Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
А авто без доков в армии катит?
В сенсі: взагалі без??
Ну, хз, в секторі ще якось можна, якщо блокпости по паролях проїжджати. Хоча інколи документи все ж перевіряють.
По тилах краще не ризикувати

Отже, порахували вартість ремонту двигуна фолькса - виходить майже 100000 грн. Це фактично ціна, за яку було куплено цю автівку ($2500).
Тому вирішили замінити двигун на інший. Хлопці з Автограду знайшли живий, за $550. Запевняють що стан цілком пристойний, ще прослужить. Плюс ще до нього треба дещо з запчастин, фільтри, мастило, антифриз. Плюс пересилання, плюс робота.

Вкладення

• IMG_20240622_135109.webp
    IMG_20240622_135109.webp
    1.5 MБ · Перегляди: 44
Отже, порахували вартість ремонту двигуна фолькса - виходить майже 100000 грн. Це фактично ціна, за яку було куплено цю автівку ($2500).
Тому вирішили замінити двигун на інший. Хлопці з Автограду знайшли живий, за $550. Запевняють що стан цілком пристойний, ще прослужить. Плюс ще до нього треба дещо з запчастин, фільтри, мастило, антифриз. Плюс пересилання, плюс робота.
А рено там всяких чи пижиків немає за адекватну ціну чи вони не ходять стільки як фольц?

Фолькс, ****, дорогий...
Відкрив збір у себе в фб. За три дні вдалося зібрати 6850 грн і $300. Ще $50 трохи раніше надіслав хф-користувач, чий нік я поки що не розголошую :yahoo:

Придбано б\в двигун за $550, запчастини та рідини на 6250 грн, переслали це все з Харкова за 1050 грн. За демонтаж та діагностику старого двигуна загадали 5000 грн, скільки ще доведеться віддати за роботи і комплектуху (якщо ще щось знадобиться) - поки що не знаю.

Відкрив збір у себе в фб. За три дні вдалося зібрати 6850 грн і $300. Ще $50 трохи раніше надіслав хф-користувач, чий нік я поки що не розголошую :yahoo:

Придбано б\в двигун за $550, запчастини та рідини на 6250 грн, переслали це все з Харкова за 1050 грн. За демонтаж та діагностику старого двигуна загадали 5000 грн, скільки ще доведеться віддати за роботи і комплектуху (якщо ще щось знадобиться) - поки що не знаю.
А не забагато хлопці беруть чи іншого варіанту немає у вас?

А не забагато хлопці беруть чи іншого варіанту немає у вас?
Такі б/в двигуни приблизно за такими ж цінами продають на олх. До нас їде екземпляр з Автограду. Звідти ж і прокладки, сальніки, ремкомплекти, мастило, антифріз, фільтри, герметик.. Підбирав і закуповував це все мій знайомий з дирекції, він і раніше допомагав, ніколи не підводив, і ціни робив привабливі

Щодо розцінок СТО, то ми з'ясували, що вони цілком "як у всіх". Та й відгуки про цих хлопців непогані.
Правда, машину тоді відбуксували туди, куди відбуксували, бо часу і можливості шукати інші варіанти не було.
Якби її вдалося доставити в Харків, вона б, напевно, вже була "в огнях". Але це ще понад 200 км довелося б долати.

цікаво, що зі списку на початку теми актуальне саме для учебки зараз?)
Х.з. Кучу носков,трусов ,мыльно рыльне.А так пригодится все можно и без ничего ,потом почтой пришлют .Есть люди с баулами приехали ,есть в шортах и тапках .

• Це лайк!
Реакції: arek
Х.з. Кучу носков,трусов ,мыльно рыльне.А так пригодится все можно и без ничего ,потом почтой пришлют .Есть люди с баулами приехали ,есть в шортах и тапках .
Ну с баулами это тем кому дали время собраться,а в тапках это бусифицированные.

Назад
Зверху Знизу