Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Дякую :) він зараз далеко, це я в наш заміський дім приїхала, де багато його речей і спільних спогадів, мені це зараз треба) коли з ним побачусь не знаю, невизначено все.
Вже доїхала. :квіточка:
Словами все не скажешь. Встречи будут, надо немного подождать.

По 1000 грн - это не дорогие же линзы, меня больше смущает дешевая оправа, особенно учитывая условия, в которых она будет эксплуатироваться. Подозреваю, что напиздели все, что линзы куда-то там не подходят, это должно быть такое несоответствие, шо ****ец (прогрессивные линзы в безвинтовой оправе, например и т. п.).
Интересно Люксоптика делает установку линз в диоптрическую вставку в тактические очки??
И сколько возьмет за это удовольствие...мы родственнику заказывали через волонтеров во Львове,
еще год назад.После ранения обострились проблемы с сахарным диабетом и посыпалось зрение...

Вставити лінзи в діоптричну вставку на Ізюмському базарі коштувало 550 грн у березні . Сама вставка 150 грн у Мілітарісті.

Це з лінзами разом

Отже, оці кроссовки M tac, які я купив нещодавно, повний мотлох:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

З ними все ок по посадці і комфорту, але вони чомусь почали люто скрипіти/чвакати при ходьбі по будь-якій твердій поверхні((
Асфальт, плитка, бруківка - це пздць просто. Я хз що з ними робити, зараз піду перші зустрічні інші куплю

Отже, оці кроссовки M tac, які я купив нещодавно, повний мотлох:

З ними все ок по посадці і комфорту, але вони чомусь почали люто скрипіти/чвакати при ходьбі по будь-якій твердій поверхні((
Асфальт, плитка, бруківка - це пздць просто. Я хз що з ними робити, зараз піду перші зустрічні інші куплю
Я ж тобі відразу написав (і не тільки, здається, я), що це паркетне взуття на пів сезону.
На твої масогабаритні характеристики тре щось від нормальних брендів.

Я ж тобі відразу написав (і не тільки, здається, я), що це паркетне взуття на пів сезону.
А які нормальні бренди? Белевіль одразу шукати?

А які нормальні бренди? Белевіль одразу шукати?
Дивлячись, для чого. Для бойових виходів - так, белевіль або щось подібне, щоб ногу тримало. Для по-легкому прошвирнувся-подивився-щось дихаюче. У мене зараз туристичні лови добиваються, але ж і 175/65 не порівняти з ТС. У нас рай для бажаючих скинути зайві 10-30 кг

Саломон ще часто бачу на здорових дядьках.

Товариство, а хто на годинниках розуміється) цей норм?
Без якихось наворотів, щоб водонепроникний і всякі базові функції.
IMG_20240609_121205.jpg
Ні. Хоча б Casio, якщо хочеться щось велике. Але відкрию секрет - звичайні смартгодинники типу Honor, mi band цілком себе виправдовують, тільки ремінець міцний треба

Нормальні бренди коштують нормально так((
Зараз зайшов в магазин Prof1grоup - Lowa легкі кроссовки за майже 6000. Нє, мені ще на капіталку двигуна збирати..

Нормальні бренди коштують нормально так((
Зараз зайшов в магазин Prof1grоup - Lowa легкі кроссовки за майже 6000. Нє, мені ще на капіталку двигуна збирати..
Ну отож, це якраз для тих хто каже "вамжеплатять"

Давайте допоможемо зібрати.
І не женіть 160 по трасі до упора. Різка зупинка після такого заїзду нерівномірним нагріванням/охолодженням вбиває дизель.

Може такі?!

Кросівки Terra це – комфорт за будь-яких умов. Модель розроблена для людей які прагнуть комфорту та зручності. Чудово пропускає повітря та зберігає власну, комфортну, температуру тіла. Тканина проходить етап обробки яка дозволяє захистити ваші ноги під час дощу. Властивості конопель запобігають утворенню грибків та неприємного запаху

Назад
Зверху Знизу