Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Хлопці, ТС відписав необхідні речі у зимовий період. Ви зараз в НЦ, напишіть з корректировкою на літо, що необхідно. Бо тіж спіралі від комарів взимку *** не потрібні, а влітку в лесу зовсім інша історія

1000014672.webp

Або це трохи ****ьож, або Захід ніхуя сєба богато живуть! Бо ми третини з цього списку не отримували.
І це ж всі ці клумаки якось треба перевозити - тут ще корч потрібен ;)

так и дают. может чего то из списка и нет, но в целом: все верно. Вот єти 3 сумки-хз. вроде бьі дают баул и рюкзак.

а підкажіть ще, все це видають комплектом і ти розписуєшся один раз за все, чи за кожну річ окремо?
чи можна від якоїсь речі відмовитись, але так щоб потім від тебе не вимагали цього повернути? ))

а підкажіть ще, все це видають комплектом і ти розписуєшся один раз за все, чи за кожну річ окремо?
чи можна від якоїсь речі відмовитись, але так щоб потім від тебе не вимагали цього повернути? ))
Ні за кожну окремо .В моєму випадку ,дають не відразу .А з часом .Бо не вистачає на усіх.
Там не все треба повертати .Одежа ,черевики ,пончо від дощу то твоє.
З того списку мені ще й третини не дали.

• Це лайк!
Реакції: arek
все єто вписьівают в МАЙНОВИЙ СЕРТІФІКАТ. Теоретически тьі єто все можешь вообще не получать и тогда тебе после дембеля, должньі будут компенсировать то, что не вьідали. Трусьі-носки-майки и такое дают безвозвратно. Берцьі дают вроде на 2 года. Рюкзак на 5 лет. Форма на год.

• Це лайк!
Реакції: arek
талан з гортекс? чи гірше щось?
чесно говоря не знаю. я получал еще хз когда. тогда давали коричневьіе таланьі. а потом зимние зеленьіе. Сейчас смотрю курсантьі щеголяют в каких то летних зеленьіх

нашим девулям вьідали какие то модньіе канадские вроде

Назад
Зверху Знизу