Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Довожу до сведения форумной общественности :Вот и родственники подтянулись😎
Ух, бл*Та якось не до жартів мені (
Виходить що в їбучому П-ську не можна навіть рану на руці зашити - треба з ранку мордувати в неопалюваній лікарні, з застудою, температурою та болем у руці, щоб потім невідомо коли одвезти за сотню км, і ще там невідомо скільки мурижити.
Наші красавці - *** хто шо привіз за весь день, навіть не телефонують...
Як доберуся, буду знати локацію, і залишиться заряд в телефоні, наберу батька. Він привезе одяг, засоби гігієни і зарядку.
Відчуй їбучі "стандарти НАТО" на власному досвіді. З 15 року б'ємося, щоб залишили хоча б фельдшерську допомогу на ОП - ніт. Як що відмінити, що потребує піклування - так у цьому перші. Як що створити треба - "неначасі". Все, замовкаю, бо залишилися саме матюки.Та якось не до жартів мені (
Виходить що в їбучому П-ську не можна навіть рану на руці зашити - треба з ранку мордувати в неопалюваній лікарні, з застудою, температурою та болем у руці, щоб потім невідомо коли одвезти за сотню км, і ще там невідомо скільки мурижити.
Так связь кс лежит по всей стране, как бы они дозвонились, даже при большом желанииНаші красавці ... за весь день, навіть не телефонують...

Неудивительно.почему есть уклонисты.там ты никому не нужен.даже преступление.человека с проблемами со слухом.отправили в окоп...чел дронов не слышит .когда мины летят.что побратимы в окопе говорят...Та якось не до жартів мені (
Наші красавці - *** хто шо привіз за весь день, навіть не телефонують...
Як доберуся, буду знати локацію, і залишиться заряд в телефоні, наберу батька. Він привезе одяг, засоби гігієни і зарядку.
Ну я ж на зв'язку! Бо є і інші оператори, і старлінк.Так связь кс лежит по всей стране, как бы они дозвонились, даже при большом желании![]()
Банщик, милий, ті ж така гарнюня хороша, кого ж підтримувати, якщо не тебе?Та оце тільки тут і підтримка.

69Скільки батькові років?
Спробуй голкою/зубочисткою або чимось схожим почистити гніздо type C в телефоні, туди часто пил та бруд забивається і заважає кабелю нормально стати.Навіть привезти речі та документи не можуть - всі пздць зайняті. Телефон розрядиться - хз що робити. Бо в ньому type C вийобується, з моїх 4х кабелів тільки від одного ще заряджається. Решту вже не бачить. Треба ремонтувати, але часу не було взагалі.
Готівки і карток з собою немає, можна було б без картки зняти, але банкоматів тут також немає ((
Це я вже робив, зубочисткою там все напідорив. Але не допомогло. Здається, серйозніша проблема.Спробуй голкою/зубочисткою або чимось схожим почистити гніздо type C в телефоні, туди часто пил та бруд забивається і заважає кабелю нормально стати.
Доречі щодо моб. що краще взяти, напевно що батарея рішає, є кирпичини по 400гр що тримають 2-3 неділі без зарядки, але чим таке таскати напевно краще мати павербанк, щось пило і вологозахищене з Oukitel, чи з цим на заморочуються?
Спирт попросіть у медсестри, добряче залийте роз'єм на телефоні і повставляйте-повиймайте.Це я вже робив, зубочисткою там все напідорив. Але не допомогло. Здається, серйозніша проблема.
Є підозра, що спирт для "мені контакти прочистити у телефоні" перестали видавати ще років з 10 тому.Спирт попросіть у медсестри, добряче залийте роз'єм на телефоні і повставляйте-повиймайте.
Потім зубочисткою і ще раз спиртом.
Мерсі за компліман, і за підтримку))Банщик, милий, ті ж така гарнюня хороша, кого ж підтримувати, якщо не тебе?![]()
Не Ташкент, звісно, але норм. Тільки несподівано світло зникло, схоже, через негоду (Хоч не холодно лежати? Топлять норм?