Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
У прифронтовій зоні надибали черешневий сад.
Він покинутий. Трохи "пасуться" лише військові, та поодинокі місцеві. Урожай черешень ніхто не збирав. Перестиглі, вони гниють на деревах. Просто море ягід пропадає через кляту війну((
Я їв черешні вперше в цьому році. І як востаннє у житті..
Запоріжжя, червень 2023

FB_IMG_1701889397777.webp

Білий налив.
Перші справжні яблука цього літа. Зі старезної, покрученої сільської яблуні. Соковиті, кисло-солодкі. А як вони пахнуть))
Запоріжжя, липень 2023
FB_IMG_1701889551240.webp
FB_IMG_1701889557235.webp

Як правильно носити Plate
Carrier, плитоноску або
плитник:

Додатковий захист - додаткова вага, навантаження на хребет, додаткова незграбність. Костюм робокопа більше заважає, ніж захищає. Хоча.. За певних умов, в обороні може бути ок

Мене знову так люто накриває ((

Він, вважай, нічого в житті не встиг побачити. Після школи - срочка, контракт, мобілізація.
Нічого, крім армійського єбанаріума. Впрочєм, він став привичний. Всі накази сумлінно виконував, в суперечки і откази не влізав. Ми його люто ругали за це!! Бо дохуя було такого, за що варто було б *** послати командирів. Ми так і робили час від часу, він - ні (
Я його все ще тихо ненавиджу за оцю його флєгму.

Він на логістиці все вивозив. Дуже добре. І хуїкіни, що нею керували, цим його старанням і сумлінням відверто зловживали.
Але швидка карма таки існує - ці його кривдники також 200.

Мене знову так люто накриває ((

Він, вважай, нічого в житті не встиг побачити. Після школи - срочка, контракт, мобілізація.
Нічого, крім армійського єбанаріума. Впрочєм, він став привичний. Всі накази сумлінно виконував, в суперечки і откази не влізав. Ми його люто ругали за це!! Бо дохуя було такого, за що варто було б *** послати командирів. Ми так і робили час від часу, він - ні (
Я його все ще тихо ненавиджу за оцю його флєгму.

Він на логістиці все вивозив. Дуже добре. І хуїкіни, що нею керували, цим його старанням і сумлінням відверто зловживали.
Але швидка карма таки існує - ці його кривдники також 200.
За себя переживайте. Вы рапорт о переводе в тыл написали как Вам тут советовали. Пишите пока не поздно. Советую связаться с адвокатом, потому как вашим рапортом просто подотрутся.

Да,вернуть бы время назад,сколько можно было бы изменить...
Да....у сына был адвокат, мы оспаривали результаты влк....недавно прислали вещи сына...кое как разблокировали его телефон. От того что я прочла в судебных постановах и запросах ************ встали. Прийду в чувства напишу..... мой сын был бы жив...если бы не ....

Есть пара-тройка человек в теме, которые встревожены и указывают
на острую необходимость увеличить численность войска.

Остальноя часть юзеров темы уверена,
что всё отлично, победим и так.
есть те, кто считает и давно об этом говорил, что нужно строить укрепрайоны.
я в прошлом году ещё это сказал, так мне тут начали рассказывать что нада трубы перекладывать, это же очень и очень.... но для кого эти перекладки будут мой вопрос был?..
хз....

есть те, кто считает и давно об этом говорил, что нужно строить укрепрайоны.
я в прошлом году ещё это сказал, так мне тут начали рассказывать что нада трубы перекладывать, это же очень и очень.... но для кого эти перекладки будут мой вопрос был?..
хз....
Не будет труб,не будет света,интернета,инфраструктуры и ты первый побежишь уже завтра в военкомат.А как быть женщинам,старикам,детям?Ты реально оторван от реальности.Ремонт ОКИ я еще понимаю.Но.Я пару раз в неделю езжу на школы.Целые не разбитые школы.Производят типа текущий ремонт крыш.Спрашивается.Нахуя?Если школы не работают уже ХЗ сколько.И когда начнут работать-неизвестно

Не будет труб,не будет света,интернета,инфраструктуры и ты первый побежишь уже завтра в военкомат.А как быть женщинам,старикам,детям?Ты реально оторван от реальности.Ремонт ОКИ я еще понимаю.Но.Я пару раз в неделю езжу на школы.Целые не разбитые школы.Производят типа текущий ремонт крыш.Спрашивается.Нахуя?Если школы не работают уже ХЗ сколько.И когда начнут работать-неизвестно
Терехову надо отмыть бабло

Терехову надо отмыть бабло
Нужно менять законодательство, меры по закону не могут потратить деньги на армию, а у нас законодательство меняют только в сторону забрать деньги у регионов и спиздить самим.

Назад
Зверху Знизу