Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Вот и родственники подтянулись😎
Довожу до сведения форумной общественности :
ничего пока про ТС не знаю, его не спрашивала и без понятия - есть ли жена ( жены), подруга ( подруги), дети.
Семейное положение неизвестно.
Все в тумане. 😁

У нас, когда полная ****, пацаны уже почти на полном серьёзе бухтят "надо ногу себе прострелить или сломать", шоб домой поехать 🙂🤷‍♂️.
Слышал историю про такого хитрожопого солдата - стрельнул себе в руку, его забрали в больничку, подлечили, записали самострел и догану, та повернули в часть 😁.
P.S. Надеюсь, Байкер уже достаточно ассимилировался к чёрному солдатскому юмору 🫡.

Останнє редагування:
Та якось не до жартів мені (
Виходить що в їбучому П-ську не можна навіть рану на руці зашити - треба з ранку мордувати в неопалюваній лікарні, з застудою, температурою та болем у руці, щоб потім невідомо коли одвезти за сотню км, і ще там невідомо скільки мурижити.
Наші красавці - *** хто шо привіз за весь день, навіть не телефонують...
Як доберуся, буду знати локацію, і залишиться заряд в телефоні, наберу батька. Він привезе одяг, засоби гігієни і зарядку.

Виходить що в їбучому П-ську не можна навіть рану на руці зашити - треба з ранку мордувати в неопалюваній лікарні, з застудою, температурою та болем у руці, щоб потім невідомо коли одвезти за сотню км, і ще там невідомо скільки мурижити.
Як доберуся, буду знати локацію, і залишиться заряд в телефоні, наберу батька. Він привезе одяг, засоби гігієни і зарядку.
Ух, бл*
Ну, зато теперь понятно, почему когда в эфирах бойцам задают вопрос про медицину те отмалчиваются или говорят, что эти вопросы задавайте медикам..
Или это потому, что случай не опасный, тебя футболят?

Відчуй їбучі "стандарти НАТО" на власному досвіді. З 15 року б'ємося, щоб залишили хоча б фельдшерську допомогу на ОП - ніт. Як що відмінити, що потребує піклування - так у цьому перші. Як що створити треба - "неначасі". Все, замовкаю, бо залишилися саме матюки.

Неудивительно.почему есть уклонисты.там ты никому не нужен.даже преступление.человека с проблемами со слухом.отправили в окоп...чел дронов не слышит .когда мины летят.что побратимы в окопе говорят...

Так связь кс лежит по всей стране, как бы они дозвонились, даже при большом желании :confused:
Ну я ж на зв'язку! Бо є і інші оператори, і старлінк.
І вони на зв'язку, будьте впевнені))

Ще одни родычи пидтянулысь😂

Вночі нарешті дістався шпиталю, руку зашили. Залишають на стаціонарі, лікувати застуду, кажуть що приблизно на тиждень, обіцяють не поспішати.
Ех, зовсім трохи до моїх рідних країв не довезли. То б у своїх лікувався, на повну ;)
А так - тут також непогано, а речі має батько привезти, вранці.

Навіть привезти речі та документи не можуть - всі пздць зайняті. Телефон розрядиться - хз що робити. Бо в ньому type C вийобується, з моїх 4х кабелів тільки від одного ще заряджається. Решту вже не бачить. Треба ремонтувати, але часу не було взагалі.
Готівки і карток з собою немає, можна було б без картки зняти, але банкоматів тут також немає ((
Спробуй голкою/зубочисткою або чимось схожим почистити гніздо type C в телефоні, туди часто пил та бруд забивається і заважає кабелю нормально стати.
Доречі щодо моб. що краще взяти, напевно що батарея рішає, є кирпичини по 400гр що тримають 2-3 неділі без зарядки, але чим таке таскати напевно краще мати павербанк, щось пило і вологозахищене з Oukitel, чи з цим на заморочуються?

Спробуй голкою/зубочисткою або чимось схожим почистити гніздо type C в телефоні, туди часто пил та бруд забивається і заважає кабелю нормально стати.
Доречі щодо моб. що краще взяти, напевно що батарея рішає, є кирпичини по 400гр що тримають 2-3 неділі без зарядки, але чим таке таскати напевно краще мати павербанк, щось пило і вологозахищене з Oukitel, чи з цим на заморочуються?
Це я вже робив, зубочисткою там все напідорив. Але не допомогло. Здається, серйозніша проблема.
Щодо кирпичин та броньованих акуітелів: дуууже мало хто ними користується, наскільки я встиг помітити. У абсолютної більшості звичайні смарти + павери. Від бюджетних redmi та poco до 15 айфонів або гелексі ультра

Це я вже робив, зубочисткою там все напідорив. Але не допомогло. Здається, серйозніша проблема.
Спирт попросіть у медсестри, добряче залийте роз'єм на телефоні і повставляйте-повиймайте.
Потім зубочисткою і ще раз спиртом.

Спирт попросіть у медсестри, добряче залийте роз'єм на телефоні і повставляйте-повиймайте.
Потім зубочисткою і ще раз спиртом.
Є підозра, що спирт для "мені контакти прочистити у телефоні" перестали видавати ще років з 10 тому.

Банщик, милий, ті ж така гарнюня хороша, кого ж підтримувати, якщо не тебе?:)
Мерсі за компліман, і за підтримку))

Ось ваша гарнюня, з підраненою рукою, набрякшим писком, повним носом шмарклів, ліхорадкою на губі...
Але накормлений, помитий і поголений, чілю в калідорі на кроваті під одєяльцем:
20231214_163740.jpg

Останнє редагування:
Хоч не холодно лежати? Топлять норм?
Не Ташкент, звісно, але норм. Тільки несподівано світло зникло, схоже, через негоду (

По темі: поки тут валяюся, замовив собі зимові берці, на заміну таланам.
Це вітчизняні gepard bravo, про які ще на першій сторінці цієї теми згадували.
Ціна прийнятна, 3300 грн + доставка.
Подивимося що воно за черевики.

На сайті чомусь пропонують тільки розміри 40 і 41, але я зв'язався з ними через фб і виявилося що 43 також є. Тому питайте, якщо треба!

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу