Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
То, что пишет Доник правда. Центр не в Днепре. Попасть. Хз. Скорее всего появиться в тцк тогда, когда будут набирать для 151. Может у Доника на страничке спросить. Может есть какая то официальная тропа..
Не обязательно контрачей. Мобики, потом их раскупают. Особоценньіх могут оставить на месте.

Останнє редагування:
По лечению могу ответить..дохрена приходит мобиков с хроническими болячками. Что б хотя бьі начать их лечить, нужно от недели госпитализации. ОТ. Курс бзвп 30+ дней. Проебать неделю- две єто считай коту под хвост все обучение. Кто не прошел до 2/3 курса, тому курс не зачтен. Потому болячки для учебок лютьій гемор. Але ж маємо що маємо. После 40 здоровья не добавляется. А то и раньше

По лечению могу ответить..дохрена приходит мобиков с хроническими болячками. Что б хотя бьі начать их лечить, нужно от недели госпитализации. ОТ. Курс бзвп 30+ дней. Проебать неделю- две єто считай коту под хвост все обучение. Кто не прошел до 2/3 курса, тому курс не зачтен. Потому болячки для учебок лютьій гемор. Але ж маємо що маємо. После 40 здоровья не добавляется. А то и раньше
Тут питання більше до навчання взимку. Коли всіх косить застуда/грипп/пневмонія. Як у ТС в підрозділі в НЦ. Дуже мала вірогідність закінчити курс

Тут питання більше до навчання взимку. Коли всіх косить застуда/грипп/пневмонія. Як у ТС в підрозділі в НЦ. Дуже мала вірогідність закінчити курс
Ну я б не сказал, что пик болячек зимой. скорее в межсезонье. Ну и что такое простуда. 3 -5 дней и уже здоров. А если человек пришел с той же язвой...єто беда

Давній приятель в лютому потрапив до учєбки в західній Україні. Все було те саме - бронхіти та пневмонії у більшості рекрутів. Він прохворів більшу частину місяця, тому залишили на повторний курс, як і багатьох інших.
Так що нічого не змінюється((

P.S. Я вже повернувся в розташування. Відпустка закінчилася.

Как и все. Лечить. А єто пару недель
Це дуже оптимістичний сценарій. Якщо людина хронічно хвора на виразку, то армійський побут може дуже швидко призвести до відкритої форми. Як правило, такі люди мають грубезний стос довідок, і те, що нинішня ВЛК їх не бачить впритул - вада системи в цілому. Те ж саме стосовно інших важких хвороб, які не лікуються за лічені доби за наказом МО і роблять рекрута практично небоєздатним.

Практически неизлечимые на гражданке болезни в армии вылечиваются за пару недель
1000014411.webp

Ну я б не сказал, что пик болячек зимой. скорее в межсезонье. Ну и что такое простуда. 3 -5 дней и уже здоров. А если человек пришел с той же язвой...єто беда
Кто как, я без антибиотиков хер выползу, полипы дают нефиговые осложнения.

Солнце,воздух и лопата быстро вылечат солдата:ги:
Практически неизлечимые на гражданке болезни в армии вылечиваются за пару недель
Солнце, воздух, онанизм - укрепляют организм.

Йду собі містом
Розбігаються люди
Хлопці, я не з ТЦК!

© хтось з Facebook

Так,щось змінилось в країні за 2 роки ... В 22 році підходили дякували військовим,а в 24м бігаємо від них...

Йду собі містом
Розбігаються люди
Хлопці, я не з ТЦК!

© хтось з Facebook
І ось в тилу, після задимлених фронтів,
Їх зустрічає стадо, що готове все продати,
Спрацьовує тренований інстинкт руки
І звично пальці холодить чека гранати.

Десь з просторів інтернету.

По машині якось так складається:
.webp

ГБЦ тріснула - потрібна заміна. Блок під розточку...
Хз наскільки це затягне. Родич з Автограду обіцяв знайти деталі і порахувати. Плюс робота..

А авто без доков в армии катит?

Назад
Зверху Знизу