Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Так звані інвентарні.
Шолом, чохол на нього, бронік, фляга, чохол до неї, баул, каремат, спальник. Комусь дають дощовик, теж потрібно буде повернути.
А хтось державні спальники бере?
Вони важкі і ***ові. У нас вони так валяються, зто хоче, бере, але з собою таке таскати-нуйогонах

Я взяв ці картинки і відмітив на них червоним те, що ми НЕ отримували.
У нас, крім чохла для броніка і берушів, все дають. Берці зимні, демисезонні, літні. От замість літніх отримуєш оті типу напівчеревики. Я пробував в них походить, потім таки взяв м-тачні лапті.
Костюм літній два штуки і одні штани до них вдягав один раз - якесь тверде, ***ть... Носю штани з попереднього житя і прикупив літні. Був у нас в Харкові виробник одягу, Роман Кравцов. На жаль, помер від раку. Його дружина залишки реалізовувала. Успів вихватить - для штабу пєсня, турецьке хб, як легкі джинси.
Сорочка-поло - то ****ець якийсь... Закос під кулл-макс, але і біля не лежало... Підбираю шось на заміну, але поки не знайшов
А дитина ще підігнала костюм літній, ничо такий - китель типу легкої куртки з капюшоном, штани на підтяжках... Як похолодає - буду пробувать

Вони важкі і ***ові.
брав, місяця три в ньому провів. Шив до нього вкладиш. В машині зараз валяється

Останнє редагування:
  • Це лайк!
Реакції: VJ
Ми навесні отримали тільки нові убакси, футболки, білизну та шкарпетки. Костюми літні польові - зась! Хоча я за півтора роки штанів-фафель зносив вже 3, і ті купував самостійно, бо коли видавали, мого розміру не було.

Тут трохи раніше викладали що зараз отримують в ОК Захід. Я взяв ці картинки і відмітив на них червоним те, що ми НЕ отримували.
1000014784.jpg
1000014783.jpg
Окуляри захисні балістичні - яка фірма/модель? Цікавить сумісність з діоптричною вставкою.

Вони важкі і ***ові. У нас вони так валяються, зто хоче, бере, але з собою таке таскати-нуйогонах
Всі беруть. Бо яка альтернатива?
На літо, хіба що, якийсь тонший/легший знаходять самостійно

Чорні і оливкові, оба норм. Оливковий легше за чорний, Оба кажись не вітчизняного виробництва.

• Це лайк!
Реакції: VJ
Тактичні сорочки, ті що під бронік ще більш менш, а поло, це лютий жах. Пластмаса.
Футболки норм. Білизна натільна норм. Берци в цілому, третій сорт не брак.
Шкарпетки аґонь.

Останнє редагування:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
,
,
,
,
,
і тд. багато різних
особисто у мене DDM4
Ламерский вопрос: а по патронам оно все одинаковое?
Или надо для каждого свой калибр?
Это ж ппц если да

ходовье: натовские 5.56 и наши. 5.45 и 7.62*54

• Це лайк!
Реакції: Ah
Назад
Зверху Знизу