, то побратим не шукав по всіх кишенях де там в нього той турнікет, а одразу знав звідки його діставати)

чи то я занадто того йутуба передивився?)))

я думав, що в кожному підрозділу є обов'язковим визначенні місця, де мають бути причеплені турнікети, що б коли когось поранять, то побратим не шукав по всіх кишенях де там в нього той турнікет, а одразу знав звідки його діставати)

Дуууже занадто!!

• Це лайк!
Реакції: arek
діди фаталісти, які нехтують своїм життям - в цивільному житті такого теж вистачає))
а хіба командири підрозділів не повинні за цим слідкувати?

Ехх... У нас багато чого повинно бути, відповідальні, слідкувати і т.д. 😔
Але по факту - якщо сам про себе не подбаєш, може бути біда.

• Це лайк!
ну согласно ТС3
Приоритет в бою за боевой задачей. Мало того, что боец в случае ранения должен по возможности сам себе оказать помощь, так еще и продолжать вести бой. и только с разрешения командира тьі можешь помочь раненому товарищу. И если он наплевательски отнесся к аптечке, то кто ему доктор. Отдавать ему свой турникет никто тебя не может заставить. Ибо через секунду турникет может понадоиться тебе.

• Це лайк!
З машиною просто пздць якийсь. Механіки чомусь тільки сьогодні з'ясували що турбіна також потребує заміни. А її хєр де знайдеш, за помірною ціною((
Обдзвонив розборки - то немає, то невідомо який мотлох, то вартість космос ((

Якщо хтось раптом знає де придбати живу, ось її дані:
1000015236.webp

Вибачте. Братка сьогодні на стрільби пішов. Казав беруші купи.
Побачимо..
Чекаю))))

Назад
Зверху Знизу