Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Агооонь!!! А річка Тетліга ще є? Чи як наша Лопань (((( ?![]()
Рибалка на річці біля Кочетка
Я до неї трохи не доїхав - на ближній від Чугуєва стороніАгооонь!!! А річка Тетліга ще є? Чи як наша Лопань (((( ?
Дякую що відповіли...Я до неї трохи не доїхав - на ближній від Чугуєва стороні
А ви в зільоному це шоб риби не спугались і словились? 😳![]()
Рибалка на річці біля Кочетка
Ми на русалок полювалиА ви в зільоному це шоб риби не спугались і словились? 😳
І як? Словили?😳Ми на русалок полювали
Хз, ми не купалися. Я раніше сьогодні на Безлюдівці поплававЯк водичка в Дінці?
Нє. Місцеві русалки були занадто стрьомні і нетверезі ((І як? Словили?😳
Може тре у дрУгих яких містах ловить? У паркУ там чи у кінах?😳Хз, ми не купалися. Я раніше сьогодні на Безлюдівці поплавав
Нє. Місцеві русалки були занадто стрьомні нетверезі ((
Я для цього занадто сором'язливийМоже тре у дрУгих яких містах ловить? У паркУ там чи у кінах?😳
Нє, ну начинать сходу " альо, а вашой мамкі зять не тре?" це занадто канєш... а як у в очереді за білєтами "случайно" толкнув, потом навроді ізвінєнія то сьо, разговор ні о чім і вуаля😉 схема рабоча - в меня пошти шо так дві родички замуж вишли ага 😳Я для цього занадто сором'язливий
Як людина, яка носить окуляри більше 30 років, з самого дитинства, скажу так: головне, щоб вони були, а дорогі лінзи і оправи - то вже другорядне. І обов'язково мати ще одні про запас.По 1000 грн - это не дорогие же линзы, меня больше смущает дешевая оправа, особенно учитывая условия, в которых она будет эксплуатироваться. Подозреваю, что напиздели все, что линзы куда-то там не подходят, это должно быть такое несоответствие, шо ****ец (прогрессивные линзы в безвинтовой оправе, например и т. п.).
Ага, такую паночку, по характеру как вы.Ось на це кіно можна запросити якусь панночку. Їй буде страшно, вона буде за тебе ховатись або довірливо притискатись, дуже романтичне кіно буде карочє.![]()
Насчёт сложных линз, можно поспорить, наврядли они сейчас будут дешёвыми....А оправа - согласна, главное, чтобы переносицу не сдавливала, и была лёгкая.Як людина, яка носить окуляри більше 30 років, з самого дитинства, скажу так: головне, щоб вони були, а дорогі лінзи і оправи - то вже другорядне. І обов'язково мати ще одні про запас.
Колись давно-давно, пригласив дівчину (майбутню першу дружину 😁) у кіно. "Врятувати рядового Райана" 😈.Ось на це кіно можна запросити якусь панночку. Їй буде страшно, вона буде за тебе ховатись або довірливо притискатись, дуже романтичне кіно буде карочє.![]()
Я так на вітчизняний "Погані дороги" у Києві водивКоли весь кінотеатр, опіздошений (хлопці в тому числі) вийшов з сеансу той м'ясорубкі, дівчина через якійсь час сказала: "Ніхуясобі ти мені романтік устроїв..."
Нещодавно молоденька бодіпозитивна касирка АТБ питала де таку придбати.Футболка хороша, я би носила
до ЗСУшника?тре за місто їхать
Як людина, яка носить окуляри більше 20 років, з вами згоден, звичайно)) Я більше турбуюсь, щоб дешева оправа не зламалася у самий незручний момент (були в мене такі проблеми колись). Тому про запас - так, потрібні, ну подивиться ТС, якщо ці підійдуть і будуть комфортні, зробить ще одні.Як людина, яка носить окуляри більше 30 років, з самого дитинства, скажу так: головне, щоб вони були, а дорогі лінзи і оправи - то вже другорядне. І обов'язково мати ще одні про запас.
Сейчас это даже не неприятность.Треба було на одну історію менше розказати і вийти раніше на 5 хвилин. Поїхала на тролі до Барабашова а він став серед дороги)) всі траліки стали. Через 15 хвилин завелись але я вже встигла по спеці з рюкзаком зробити забіг))