Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Я бегать никогда без тренировки нормально не мог. Плавать да, игровые виды спорта тоже норм, а бег просто ****.
Згоде5. Я бігав швидко, в армії 3 км пробігав в трійці перших. Але бігати ппц як не любив на "дальняки". Ось футбол то інша справа:)

Згоде5. Я бігав швидко, в армії 3 км пробігав в трійці перших. Але бігати ппц як не любив на "дальняки". Ось футбол то інша справа:)
Я себя сейчас заставляю, у меня если не бегаю хотя бы 2 раза в неделю, то начинают расти полипы и приходится сложные капли капать. Но это конечно ужас, а не бег

Я бегать никогда без тренировки нормально не мог.
а ходити без тренування міг? :D а там не завжди :ужоснах:

але це справді проблема. бо всі хто був молоді та підготовлені... і хороші бійці... це ті, кого не особо можно випускати за забор... бо це відірви і викинь у цівільному житті. але там в основному нема ума штурмуй дома. хоча хлопці смекалісті, але не в суто технічному напрямку. а ті хто підходить по розумовим здібностям, ті ж геймери та програмісти .... інженера.... я не знаю чому.... але в них страшне по здоровью та фізухе. ну і звісно, вони не сядуть за 2 км від орків з фіпівішками.... бо психологічно того не потягнуть. а два в одному, спробуй знайди. той ще квест.
і до нас попасти через тцк не можливо. щоб когось упаковали в бусік і привезли. так би я вжє давно стояла за углом і показувала пальчиком кого ловити :D:збентежений: або через рекрутінговий центр самостійно, або якщо вжє служиш подати заявку на проходження відбору, знову ж таки самостійно. якщо хтось проходе q-курс....то це гарантовано що його заберуть, переведуть і тд. але спочатку якщо через рукрутинговий центр, то йдеш на 100 вос, потім 107, потім потім вжє основний відбір... і якщо пройшов то потрапив... якщо ні, то піхота. якщо ти переводишся, то просто відбір і тебе переводять. але вся фішка в тому, що в любому випадку, людина потім піде служити і якщо не пройде то,світить піхота. а значить ті хто йдуть на той відбір, 100% хочуть служити, а не просто до нас. Бо гарантії немає. І от я не знаю. Так зробили, і це добре чи ні. Бо багато боїться не пройти, через те не йде взагалі. ну короче палка в двух концах.

Я бегать никогда без тренировки нормально не мог. Плавать да, игровые виды спорта тоже норм, а бег просто ****.
Я бігав. Мав місця в змаганнях. Але то було 35 рочків тому. Мені 49. Я пив, курив. Мені треба якийсь час на відновлення. Я малий і худий. Відловлюся бистро.
Хто це прийме до уваги, щоб з мене зробити штурмовика?
З наднаванженням я паду перший тиждень
Воно мені треба?
Грижу в хребті вирізали, тунельний сіндром.
Умовно придатний(був 26.01). Областна ВлК виносить висновок/вирок... Дуууже довго?

Ходить, то не вопрос, на охоте целыми днями шарился в любых условиях.
а два в одному, спробуй знайди. той ще квест.
Да таких людей мало.
Так зробили, і це добре чи ні. Бо багато боїться не пройти, через те не йде взагалі. ну короче палка в двух концах.
Да фигово, у человека с такими качествами специфический склад ума и характер.

і щоб не викидати на вулицю бійців, вони там числяться.
В плані не викидати? Знайомий в такий частині вже сзч планує після дуже важкого поранення, тому що не списують. А ти про «не викидати».

В плані не викидати? Знайомий в такий частині вже сзч планує після дуже важкого поранення, тому що не списують. А ти про «не викидати».
я не знаю в якій частині ваш знайомий. але про тих кого я написала, щоб не переводити обмежено придатних в піхоту або ті хто будуть на лікуванні ще роками.... їм жити треба за щось. там зарплати в два рази вищі, і тд. можє когось не влаштовує то, то ніхто їх там не тримає.

За скільки пробігав в армії 3 км?
Просто цікаво. Бо хочу свої шкільні досягнення зрівняти.
Як це було далеко. В кедах, по асфальту.
Та я їбав. А взути більше не мав чого (((

але це справді проблема. бо всі хто був молоді та підготовлені... і хороші бійці... це ті, кого не особо можно випускати за забор... бо це відірви і викинь у цівільному житті. але там в основному нема ума штурмуй дома. хоча хлопці смекалісті, але не в суто технічному напрямку. а ті хто підходить по розумовим здібностям, ті ж геймери та програмісти .... інженера.... я не знаю чому.... але в них страшне по здоровью та фізухе. ну і звісно, вони не сядуть за 2 км від орків з фіпівішками.... бо психологічно того не потягнуть. а два в одному, спробуй знайди. той ще квест.
і до нас попасти через тцк не можливо. щоб когось упаковали в бусік і привезли. так би я вжє давно стояла за углом і показувала пальчиком кого ловити :D:збентежений: або через рекрутінговий центр самостійно, або якщо вжє служиш подати заявку на проходження відбору, знову ж таки самостійно. якщо хтось проходе q-курс....то це гарантовано що його заберуть, переведуть і тд. але спочатку якщо через рукрутинговий центр, то йдеш на 100 вос, потім 107, потім потім вжє основний відбір... і якщо пройшов то потрапив... якщо ні, то піхота. якщо ти переводишся, то просто відбір і тебе переводять. але вся фішка в тому, що в любому випадку, людина потім піде служити і якщо не пройде то,світить піхота. а значить ті хто йдуть на той відбір, 100% хочуть служити, а не просто до нас. Бо гарантії немає. І от я не знаю. Так зробили, і це добре чи ні. Бо багато боїться не пройти, через те не йде взагалі. ну короче палка в двух концах.
і ото нащо я на тому фпв в симуляторі вчуся... все одно ні по віку, ні по фізухє не підходжу до того))))

А я наоборот любил дальняки.В учебке любимая тема была марш-бросок 10 км.С полной выкладкой.Пустыня,жара,песок.И ты такой бежишь монотонно.Кайф.Единственное,что доставало,время считается по последнему.И постоянно приходилось или тянуть кого-то,или нести его вещи.На отлично было 55 мин.Всегда укладывались.Сейчас уже и километра хрен пробежишь:(

Я себя сейчас заставляю, у меня если не бегаю хотя бы 2 раза в неделю, то начинают расти полипы и приходится сложные капли капать. Но это конечно ужас, а не бег
Це в якому віці то?)

Бо гарантії немає. І от я не знаю. Так зробили, і це добре чи ні. Бо багато боїться не пройти, через те не йде взагалі. ну короче палка в двух концах.
Так. Це проблема, тому що реально цінні кадри просто уходять в піхоту після НЦ

За скільки пробігав в армії 3 км?
Просто цікаво. Бо хочу свої шкільні досягнення зрівняти.
Як це було далеко. В кедах, по асфальту.
Та я їбав. А взути більше не мав чого (((
Задача була така - пробігти взагалі, щоб мене не зайобував комбат зарядкою на час навчання на командира відділення(їздили перед дембелем в учебку) Прибіг другий з роти, але в тих чоботях бігти ще той ппц.

і ото нащо я на тому фпв в симуляторі вчуся... все одно ні по віку, ні по фізухє не підходжу до того))))
ой ні) вчиться) що ви. я казала то трохи про інші війська. а от щоб не штурмовати посадки з контенгентом 58+, краще бути фіпівішником. навіть в тро. це факт)))))) і вас обовязково візьмуть)))))
А що сталося з попередньою купкою?
здравствує. тьфу тьфу
просто дали мені ще один підрозділ сформувати.

Так ще молодий, які поліпи. Тим паче дивно що вони виникають, якщо не бігати. А якісь дихальні практики робите? Вітамінчики з iHerb якісь нормально попити декілька місяців? Бо то що в наших аптеках - то дичина якась в цьому плані, навіть омега 3 і т.п.
і таке буваю, десь під Ізюмом знайомий, вже ушатане здоров'я і тільки возить на передок штурмовиків, підвозять поповнення до 100 людей і на 0 їх і так раз в 3-4 тижні. Не хочуть *****и штурмувати, тупо арта та рсзо постійно валять

Назад
Зверху Знизу