Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
З машиною просто пздць якийсь. Механіки чомусь тільки сьогодні з'ясували що турбіна також потребує заміни. А її хєр де знайдеш, за помірною ціною((
Обдзвонив розборки - то немає, то невідомо який мотлох, то вартість космос ((

Якщо хтось раптом знає де придбати живу, ось її дані:
1000015236.jpg
Ремонт турбіни, нє?

Залишилось дві неділі бзвп.Підїхали покупці ,ДШБ,ШБ,ОШБ.Усім потрібні штурмовики до 40 ,ну можливо до 45 років.Та ще здорові.Хоча беруть і з вадами ,кухарем або водієм .
Інший непотріб поки не цікавить

Залишилось дві неділі бзвп.Підїхали покупці ,ДШБ,ШБ,ОШБ.Усім потрібні штурмовики до 40 ,ну можливо до 45 років.Та ще здорові.Хоча беруть і з вадами ,кухарем або водієм .
Інший непотріб поки не цікавить
Діди поїдуть в Тро?

Можно после ремонта купить вроде такого
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Виглядає непогано, але вдвічі дорожче розборки, свою на обмін відправляти треба, чекати...

...турбіну нормально не відремонтують,все одно потече....

ПС - заберіть мене хтось до себе, хоч кудись. Заєбли мої тупі бат з бригадою - єдині походу, яким електронщик-розробник, ще й з досвідом роботи з дронами, не потрібен. Рації бонусом попрошиваю.

ПС - заберіть мене хтось до себе, хоч кудись. Заєбли мої тупі бат з бригадою - єдині походу, яким електронщик-розробник, ще й з досвідом роботи з дронами, не потрібен. Рації бонусом попрошиваю.
Асеберг поробуй написать.

...турбіну нормально не відремонтують,все одно потече....
Думаешь китайски гарет лучше будет? Тут еще нужно учитывать, что течь турбины - это может быть только следствие.

Думаешь китайски гарет лучше будет? Тут еще нужно учитывать, что течь турбины - это может быть только следствие.
...я думаю, що ремонт можна розглядати, як тимчасовий варіант, а замовити те ,що там повинно стояти від виробника

Назад
Зверху Знизу