Все вірно. Значить, що в тому рюкзаку неякісних немаєхм, а я думав що саме про якісні![]()

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Все вірно. Значить, що в тому рюкзаку неякісних немаєхм, а я думав що саме про якісні![]()
Нє, Шаран таки ремонтується, вчора заїжджав, перевірив. Власник СТО розлючений - в суботу бусифікували одного з його механіків.Будьте обережні, хлопці
Панове експерти-ножевікі, потрібна ваша допомога!
Порекомедуйте, будь ласка, пристойний ніж! Щоб не важкий, компактний, з надійним механізмом складання і лезом довжиною від 9 см. Різати мотузки, сало, ковбасу, інколи стругати дерево. Можливо, зрідка відкривати консерви (хоча для цього у мене є мультітул). Хайтек-вундервафля не потрібна, буде достатньо щось вмєняєме з бюджетного сегменту.
так, аптечку вже потрохи починаю збирати собі... купив медичний підсумок і турнікети, а що далі купувати хз... щось кровоспинне треба, але що саме ще не вирішив.Противірусні пакетики не будуть зайві, навіть влітку. Люди в тісняві обмінюються вірусами, кашляють. У чоловіка всі практично весь місяць прокашляли. Один заїхав на госпіталь але вже з Т під 40.
Звісно - "Щур". 🙂Панове експерти-ножевікі, потрібна ваша допомога!
Порекомедуйте, будь ласка, пристойний ніж! Щоб не важкий, компактний, з надійним механізмом складання і лезом довжиною від 9 см. Різати мотузки, сало, ковбасу, інколи стругати дерево. Можливо, зрідка відкривати консерви (хоча для цього у мене є мультітул). Хайтек-вундервафля не потрібна, буде достатньо щось вмєняєме з бюджетного сегменту.
Окрім основной аптечці, у мене обезбол (Солпадеїн), від срачкі щось (вже не пам'ятаю шо), від гріпу - Парацетомол та якісь пакетикі.так, аптечку вже потрохи починаю збирати собі... купив медичний підсумок і турнікети, а що далі купувати хз... щось кровоспинне треба, але що саме ще не вирішив.
треба дивитись відоси з оглядами і складати список)
Оці всраті короткі леза, якими навіть ЗСУшну тактичну ковбасу нормально не наріжеш, ну дуже вкурвлюють((![]()
Тут совітували, репліка. Але він до 9см
Мабуть, ***ово наточені 😉.Оці всраті короткі леза, якими навіть ЗСУшну тактичну ковбасу нормально не наріжеш, ну дуже вкурвлюють((
Які, кількість,ціна?турнікети
А навіщо їх купувати?Які, кількість,ціна?
Не експерт, але пораджу Spyderco Resilience. На мій погляд хол краще шпенька, лезо близко 11см. Як що ціна не підходить, здається є репліки. Але про їх якість нічого не знаю.Панове експерти-ножевікі, потрібна ваша допомога!
Для сала і ковбаси Opinel №12 VRI. Він суттєво дешевше і легше.інколи стругати дерево
Здається Mora Companion буде краще. Виступ на короткому бейсіку заважає, як на мій погляд.Доречі, якщо є опція розділити призначення на 2 напрямка (сало-ковбаса-мотузки та стругати-консерви-відкривати), то є такі бюджетні варіанти
- сало-ковбаса-мотузки
згаданий Opinel #10, #12 або Victorinox Swiss Classic Foldable Paring Knife (колір руків'я тут на вибір, є варіанти)
![]()
тонке довге лезо, обидва варіанти легкі, вікс мабуть краще по хлібу і мотузках, бо хвилясте лезо, але він і дорожчий
- стругати-консерви-відкривати
Morakniv Basic, ціна/якість гарна
![]()
P.S. Spyderco топові ножики, але загубити такий в разі чого мабуть неприємно![]()
В нас новостворений підрозділ .І все ще в тумані .За волонтерів взагалі не чути.А навіщо їх купувати?
Видадуть 2 шт, SOF, швидше за все. Та й волонтерських (Дніпро, Січ) зазвичай вистачає в підрозділах.
Так і ми свого часу новостворені булиВ нас новостворений підрозділ .І все ще в тумані .За волонтерів взагалі не чути.